Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar,,,,,,,,,

hatçem testine de maşallah aman aman çok güzel ya..
Bence de hemen dr ye git ama dünkü dr ye değil. Kullanman gereken ilaçların varsa şimdiden düzenlesin sen de ona göre dikkatli davran valla lütfen canım çok dikkat et kendine. Hadi meleğini sıkı sıkı sakla göbüşünde. Hatırla bak göbüşünün fotosunu koymuşsun ya, belkim bebik vardır demişler bak gerçekten de bebikin göbüşüne gelmiş gördün müüüüü?
Canımsın ya canım benim, akşam eşime bile söyledim hatçem hamilemiş diye şaşırdı adam da allah sağlık afiyet versin ikisine de dedi canım.

Günaydın hatunum sultanım :80:

iyiiym cnm çokk şükürrrr sen nasılsın bakimmmm

ohh ıyı olmana sevındımm şkercımmmmm ben de ıyıyım hamd olsunnn kahvaltımı yaptımm haber ızlıorum bı yandan da sızlerı okuyorummmm

hoşşbuldumm balımmmm nasılsın bakalımmm merttcikk nasılll

mertcık ıyı maşallah kafası tam mıdemın altında baskı yapıyormuşş vee ayakları da rahmımee baskı yapıormuş bu yuzdennn azcık cnmm acıyorrr ama olsunn napalımmmm

Günaydın baleeeeeeeeeemmm kusura bakma hayatım ben hiç görmedim seni, bi yandan ders yapıp bi yandan da size laf yetiştirmeye çalışınca kayış kopuyo biyerde haliyle

benı nasıl görmezsınnnnn ben tosuncuk gbı oldummm ammmaaaaaaaaa gorulmeyecek gıbınn değilimkıııı ıyı dersler kolay gelsınnn bıdenemmmm

hatcemmmm kısss bende bu ayy sıkı çalışıyorummm daha önce böyle çalışma olmamıştı adetim bitti ertesi gün başladıkk gün aşırı yapıyozz nezaman bitireyim ben bu gün aşırı işini bazennn istemiyorumm ama mecbur sık dişini diyomm kendi kendime yanii ben şuan 8, 10. 12. 14.16.günleri yaptık.. kaçıncı gününe kadar devam ediim böyle yaaaaa kaçta bırakayım nedersiniz ilk defa böyleee aksatmadan yaptıkk

evet canımmm aynen katılıyorum elifimeee gerçi hoş 1 gün beklicen amaa işteee eşinin iznin konusu demiştinn ama dikkat et sen kendine tamam mı şeker:94:
kızlar haklsınız ama yanlız gidipte orlarda kanamam filan artarsa yanlız başıma ne yaparım diye yanlız gitmek istemiyorum..eşimde bugün nöbtci mecbur beklemem lazım ama yarın gelir gelmez hemen gidicezz..zaten evde hiçbir iş yapmıyorum sürekli yatıyorum..allahım korusun inşallah..destekleriniz için cok teşekkürler...

hoşgeldin hatunummmm...
evet canım yaa testler var diyo işte bakalım yarın inş. kan testimde güzel cıkarsa daha mutlu olucam..
evet hatırlıyorum kızlar belki bebiş vardır dedi.evet bebişim annesinin karnına gelmiş inşallahta sıkı sıkı tutunursa herşey daha güzel olacak..
ayy kız koçişine bilem söylemiş..cok sağolsun hayatım inşallahhh dualarınızla inş. bebişim annesini bırakmıcak...

oooooooooooooo

devam et devammmmmmmmmmmmmmmmmmm :92:

Of yaaaa ben şimdi ne zaman yumurtladığımı da bilmiyorum günüm ne zaman benim yaaaa
geçen ay 10. gün yumurtladım, ama ondan önceki ay 16. gün yumurtlamıştım :44: göğüslerimin acısı hep yumurtlamadan hemen sonra başlardı bu ay 10. gün başladı, ama 10. gün yumurtlamış olamam çünkü ilaç kullanmadım hiç bu ay :44: zaten yumurtamın çatladığını da hiç hissetmedim, ne 10. gün ne 16. gün bitek dün yani 17. gün bi şişkinlik verdı ve hafif hafif kasıklarıma sancı girdi, dünü de değerlendirdik akşam ama bilmiyom yaaa kafam karıştı :26: böyle ilaçsız doktorsuz da bütün ayarım kaçıyo benim işte

canım cok erken başlamışsın cabuk sıkılırsın..
biz adetin 9. günü başladık hergün yaptık sayılır..sadece 12 günün 2 günü yapmamış galiba..9. günden 19. güne kadar yaptık..ama tabiki yumurtlama dönemlerini sen biliyosun hayatın ona göre kendini ayarla.:13:.dr. gün aşırı diyo ama benim dr. hergün demişti bende buna uydum nerdeyse hergün açlıştım..

günaydınnnn canlarımmmmmmmmmmm

günaydııııııııııınnnnn...

gunaydık dedımmm kımse tınlamadı paradıes hariçççç sızeee tebrık koyuyorum kocamannnnn

günaydınn canımmmm........

evett..Allaha kalmış tabiki ama tedbiri elden bırakmamak lazımm.neyse yarında çok geç olmaz heralde.yarın muhakkak haber ver bize..eve döünüşünü bekleyemeyizz.kızlardan teli olan varmı sende...?

Günaydın baleeeeeeeeeemmm kusura bakma hayatım ben hiç görmedim seni, bi yandan ders yapıp bi yandan da size laf yetiştirmeye çalışınca kayış kopuyo biyerde haliyle

beceriksiiizzzzz...ben kaç işi aynı anda yapıyorum haberin varmıııı???
öyle güzelim diye böbürlenmeyle olmuyo..marifetlerini görelimmmm...

günaydın kızlarrrrrrr

gunaYdınnn hoşgeldınn cnmm

amannn boşverrrrrrrrrrrrrrrr hesaplamamakk lazımm rahat olmak lazımmm belkım de tutmuşturrrr kızzzzımmmmmmmmmmmmm

evett..Allaha kalmış tabiki ama tedbiri elden bırakmamak lazımm.neyse yarında çok geç olmaz heralde.yarın muhakkak haber ver bize..eve döünüşünü bekleyemeyizz.kızlardan teli olan varmı sende...?:

canım ayşenin var fatoşun var ben onalara haber ederim onlar söyler size..
sonucta daha günüm bugün sayılır..yarında cok gec olmuş sayılmaz heraldee allaha emanet...

günaydın zehselim hoşgeldin..bebikimiz nasıll..

hosbulduk canımmm bebişim ıyı canım suan uyuyo büyüyo yavas yavas sen nasılsın bakalım

Günaydın tatlıııııııımmm oy oy oy yerim ben senin o tatlış oğlunun bal yanacıklarını yeriiiiiiiiiiiiiiiiimmmm ne tatlı görünüyo yaa maşallah yavyum benim

sagol canım benım nasılsın bakalım

gunaYdınnn hoşgeldınn cnmm

hosbulduk canım nasılsın

hoşbuldum AŞŞŞKIIIIMMMMMMMMMMMMMMM

sanada günaydın gökçem, bugün nasıl bakalım mert kağanımız

mert kağanımızz ıyı teyzeciğiiii azcık yaramazzzz hepsıı ooo

gunaydınn şeker potakalımmmmm

beceriksiiizzzzz...ben kaç işi aynı anda yapıyorum haberin varmıııı???
öyle güzelim diye böbürlenmeyle olmuyo..marifetlerini görelimmmm...

Yakında bombayı patlatacam ama naaabeeeeeeeeeellll pırt diye fırlatacam çatır çatır doğuracam göreceniz ozaman Şeroda ne marifetler varmış

Şimdi kocişim olsa bir bir anlatırdı hatununun marifetlerini ama neyse girmeyelim o konulara aramızda rahibeler var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…