Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ohh ohhh boyle uğraşlarrr ıyı gelırr ınsanaaaa takmaaa aslaaaa ... takmayaınca olacak bak görrrr ınan banaaaa

piss doktorrr neden alttan baktııı yaa ama bişi olmaz cnm inşallahh hayırlısıysa zaten ne yaparsan yap gelir bebeğinn sana

haticem şimdi gördüm çok sevindim .. işallah allah kucaghına almayı nasip eder.canım seni kocaman öpüyorum ... tebriklerrrrrrrrrrr.

ohh ohhh boyle uğraşlarrr ıyı gelırr ınsanaaaa takmaaa aslaaaa ... takmayaınca olacak bak görrrr ınan banaaaa

hayırlısı olsun cnm artıkk illa olsunda demiyorumm çünkü rabbim biliyoo zamnını ve hayırlı zamnda göndercek bizee zatenn şuan iyiki olmamış dediğim günlerdenn bir günnn

sen tınlama o aptal dr uuu
bazı dengesızler de boylee iştee allahım yarabbım yaaa
sen takma kafana bıtanemm ALLAHIN ıznıyleee meleğin senınlee cnm benmmmm
çarşamba gunu hepimiz kopucaz burdaaaa :92:

evet doğruuuu
ayyy gökcem inşallah ben de böyle güzel haberlerle gelirim....

ALLAHIN ıznıylee sne de boyle gusel haberlerle geleceksın tabıkııı

baharımız maşallah çok ıyı annesıı sakınn sıkıntı yapma kendını de bahar ı da uzmee emııı eşim bana hep böyle soyluyırrr ve ben hemen sızlanmayı kesıorumm ben kendımı uzuyorum barı evladımı uzmeyeyım dıyorujmmm..annecık sen de oylee yapp .. her şey yolunda çnkuuu

gökcecim ... kontrole gitmissin oglusun tekmekliyo demek.... son aylarda gör sen tekmelerii... ayyy oglumda beni tekmeliyodu öle ama şimdi canıma okuyoo .. :)))))))) baksana sabahtan beri ilk kez bil. basına gelebildim..

mervecim..emos....ildill....seliz... yaren... elifcim... nasılsınızzzzzzzzzzz

Amin canım benim;sana tamamıyle katılıyorum.Dilerim hem ailelerimize hayırlı evlatlar olmuşuzdur ve oluruz;ve tabiki bizim bebişlerimizde bize hayırlı olur...

Ayy sağol hayatım dediğin gibi çok şükür bugüne rahat geldim.Bebeğim bana fazla bir sıkıntı yaşatmadı dilerim bundan sonrasında da böyle gider
Evet sen biraz ağır geçirmişsin ama olsun artık hepsi anı olarak kaldı geçmişinde şu anda sen de iyisin çok şükür bebişinde bu herşeye değer

Canım hoşgeldin sefalar getirdin...
Bebiş iyi anladığım kadarıyla ama seni biraz yoruyor sanırım ee annesi napalım olcak o kadar bizde yaptık aynı nazları annemize

İyiyim canım ben çok şükür.İşe git eve gel;bildiğin gibi.Minişimde hızla büyüyor teyzesi çok şükür bir sorunumuz da yok..İnşallah hepte öyle olur.Mis kokulu bebişini de öp bizim olur mu annesi...

kızlarr ben hala işteyim kafayı yüycem resmennn hasta hastaaa çalışıorummm yarında acaip yogun bi gün altım çeşme gibiykenn nasıl dolaşıcam bilmiomm (((((((((((((((((((((88

kızlarr ben hala işteyim kafayı yüycem resmennn hasta hastaaa çalışıorummm yarında acaip yogun bi gün altım çeşme gibiykenn nasıl dolaşıcam bilmiomm (((((((((((((((((((((88

Allah yardımcın olsun canım...Çok kolay gelsin sana...
İşlerin çok yoğun anladığım kadarıyla..Sayılı gün canım geçicek sen merak etme:)

evet canm benım yaa baya tekmıklıooo ..aslında tekmıklerı benı rahatlatıyorrr amaa azcık dediğim gbı baskı yapıncaaa baya kasılıyorumm olsun hayırlısıııı sonu gusel olsun daa ee sen neler yapıorsunn ...bebişimiz nasılll

oyyy kıyamamm sanaa yaaa geçmiş olsun bıtanemmm allah yardımcın olsunnn

Allah yardımcın olsun canım...Çok kolay gelsin sana...
İşlerin çok yoğun anladığım kadarıyla..Sayılı gün canım geçicek sen merak etme:)

:13:

yemekleri yaptım geldim kocişi bekliyorummmm vede çoka qcıktım kocişin gelmeside 1 saati bulur offf milletin kocası 5de evde bizimki yaz kış 8 hatta bazen 9 anem bune yaa bi hamiş kalayım erkenden arayıp anam midem anam başım anam şuram buram çağırıcm kocişi

anam nerde çalışıon bebiş Allah yardımcın olsun kıyamam ben sana aspirin hiç sabah hiçbişeycikler olmaz ben hastalanır hastalanmaz novalgin içeriim oda ağrıyı çok güzel kesiyor aç karnına bile içibliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…