- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
oooooooooooooo
devam et devammmmmmmmmmmmmmmmmmm:92:
canım cok erken başlamışsın cabuk sıkılırsın..
biz adetin 9. günü başladık hergün yaptık sayılır..sadece 12 günün 2 günü yapmamış galiba..9. günden 19. güne kadar yaptık. .ama tabiki yumurtlama dönemlerini sen biliyosun hayatın ona göre kendini ayarla.:13:.dr. gün aşırı diyo ama benim dr. hergün demişti bende buna uydum nerdeyse hergün açlıştım..
Of yaaaa ben şimdi ne zaman yumurtladığımı da bilmiyorumgünüm ne zaman benim yaaaa
geçen ay 10. gün yumurtladım, ama ondan önceki ay 16. gün yumurtlamıştım :44: göğüslerimin acısı hep yumurtlamadan hemen sonra başlardı bu ay 10. gün başladı, ama 10. gün yumurtlamış olamam çünkü ilaç kullanmadım hiç bu ay :44: zaten yumurtamın çatladığını da hiç hissetmedim, ne 10. gün ne 16. günbitek dün yani 17. gün bi şişkinlik verdı ve hafif hafif kasıklarıma sancı girdi, dünü de değerlendirdik akşam ama bilmiyom yaaa kafam karıştı :26: böyle ilaçsız doktorsuz da bütün ayarım kaçıyo benim işte
hosbulduk canımmm bebişim ıyı canım suan uyuyo büyüyo yavas yavas sen nasılsın bakalım
sagol canım benımnasılsın bakalım
hosbulduk canım nasılsın
hosbulduk canımmm bebişim ıyı canım suan uyuyo büyüyo yavas yavas sen nasılsın bakalım
sagol canım benımnasılsın bakalım
hosbulduk canım nasılsın
canım yaa boşversene ne zaman yumutrladığını sanki her ay biliyodunda ne oldu.:94:.ben bu ay test yaptım ama testte cıkmayınca eşimede bişey söylemiyorum morelim bozuldu ben yumurtlamıyorum diye ama yinede işi bırakmdım..sonra 18 gün cıktı pozitif ama eğer ben 18. gün yumurtlamış olsaydım yaptığım gebelik testleri bu kadar erken cıkmazdı yada cıksa bile bu kadar koyu cıkmazdı. .yani test yaptığım halde tam belli değil ne zaman yumurtladığım.. boşver sen çalışmana bak takılma hiçbişey o anın tadını şekercimmm..
günaydınnn tatlımmmm kalbini temiz tut Allah ın izniyle birşey yoktur inşallahgünaydınnnnn lolipop şekerlerimmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınız?
beni soracak olursanız hiç uyumadım, biraz sonra sonuçları almaya gidicem Allahım inşallah bişey yokturrrrr..............................
günaydın kızlaaar :78:[/QUO
günaydın canımmm hoşgeldin
günaydınnnnn lolipop şekerlerimmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınız?
beni soracak olursanız hiç uyumadım, biraz sonra sonuçları almaya gidicem Allahım inşallah bişey yokturrrrr..............................
bende iyiyim canım dinleniyorum bol bol...bakalım yarın kanda baktırıcaz ne olucak..hosbulduk canımmm bebişim ıyı canım suan uyuyo büyüyo yavas yavas sen nasılsın bakalım
yaaa erken başlamamın sebebi adetin bitince hemen yaparsann kalma olasığı yüksek oluyormuş o yüzden bu ay böyle deneyelim dedik nezaman yumurtladığımı bilmiyorum açıkcasıııı yaniii yumurtlama olunca böyle şeffaf akıntı olurmuşş teee kızken hatırlıyom geldiğini görürdümmmm ama şimdileri hiç görmüyorummm acaba yumurtlamıyormuyum felan diyorum kendi kendimee:):) bakalım bende bayrama kadar böyle devam edeyim diyorum bayramda bırakırım artıkınnnn zaten bayram bitince yani beklenmeyen adetimmm 22 kasımm
devammm ediyim demi gökçemmmm:):):) anam şaşırdım yaniii normalde böyle yapmazdıkk 2 - 3 arayla felan oluyordu bakalım bu ay bu yüzden biraz umutluyum Rabbim bilir yanii bakalım:)
yaaa erken başlamamın sebebi adetin bitince hemen yaparsann kalma olasığı yüksek oluyormuş o yüzden bu ay böyle deneyelim dedik nezaman yumurtladığımı bilmiyorum açıkcasıııı yaniii yumurtlama olunca böyle şeffaf akıntı olurmuşş teee kızken hatırlıyom geldiğini görürdümmmm ama şimdileri hiç görmüyorummm acaba yumurtlamıyormuyum felan diyorum kendi kendimee:):) bakalım bende bayrama kadar böyle devam edeyim diyorum bayramda bırakırım artıkınnnn zaten bayram bitince yani beklenmeyen adetimmm 22 kasımm
nasılsınız?
günaydınnn tatlımmmm kalbini temiz tut Allah ın izniyle birşey yoktur inşallah
Günaydın şekerciiiiiiiimhadi bakalım hayırlı güsel haberlerle gel inşallah hiçbişicik yoktur sen hiç merak etme
hoşgeldınn ıdılışkommmm
allahım hayırlı gusel sonuçlarla donmenı nasıp etsın ınş. bebişimmmm
günaydın yavru ceylanlar nasılsınız biz çok şükür iyiyiz lekemizde kayboldu
ilacımıda aldım.
taze anne sen nasılsın
ayyyyy kızlar boşverin şu yumurtlama günlerini filan yaaaaaa
ovülasyon testi almayı da bırakın artık...
adet biter bitmez başlayın işe , gününüze kadar da bırakmayınnnn ve en önemlisi kafaya takmayın nolursunuz bak şerooo sana diyorum :13:
günaydınn canımm..hoşgeldin..günaydın kızlaaar :78:
günaydın selizcim hoşgeldin..günaydın fıstıklar
günaydın yıldızım ohh lekenmelerde gecmiş sevindim canım..günaydın yavru ceylanlar nasılsınız biz çok şükür iyiyiz lekemizde kayboldu
ilacımıda aldım.
taze anne sen nasılsın
nasılsınız?
nasılsınız?
zaten ovulasyon testlerini hiç kullanmadım bu ay stres oluyorum onları kullanınca :26: Ama ama hep hissederdim bu ay hiç hissetmedim de :26:
günaydın canım
ayy inş sonuçların temiz çıkar
bende sabah 100 dr şeker yüklemesi yaptırdım daha doğrusu ilk kanı aldılar her saat gidip kan vericem
ama midem çok kötü ya iğrenç bişey 12:30 a kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum
inş benimde sonuç iyi çıkarda çektiğim eziyete değer :26:
günaydın kızlaaar :78:
günaydın fıstıklar
Zaten ovulasyon testlerini hiç kullanmadım bu ay stres oluyorum onları kullanınca :26: ama ama hep hissederdim bu ay hiç hissetmedim de :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?