Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ay bunları yaparsam ben neler olur kımbılır yaaaaa:roflol::roflol: ben zaten provalıyım sadece melegım gelsın yeter herseyıne yetısırım ben onun

ipek çok güzel teşekkürler canım..valla bunu okuyunca gözüm korktu :roflol: ama yeterki gelsin meleğim annesi bunlara katlanmaya hazır :))

ipek çok güzel teşekkürler canım..valla bunu okuyunca gözüm korktu :roflol: ama yeterki gelsin meleğim annesi bunlara katlanmaya hazır :))

tatlı korkular canım.ama güzel ve doğru anlatmış.en çok gece uykusuzlukları korkutuyo ama olsun.

hoşbuldum canlarım sabahtan beri bakınıyorum ama yazmadım hiç iyi gibiyim
bu iki gündür bir korku sardı beni şimdi şu uzunca yazıyıda okuyunca mafoldumben

canım ne oldu hayırdır neden korku sardı senı amalmaz:

bişi olmadı da ayy ne bilim düşününce bu ay hamiş olma olasılıgımı heyecan stres bi tuhaf oluyom daha doktoru bile arayamadım yahuu aklıma geldikçe kalbim duracak

kızz ne güzel işte :)) valla ben de heyecanlandım :)) bi de ikizlerin olursaaa süppeeeeer coşarız burdaa sositosositosositososito

bişi olmadı da ayy ne bilim düşününce bu ay hamiş olma olasılıgımı heyecan stres bi tuhaf oluyom daha doktoru bile arayamadım yahuu aklıma geldikçe kalbim duracak

canım yaaa ne güzel işte bu ay %65 hamile kalıcaksın ya biz napalım sürekli denemeye devam %25 ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…