Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
oooooooooooooo

devam et devammmmmmmmmmmmmmmmmmm :92:

devammm ediyim demi gökçemmmm:):):) anam şaşırdım yaniii normalde böyle yapmazdıkk 2 - 3 arayla felan oluyordu bakalım bu ay bu yüzden biraz umutluyum Rabbim bilir yanii bakalım:)

yaaa erken başlamamın sebebi adetin bitince hemen yaparsann kalma olasığı yüksek oluyormuş o yüzden bu ay böyle deneyelim dedik nezaman yumurtladığımı bilmiyorum açıkcasıııı yaniii yumurtlama olunca böyle şeffaf akıntı olurmuşş teee kızken hatırlıyom geldiğini görürdümmmm ama şimdileri hiç görmüyorummm acaba yumurtlamıyormuyum felan diyorum kendi kendimee:):) bakalım bende bayrama kadar böyle devam edeyim diyorum bayramda bırakırım artıkınnnn zaten bayram bitince yani beklenmeyen adetimmm 22 kasımm

günaydınnnnn lolipop şekerlerimmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınız?

beni soracak olursanız hiç uyumadım, biraz sonra sonuçları almaya gidicem Allahım inşallah bişey yokturrrrr..............................

canım yaa boşversene ne zaman yumutrladığını sanki her ay biliyodunda ne oldu.:94:.ben bu ay test yaptım ama testte cıkmayınca eşimede bişey söylemiyorum morelim bozuldu ben yumurtlamıyorum diye ama yinede işi bırakmdım..sonra 18 gün cıktı pozitif ama eğer ben 18. gün yumurtlamış olsaydım yaptığım gebelik testleri bu kadar erken cıkmazdı yada cıksa bile bu kadar koyu cıkmazdı..yani test yaptığım halde tam belli değil ne zaman yumurtladığım..boşver sen çalışmana bak takılma hiçbişey o anın tadını şekercimmm..

hosbulduk canımmm bebişim ıyı canım suan uyuyo büyüyo yavas yavas sen nasılsın bakalım

sagol canım benım nasılsın bakalım

hosbulduk canım nasılsın

ıyıyımmm teşekkur ederımmm ruzgarımız da ıyı sanırım oh maşallah mışıl mışıl uyusun anneciğii

ayyyyy kızlar boşverin şu yumurtlama günlerini filan yaaaaaa
ovülasyon testi almayı da bırakın artık...
adet biter bitmez başlayın işe , gününüze kadar da bırakmayınnnn ve en önemlisi kafaya takmayın nolursunuz bak şerooo sana diyorum :13:

nasılsınız?

beni soracak olursanız hiç uyumadım, biraz sonra sonuçları almaya gidicem Allahım inşallah bişey yokturrrrr..............................
günaydınnn tatlımmmm kalbini temiz tut Allah ın izniyle birşey yoktur inşallah

günaydın kızlaaar :78:[/QUO
günaydın canımmm hoşgeldin

nasılsınız?

Günaydın şekerciiiiiiiim hadi bakalım hayırlı güsel haberlerle gel inşallah hiçbişicik yoktur sen hiç merak etme

günaydın yavru ceylanlar nasılsınız biz çok şükür iyiyiz lekemizde kayboldu
ilacımıda aldım.

taze anne sen nasılsın

hosbulduk canımmm bebişim ıyı canım suan uyuyo büyüyo yavas yavas sen nasılsın bakalım
bende iyiyim canım dinleniyorum bol bol...bakalım yarın kanda baktırıcaz ne olucak..

sen boşver devam et zaten gününde 22 kasımmış yani bu dönemler yumurtlama olabilir..inşallah canım allahım yüzünü güldürsün..evet ya gecn kızken bende hatırlıyorum onu ama evlendikten sonra hiç örmedim desen yeri...benimde olmadı öyle uzayan akıntım sadece su gibi şefaf akıntım olmuştu birde kasıklarım ağrımıştı ondan diyedüşündüm..
ama sen bol bollll çalış güzelimmm...

ohhhh yarasınnn bıdenemeeeeee yap yap devamm et hattaaaaa üşnenın uşağı olmazmışş der eşimınn 100 yaşındakı anneannesii o yuzden üşenmeden hergunu değerlndırınn boşverr yumutlama gununu mununu yahuuuuu olacakk olacakkkkkk

nasılsınız?

hoşgeldınn ıdılışkommmm

allahım hayırlı gusel sonuçlarla donmenı nasıp etsın ınş. bebişimmmm

günaydınnn tatlımmmm kalbini temiz tut Allah ın izniyle birşey yoktur inşallah

Günaydın şekerciiiiiiiim hadi bakalım hayırlı güsel haberlerle gel inşallah hiçbişicik yoktur sen hiç merak etme

hoşgeldınn ıdılışkommmm
allahım hayırlı gusel sonuçlarla donmenı nasıp etsın ınş. bebişimmmm

İnşallah kızlar :18:

ilacımıda aldım.

taze anne sen nasılsın

Hemşommmmmm nasılsın canım bebişim nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:

Zaten ovulasyon testlerini hiç kullanmadım bu ay stres oluyorum onları kullanınca :26: ama ama hep hissederdim bu ay hiç hissetmedim de :26:

günaydın kızlaaar :78:
günaydınn canımm..hoşgeldin..
günaydın fıstıklar
günaydın selizcim hoşgeldin..
ilacımıda aldım.

taze anne sen nasılsın
günaydın yıldızım ohh lekenmelerde gecmiş sevindim canım..
bende iyiyim cok şükür sanki benimde artık sarıya dönemye başladı lekenmelerim aama yarın gidicem inş. bişey cıkmaz..

nasılsınız?

günaydın idilimm hoşgeldin kuşumm...
inşallah hiçbirşey cıkmaz canımmm sen içini ferah tut..

nasılsınız?

günaydın canım

ayy inş sonuçların temiz çıkar
bende sabah 100 dr şeker yüklemesi yaptırdım daha doğrusu ilk kanı aldılar her saat gidip kan vericem
ama midem çok kötü ya iğrenç bişey 12:30 a kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum
inş benimde sonuç iyi çıkarda çektiğim eziyete değer :26:

zaten ovulasyon testlerini hiç kullanmadım bu ay stres oluyorum onları kullanınca :26: Ama ama hep hissederdim bu ay hiç hissetmedim de :26:

hissetme!! :95:

evet iğrenç bişey o yaaa
dün 50 verdiler bana kadın bi de soruyo portakal mı istersin limon aromalı mı....farketmezzz yani ikisi de iğrençççç
midem kalktı ıyyy
ben de 1 saat bekledimmm

inşallah sonuçların iyi çıkar gülümmm

Son düzenleyen: Moderatör:
neyse şekerler ben cıkıyorumm..uzanayımm biraz..arada gelirim ben yine..cokk öptümm ben sizi başş başş...

günaydın kızlaaar :78:

hoşgeldınnn canımmm benımmm

günaydın fıstıklar

hoşgeldınn şekerımmm

Zaten ovulasyon testlerini hiç kullanmadım bu ay stres oluyorum onları kullanınca :26: ama ama hep hissederdim bu ay hiç hissetmedim de :26:

yahuu bırakk bu ay demekkı hıssetmedınnn aaaaaaaaaaaa

ıdılın dedıklerıne katılıorummm takmaaaaaaaaaa sallaaaa adetınden snraaa başlaa paradıes gbııı devamm ettttt test mest yapmaa yanııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…