anam nerde çalışıon bebiş Allah yardımcın olsun kıyamam ben sana aspirin hiç sabah hiçbişeycikler olmaz ben hastalanır hastalanmaz novalgin içeriim oda ağrıyı çok güzel kesiyor aç karnına bile içibliyosun
yemekleri yaptım geldim kocişi bekliyorummmmvede çoka qcıktım kocişin gelmeside 1 saati bulur offf milletin kocası 5de evde bizimki yaz kış 8 hatta bazen 9 anem bune yaa bi hamiş kalayım erkenden arayıp anam midem anam başım anam şuram buram çağırıcm kocişi
canımm benimm agrımı onlar hayattta kesmezzz anca iki tane majezik atıcam ondan sonra kesilirr aMA BU SEFER O BİLE KESMEDİİİ
ohh hamarat kızz maşallahhhh
nazlancam dıosun yanııı ... nazlan nazlaannnn ıyı oluyorrr ben de ılk başlarda yapıordummm ama şimdııı artıkk kendılığınden erken gel modunda oluyorummm evde yalnız olmuyorrr kımsemız de yok allah korusunnn bşey olsaa korkuyorummm
ne iş yapıordu eşinnn ? belkı soylemişsindr ama unutkanım benn
yemekleri yaptım geldim kocişi bekliyorummmmvede çoka qcıktım kocişin gelmeside 1 saati bulur offf milletin kocası 5de evde bizimki yaz kış 8 hatta bazen 9 anem bune yaa bi hamiş kalayım erkenden arayıp anam midem anam başım anam şuram buram çağırıcm kocişi
mervişimmm yazdım görmedin sanırım yada sen yazdın görmedim ben.nasılsın kuşummmmmmmmm
Ohh ellerine sağlık canım;haramat kızsın maşallah
Çarşamba günü yanılmıyorsam doktora Ankara'ya gidiyormuşsun canım..Hadi hakkında hayırlısı olsun dilerim hayırlara vesile olsun bu durum.Bir an önce iyi ol dön evine inşallah kuşum.Dualarım seninle!
mobilyacı canım...babasıyla birlikte...eşimde babasının yanına girince işleri iyice ilerlettiler.burda hemen hemen herkesin mobilyasını yapıolar :81: eskiden kışın erken gelirlermiş ben ozamanları bilmiyorum nişanlı fln değildik artık yaz kış geç geliolar.şuaralar mesayide kalıo işçiler bayrama yetişio milletin mobilyalarını.sadece mutfak banyo yatakodası duvar ünitesi yapıolar.ama isteğe göre çocuk odası gibi şeylerde yapıolar.bnm evimin heryerini onlar yaptı mutfak hariç.mutfağım çok yeniydi yıkmaya kıyamadık ama seneye onuda yaptırıcm
Ohh ellerine sağlık canım;haramat kızsın maşallah
Çarşamba günü yanılmıyorsam doktora Ankara'ya gidiyormuşsun canım..Hadi hakkında hayırlısı olsun dilerim hayırlara vesile olsun bu durum.Bir an önce iyi ol dön evine inşallah kuşum.Dualarım seninle!
ayhhh öyleyimdir valla 1 saatte 10 kişilik sofra kurarım ben eee hem annem öyle hem kayınvaldem onlara çekmişem
evet cnm çarşmaba gidiyoruz ama sanırım tahlillerim yapılck büyük ihtimal gönderir sonuçlar falan çıkar bayramdan sonrada laparoskopiye çağırır keşke çarşamba gittiğimde yapsa keşkee ama sanrım yapamayacak sağol bitanem Allah razı olsun dualarını eksik etme
idilişko çıktı sanırmmm
ben de masamı hazırladımm yemeklerımı sabah yapmıştımm ocağa koydumm
bol yeşilliklıı nanelıı bır salata yaptımmm
kocacığımı beklıorummmm
selammmm kızlarrr
nabersiniz
bi değişiklik varmı sizlerde
ben iyiyim şükür
tek şikayetim çok sık idrar ve aşağaya doğru olan baskı bazen çok canım acıyo bu yüzden
cumt. tekrar kontrol var bakalım söylicem dr.a
geçen hafta kasılma çıkmamıştı bu haftada inş. yokturda 3hafta daha büyür bebemm
çıktım ama tekrar geldim :))))
Hoşgeldinnnnnn canım :)
hatice hamileeeeeeee galiba
yaa aynı şikayetler bende de var canımmm....
sana bişey sorcam cumartesi ultrasona girdim doktorum kızın biraz şişko dedi bana 2,300kg 33 hafta için. şekerden olabilirmiş...bugün şeker taraması yaptırdım...yarın sonuçları alıcam.
senin kız kaç kilo merak ettim
Kızlarr ben çıkıommm hepinizi öpüyorumm kocaman kocamannnnnn
selammmm kızlarrr
nabersiniz
ben iyiyim şükür
tek şikayetim çok sık idrar ve aşağaya doğru olan baskı bazen çok canım acıyo bu yüzden
geçen hafta kasılma çıkmamıştı bu haftada inş. yokturda 3hafta daha büyür bebemm
selammmm kızlarrr
nabersiniz
ben iyiyim şükür
ayy ciddimisin , testmi yaptı hatice neden galiba dedin..
canım benim geçen hafta 2.5 kg du.34+3de. benim dr.umda tontiş bi bebek dedi
ama şekerle ilgili hiç bişi demedi
zaten tarama testini yaptırmamışmıydın sen
bu haftada şeker testimi yapılıyo ki
iyiyim canım hemde çok iyiyim çok şükür diyorum halime....geçmiş olsun bitanem inş hastalanmazsın ilçata içemeyeceğin için bol bol sıcak su iç içinede bolca limon sık.ben griplerimi hep öyle atlatırım hiç ilaç içmemEvet hayatım geçmiş sayfalarda sana seslenmiştim ama sen o ara çıktın sanırım..
İyiyim canım çok şükür sadece boğazlarım acıyor iki gündür hasta olmaktan korkuyorum ilaçta içemem bakalım inşallah olmam.Kocişin teftişi vardı bugün mesaiye kaldı ben de evde yalnız onu bekliyorum hayatım.Sen de iyisn demi?
hımm anladımmmm ...ohh ohh ne guselll ..aman bırak işlerı guçler ıyı olsun daa gelırler vakıtlerınde zamanlıcaaasen bebişinınn odasını eşine yaptırırsın aryıkkk..çizersın o yaparrr ne gusellll
evet canım yatakodamıda ben çizdim eşimle birlikte çizdik.hatta ev ararken hep yatakodası büyük ev aradık ama öyle bi ev bulamyınca yatakodamın yanındaki odayı yatakodama kattırdımillede öyle isteyince kayınpederimde bişey demedi sağolsun...
ablamın bebeğinin odasını yaptıı sıra bizde ogünleri görürüz inş
öpüyoruz cnm hoşçakallllKızlarr ben çıkıommm hepinizi öpüyorumm kocaman kocamannnnnn
hoşgeldin abla:80:selammmm kızlarrr
nabersiniz
ben iyiyim şükür
Anladım canım haklısın belki hemen yapmak istemeyebilir.Önce test yapmak ister olsun git bakalım nasıl olacak.Sen kalbini ferah tut canım güzel düşün ki güzel olsun.Tabiki her daim dualarım seninle Senden de razı olsun Allah ım canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?