günaydın kızlar,,,,,,,,,
hatçem testine de maşallah aman aman çok güzel ya..
Bence de hemen dr ye git ama dünkü dr ye değil. Kullanman gereken ilaçların varsa şimdiden düzenlesin sen de ona göre dikkatli davran valla lütfen canım çok dikkat et kendine. Hadi meleğini sıkı sıkı sakla göbüşünde. Hatırla bak göbüşünün fotosunu koymuşsun ya, belkim bebik vardır demişler bak gerçekten de bebikin göbüşüne gelmiş gördün müüüüü?
Canımsın ya canım benim, akşam eşime bile söyledim hatçem hamilemiş diye şaşırdı adam da allah sağlık afiyet versin ikisine de dedi canım.
iyiiym cnm çokk şükürrrrsen nasılsın bakimmmm
hoşşbuldumm balımmmm nasılsın bakalımmm merttcikk nasılll
Günaydın baleeeeeeeeeemmmkusura bakma hayatım ben hiç görmedim seni, bi yandan ders yapıp bi yandan da size laf yetiştirmeye çalışınca kayış kopuyo biyerde haliyle
kızlar haklsınız ama yanlız gidipte orlarda kanamam filan artarsa yanlız başıma ne yaparım diye yanlız gitmek istemiyorum..eşimde bugün nöbtci mecbur beklemem lazım ama yarın gelir gelmez hemen gidicezz..zaten evde hiçbir iş yapmıyorum sürekli yatıyorum..allahım korusun inşallah..destekleriniz için cok teşekkürler...evet canımmm aynen katılıyorum elifimeee gerçi hoş 1 gün beklicen amaa işteee eşinin iznin konusu demiştinn ama dikkat et sen kendine tamam mı şeker:94:
günaydın kızlar,,,,,,,,,
hatçem testine de maşallah aman aman çok güzel ya..
Bence de hemen dr ye git ama dünkü dr ye değil. Kullanman gereken ilaçların varsa şimdiden düzenlesin sen de ona göre dikkatli davran valla lütfen canım çok dikkat et kendine. Hadi meleğini sıkı sıkı sakla göbüşünde. Hatırla bak göbüşünün fotosunu koymuşsun ya, belkim bebik vardır demişler bak gerçekten de bebikin göbüşüne gelmiş gördün müüüüü?
Canımsın ya canım benim, akşam eşime bile söyledim hatçem hamilemiş diye şaşırdı adam da allah sağlık afiyet versin ikisine de dedi canım.
hatcemmmm kısss bende bu ayy sıkı çalışıyorummm daha önce böyle çalışma olmamıştı adetim bitti ertesi gün başladıkk gün aşırı yapıyozz nezaman bitireyim ben bu gün aşırı işini bazennn istemiyorumm ama mecbur sık dişini diyomm kendi kendime yanii ben şuan 8, 10. 12. 14.16.günleri yaptık.. kaçıncı gününe kadar devam ediim böyle yaaaaa kaçta bırakayım nedersiniz ilk defa böyleee aksatmadan yaptıkk
Günaydın hatunum sultanım :80:
hoşgeldın hatunsultancımm
hatcemmmm kısss bende bu ayy sıkı çalışıyorummm daha önce böyle çalışma olmamıştı adetim bitti ertesi gün başladıkk gün aşırı yapıyozz nezaman bitireyim ben bu gün aşırı işini bazennn istemiyorumm ama mecbur sık dişini diyomm kendi kendime yanii ben şuan 8, 10. 12. 14.16.günleri yaptık.. kaçıncı gününe kadar devam ediim böyle yaaaaa kaçta bırakayım nedersiniz ilk defa böyleee aksatmadan yaptıkk
günaydınnnn canlarımmmmmmmmmmm
gunaydık dedımmm kımse tınlamadı paradıes hariçççç sızeee tebrık koyuyorum kocamannnnn
canım yarın gidicem yanlız gitmek istemediğim için eşii bekliyorum progestan kullanıcam eşim alsında bugün..:26:
ayrıca pıhtılaşma için ben bebe aspirini ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.:97:.evde vardı hepsi..daha önce dr. söylemişti cift cizgiyi görünce kullan diye..:81:
bakalım artık gerisi allaha kalmış allahım ol derse olacak inşallahh..:93:
Günaydın baleeeeeeeeeemmmkusura bakma hayatım ben hiç görmedim seni, bi yandan ders yapıp bi yandan da size laf yetiştirmeye çalışınca kayış kopuyo biyerde haliyle
günaydın kızlarrrrrrr
günaydın kızlarrrrrrr
günaydın kızlarrrrrrr
Of yaaaa ben şimdi ne zaman yumurtladığımı da bilmiyorumgünüm ne zaman benim yaaaa
geçen ay 10. gün yumurtladım, ama ondan önceki ay 16. gün yumurtlamıştım :44: göğüslerimin acısı hep yumurtlamadan hemen sonra başlardı bu ay 10. gün başladı, ama 10. gün yumurtlamış olamam çünkü ilaç kullanmadım hiç bu ay :44: zaten yumurtamın çatladığını da hiç hissetmedim, ne 10. gün ne 16. günbitek dün yani 17. gün bi şişkinlik verdı ve hafif hafif kasıklarıma sancı girdi, dünü de değerlendirdik akşam ama bilmiyom yaaa kafam karıştı :26: böyle ilaçsız doktorsuz da bütün ayarım kaçıyo benim işte
evett..Allaha kalmış tabiki ama tedbiri elden bırakmamak lazımm.neyse yarında çok geç olmaz heralde.yarın muhakkak haber ver bize..eve döünüşünü bekleyemeyizz.kızlardan teli olan varmı sende...?:
günaydın zehselim hoşgeldin..bebikimiz nasıll..
Günaydın tatlıııııııımmmoy oy oy yerim ben senin o tatlış oğlunun bal yanacıklarını yeriiiiiiiiiiiiiiiiimmmm ne tatlı görünüyo yaa maşallah yavyum benim
gunaYdınnn hoşgeldınn cnmm
hoşbuldum AŞŞŞKIIIIMMMMMMMMMMMMMMM
sanada günaydın gökçem, bugün nasıl bakalım mert kağanımız
günaydııııııııııınnnnn...
günaydınn canımmmm........
evett..Allaha kalmış tabiki ama tedbiri elden bırakmamak lazımm.neyse yarında çok geç olmaz heralde.yarın muhakkak haber ver bize..eve döünüşünü bekleyemeyizz.kızlardan teli olan varmı sende...?
beceriksiiizzzzz...ben kaç işi aynı anda yapıyorum haberin varmıııı???
öyle güzelim diye böbürlenmeyle olmuyo..marifetlerini görelimmmm...
beceriksiiizzzzz...ben kaç işi aynı anda yapıyorum haberin varmıııı???
öyle güzelim diye böbürlenmeyle olmuyo..marifetlerini görelimmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?