Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kaydirigubbakcemile3 elektrik süpürgesi cicim.. bak eğer bebeğiniz olurda uyumassa geceleri
açın elektrikli süpürgeyi mışıl mışıl uyusun. anne karnındaki sese benziyo süpürge sesi. aldanıyo bebekler:roflol: ablam ve kardeşim öle uyutuyolar bebeklerini kek kuzularım benim :roflol::roflol:

memurların bitio mesai kızlar ne güzelllll..

:roflol::roflol:

eee peki biz nasıl uyuycaz o seste artık gece ev süpürürüzkaydirigubbakcemile3

VALLA SıZ DE ÖYLE Bı UYUYOSUNUZ Kı
ÇÜNKÜ TÜM GÜN YORGUNLUKTAN BıTAP DÜŞÜYOSUNUZ
KAFAYI KOYUN YETER SES HıÇ ÖNEMLı OLMUYOşakkıdı

YOK KEK KUZULARIM DıYE YEĞENLERıME SÖYLEDıM ıPEKCıM:mymeka:
ABLAM VE KIZKARDEŞıMıN BEBEKLERı VAR ONLARDAN BAHSEDıYODUM
YALNIŞ ANLAMIŞSINŞeniz

YOK KEK KUZULARIM DİYE YEĞENLERİME SÖYLEDİM İPEKCİM:mymeka:
ABLAM VE KIZKARDEŞİMİN BEBEKLERİ VAR ONLARDAN BAHSEDİYODUM
YALNIŞ ANLAMIŞSINŞeniz

hadi ya elektrik süpürgesi sesi gecenin bi yarısında çok mantıklı gelmeyince öle sandım galiba.çok ilginç demek anne karnındaki sese benziyo.bişey daha öğrendimkaydirigubbakcemile2

hadi ya elektrik süpürgesi sesi gecenin bi yarısında çok mantıklı gelmeyince öle sandım galiba.çok ilginç demek anne karnındaki sese benziyo.bişey daha öğrendimkaydirigubbakcemile2

EVET CANIM AYNEN ÖLE. İŞE YARIYO GERÇEKTENDE. İNŞALLAH SENİN BEBEĞİN USLU OLURDA GEREK KALMAZ BUNLARA:1hug:

canlarım ben çıkıyorum hayırlı akşamlar size
çalışanlarada hayırlı işler anladnız siz
öpüyorum sizi görüşürüz inş yarın sabah

AZıZE hoşgeldin topikimize
canım öncelikle çok geçmiş olsun
takip ettiğim için biliyorum
allah bi daha yaşatmasın hiçbirimize canım

şenaycım güle güle canım iyi akşamlar

EVET CANIM AYNEN ÖLE. İŞE YARIYO GERÇEKTENDE. İNŞALLAH SENİN BEBEĞİN USLU OLURDA GEREK KALMAZ BUNLARA:1hug:

inşallah teyzesi ama hala göstermedi cinsiyetini.bu ctsi randevumuz var.eğer yine göstermezse doktor doktor gezicem artıkkk

hayatım ilk bebeğin değilmi boşver gezmeyi gösterene kadar bekle
kızda aynı erkekde hayırlı olsunda sağlıklı gelsinde hiç farketmez
benim bir oğlum var
kızım olsun isterim elbette amaaa sağlıklıysa hayırlıysa oğlum olsun yeniden
hiççç önemli deil

hamileymişim gibi konuştum ya kızım olsun istermiişim bababababa:roflol::1rolleyes:

slm arkadaşlarrr
nasılsınız....
günler geçmiyor ayın 24 dü ne zaman gelecek
çalışıyorum çalışıyorum daha 19 gün var inşallah emeğimizin karşılığını alırız
inşallah sizlerde alırsınız

derya yavrucum çok erken başlamışsın strese daha ortada yumurta yok kuşumkaydirigubbakcemile3

insan yine de merak ediyo.mesala ismiyle çağırmak istiyo.bşeyler almak istiyo falan.benim için kız erkek önemli değil ama eşler erkek ister benimki de öyle.herşeyden önce kendine hayırlı olsun,bize hayırlı olsun,vatana millete...akıllı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…