hatçemmm nasılsın
iyiyim balımm yanii bu ayy hiçmi hiç takmamaya çalışıyorum bu konularıı hatta olsun diyede bi çaba vermicemm zaten olucaksa olurr hayırlısı diyorumm ayy ooriflameye başladım yaa onun satışı siparişlerii yok kargosu yok tahsilatıı derkenn günler geçiyoo ama şikayetci deilmi iyi geldi bu iş banaaaaaen azından artık bebek düşünmeye zamnım olmuyooo
maşallah ıdılışko teyzesiii evett ıyımışş
ben hayatım boyunca hep kendımı yıyıp bıtırdım zatennneeee boşuna en pimpirik seçilmedımm forumdaaa :92: :92:
kuşummmmmmmm..hoşbuldum..
valla canım testler hamilesin diyo ama dr. amca öyle demiyo..
inşallah çarşambaya kadar bir sorun olmassa kan testi yaptırıcaz..
birde alttan baktı cok korkuyorum birşey olmaz inşallah..
iyiyim canım sağol yatıyorum.:93:.yazılan msj cevap yazayım dedim ondan girdim..gecmişi okudumm fatoş sizi iyi bir cılgına cevirmiş..
ohh ohhh boyle uğraşlarrr ıyı gelırr ınsanaaaatakmaaa aslaaaa ... takmayaınca olacak bak görrrr ınan banaaaa
kuşummmmmmmm..hoşbuldum..
valla canım testler hamilesin diyo ama dr. amca öyle demiyo..
inşallah çarşambaya kadar bir sorun olmassa kan testi yaptırıcaz..
birde alttan baktı cok korkuyorum birşey olmaz inşallah..
evet doğruuuu
ayyy gökcem inşallah ben de böyle güzel haberlerle gelirim....
ahhh ahhh dediğin gbı hayatımmm annemın kıymetını bı evlendiğimde çok ıyı anladımm bır de ben de anne adayı olduğum andan ıtıbarenn anladımmm...ahh annemm ahhhh nasıl odeyeceğiz onların haklarınıı yaaa ..RABBIM hayırlı evlat olmamızı nasıp etsın daimaa ve bızım evlatlarımıza da oyle nasıp etsınnn...
cnmm aman kendıne maşallahh deeharıka bır hamılelık yaşıyorsun açık soyleyeyımm ben neler çekmiştimmm ahh ahhhh allah kımseye yaşatmasınn ne yıyebılıordum ne içebılıordumm ne uyuyordumm sureklı ağlamakkk serumm vs vs vs ama şimdık maşaallahh ıyıyımmm senın de ıyı olmana çok ama çok sevındım canım benımm dıkkat et bebişimizeeee hemencecık buyuyorrr mandalına bırden oluyorr kavun karpuzzz
gökcecim ... kontrole gitmissin oglusun tekmekliyo demek.... son aylarda gör sen tekmelerii... ayyy oglumda beni tekmeliyodu öle ama şimdi canıma okuyoo .. :)))))))) baksana sabahtan beri ilk kez bil. basına gelebildim..
mervecim..emos....ildill....seliz... yaren... elifcim... nasılsınızzzzzzzzzzz
Kızlar ben çıktım kendinize çok iyi bakınnnnnn
yemek de yapmıyorum artıkkk zaman geçmiyo haaa :))))
kızlarr ben hala işteyim kafayı yüycem resmennnhasta hastaaa çalışıorummm yarında acaip yogun bi gün altım çeşme gibiykenn nasıl dolaşıcam bilmiomm (((((((((((((((((((((88
gökcecim ... kontrole gitmissin oglusun tekmekliyo demek.... son aylarda gör sen tekmelerii... ayyy oglumda beni tekmeliyodu öle ama şimdi canıma okuyoo .. :)))))))) baksana sabahtan beri ilk kez bil. basına gelebildim..
mervecim..emos....ildill....seliz... yaren... elifcim... nasılsınızzzzzzzzzzz
kızlarr ben hala işteyim kafayı yüycem resmennnhasta hastaaa çalışıorummm yarında acaip yogun bi gün altım çeşme gibiykenn nasıl dolaşıcam bilmiomm (((((((((((((((((((((88
Allah yardımcın olsun canım...Çok kolay gelsin sana...
İşlerin çok yoğun anladığım kadarıyla..Sayılı gün canım geçicek sen merak etme:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?