- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
sen boşver devam et zaten gününde 22 kasımmış yani bu dönemler yumurtlama olabilir..inşallah canım allahım yüzünü güldürsün..evet ya gecn kızken bende hatırlıyorum onu ama evlendikten sonra hiç örmedim desen yeri...benimde olmadı öyle uzayan akıntım sadece su gibi şefaf akıntım olmuştu birde kasıklarım ağrımıştı ondan diyedüşündüm..
ama sen bol bollll çalış güzelimmm...
ohhhh yarasınnn bıdenemeeeeee yap yap devamm et hattaaaaa üşnenın uşağı olmazmışş der eşimınn 100 yaşındakı anneannesiio yuzden üşenmeden hergunu değerlndırınn boşverr yumutlama gununu mununu yahuuuuu olacakk olacakkkkkk
ayyyyy kızlar boşverin şu yumurtlama günlerini filan yaaaaaa
ovülasyon testi almayı da bırakın artık...
adet biter bitmez başlayın işe , gününüze kadar da bırakmayınnnn ve en önemlisi kafaya takmayın nolursunuz bak şerooo sana diyorum :13:
günaydın selizcim hoşgeldin..
QUOTE]
hoşbulduk bitanem testini gördüm kızım sen hamilesin işte yuuupppiiiii
hoşgeldınn şekerımmm
hoşbulduk bitanem
neyse şekerler ben cıkıyorumm..uzanayımm biraz..arada gelirim ben yine..cokk öptümm ben sizi başş başş...
yahuu bırakk bu ay demekkı hıssetmedınnn aaaaaaaaaaaa
ıdılın dedıklerıne katılıorummm takmaaaaaaaaaa sallaaaa adetınden snraaa başlaa paradıes gbııı devamm ettttttest mest yapmaa yanııı
günaydın canım
ayy inş sonuçların temiz çıkar
bende sabah 100 dr şeker yüklemesi yaptırdım daha doğrusu ilk kanı aldılar her saat gidip kan vericem
ama midem çok kötü ya iğrenç bişey 12:30 a kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum
inş benimde sonuç iyi çıkarda çektiğim eziyete değer :26:
neyse şekerler ben cıkıyorumm..uzanayımm biraz..arada gelirim ben yine..cokk öptümm ben sizi başş başş...
tamam canımmm güzel dduan için teşk ederim rabbim kimseyi boş çevirmesinn dediğin gibi bu dönemler olabilir ben çalışmalara tüm hızıyla devammm ediyom ozaman Allah ın izniyle tabikiii
ayyyyyyyyyyyyy gökçecim hiç güleceğim yoktucanım aslında doğru sözz bizdede derler üşengecin oğlu kızı olmaz diyeee Allah ın izniylee bakalımmm biz devam edelimmm bayrama kadar:):):)
Ben de tam olarak bilmiyorum şu testleri neden yapıyorlar. Bir işe yarıyor mu diye merak ediyorum da aslında. Ama bir yerde okudum 48 saatte bir ilişkiye girilmesi gerekiyormuş. Sperm kalitesi açısından. Yumurtlama günümüzü öğrensek de her gün ilişkiye girmemize gerek yok anladığım kadarıyla. Adetin hemen ardından 2 günde 1 ilişkiye girmek en mantıklısı sanırım. İnşallah hamile kalmak isteyenler bu ay güzel haberler alırlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ben de tam olarak bilmiyorum şu testleri neden yapıyorlar. Bir işe yarıyor mu diye merak ediyorum da aslında. Ama bir yerde okudum 48 saatte bir ilişkiye girilmesi gerekiyormuş. Sperm kalitesi açısından. Yumurtlama günümüzü öğrensek de her gün ilişkiye girmemize gerek yok anladığım kadarıyla. Adetin hemen ardından 2 günde 1 ilişkiye girmek en mantıklısı sanırım. İnşallah hamile kalmak isteyenler bu ay güzel haberler alırlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
hehhhh bende bu ay onu yaptım bakalım bu tez doğru çıkarsaaa herkes böyle yapsınnn:):) tabi bu işler belli olmazzz rabbimmmm vakti zamanı gelince herkeese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versinn
ya kızlar kasıklarımda müthiş bir acı var adetim bitti adetten hmn sonra hiç böyle acımazdı kistim büyüyor yada herhangi başka bir tehlike olabilirmi?ben laparoskopiye gitmeden bişey olck die çok korkuyorum:18:
ya kızlar kasıklarımda müthiş bir acı var adetim bitti adetten hmn sonra hiç böyle acımazdı kistim büyüyor yada herhangi başka bir tehlike olabilirmi?ben laparoskopiye gitmeden bişey olck die çok korkuyorum:18:
Bu ay biz de bu yöntemi deniyoruz.:92: İnşallah hayırlısıyla çift çizgiyi de görürüz bu sayede.Hadi hayırlısı bakalım...:93:
Bu ay biz de bu yöntemi deniyoruz.:92: İnşallah hayırlısıyla çift çizgiyi de görürüz bu sayede.Hadi hayırlısı bakalım...:93:
İYİM KURBAN ÇOK ŞÜKÜR teyzesi BEBİŞİMDE İYİ SANIRSAM, sen nasılsım balım baharımız tekmeliyomuİnşallah kızlar :18:
Hemşommmmmm nasılsın canım bebişim nasıl?
yok korma o lekelenmeden bendede olmuştu sarıya dönüp kayboluyo sende ben gibi sıcak suyla çok uğraşırsan sonrada ekşın yaparsan tekrar başlar dikkat etgünaydınn canımm..hoşgeldin..
günaydın selizcim hoşgeldin..
günaydın yıldızım ohh lekenmelerde gecmiş sevindim canım..
bende iyiyim cok şükür sanki benimde artık sarıya dönemye başladı lekenmelerim aama yarın gidicem inş. bişey cıkmaz..
günaydın idilimm hoşgeldin kuşumm...
inşallah hiçbirşey cıkmaz canımmm sen içini ferah tut..
uzun uzan iyi gelirneyse şekerler ben cıkıyorumm..uzanayımm biraz..arada gelirim ben yine..cokk öptümm ben sizi başş başş...
karagulll geçen gıttığınde bebeğinın kılosunu öğrenmışmıydınnn
bı dr una gıtsen ya da arasann canmm panık yapma bence ara konuşş içinde rahatlarrr
canım hoşgeldinnn inş. düşündüğün gibi değildir korkmaa sen nezaman gidiyorsun ameliyataa aksatma canım bir an önce ol ... çalışmalara başla gelsin bebişlerrrrrrrr
valla canım yardımcı olamıycam sana bilmiyorum , ama çok acıyosa bir doktora git derim.... :26:
İnşallah kızlar Allahım size o günleri görmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?