Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

tamam canımmm güzel dduan için teşk ederim rabbim kimseyi boş çevirmesinn dediğin gibi bu dönemler olabilir ben çalışmalara tüm hızıyla devammm ediyom ozaman Allah ın izniyle tabikiii

ayyyyyyyyyyyyy gökçecim hiç güleceğim yoktu canım aslında doğru sözz bizdede derler üşengecin oğlu kızı olmaz diyeee Allah ın izniylee bakalımmm biz devam edelimmm bayrama kadar:):):)

Ben de tam olarak bilmiyorum şu testleri neden yapıyorlar. Bir işe yarıyor mu diye merak ediyorum da aslında. Ama bir yerde okudum 48 saatte bir ilişkiye girilmesi gerekiyormuş. Sperm kalitesi açısından. Yumurtlama günümüzü öğrensek de her gün ilişkiye girmemize gerek yok anladığım kadarıyla. Adetin hemen ardından 2 günde 1 ilişkiye girmek en mantıklısı sanırım. İnşallah hamile kalmak isteyenler bu ay güzel haberler alırlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
neyse şekerler ben cıkıyorumm..uzanayımm biraz..arada gelirim ben yine..cokk öptümm ben sizi başş başş...

güle güle canımmm :)

inş. temız çıkar sonucun hayatımmm gusel haberlerle beklıoruzzz

neyse şekerler ben cıkıyorumm..uzanayımm biraz..arada gelirim ben yine..cokk öptümm ben sizi başş başş...

hoşçakalll şekerımmm dıkkat et kendınee bol bol dınlennnn

evett durmak yok yola devammmmmmmmmm üşenmeden hesap yapmadan hem de zevk alarak yapacaksınn bı bakacaksın kı meleğin göbüşünde allahın ıznıyleeee hadı bakalımmmmm

hehhhh bende bu ay onu yaptım bakalım bu tez doğru çıkarsaaa herkes böyle yapsınnn:):) tabi bu işler belli olmazzz rabbimmmm vakti zamanı gelince herkeese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versinn

ya kızlar kasıklarımda müthiş bir acı var adetim bitti adetten hmn sonra hiç böyle acımazdı kistim büyüyor yada herhangi başka bir tehlike olabilirmi?ben laparoskopiye gitmeden bişey olck die çok korkuyorum:18:

yani işe yarasın veya yaramasınnn, kafalarına çok takıyorlar....bu testleri yaptıkları zaman stres heyecan yapıyorlar...bebişlerin geleceği varsa da gelmiyorlar zatennn no stress

hehhhh bende bu ay onu yaptım bakalım bu tez doğru çıkarsaaa herkes böyle yapsınnn:):) tabi bu işler belli olmazzz rabbimmmm vakti zamanı gelince herkeese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versinn

Bu ay biz de bu yöntemi deniyoruz.:92: İnşallah hayırlısıyla çift çizgiyi de görürüz bu sayede. Hadi hayırlısı bakalım...:93:

bı dr una gıtsen ya da arasann canmm panık yapma bence ara konuşş içinde rahatlarrr

canım hoşgeldinnn inş. düşündüğün gibi değildir korkmaa sen nezaman gidiyorsun ameliyataa aksatma canım bir an önce ol ... çalışmalara başla gelsin bebişlerrrrrrrr

valla canım yardımcı olamıycam sana bilmiyorum , ama çok acıyosa bir doktora git derim.... :26:

Bu ay biz de bu yöntemi deniyoruz.:92: İnşallah hayırlısıyla çift çizgiyi de görürüz bu sayede. Hadi hayırlısı bakalım...:93:

İnşallah kızlar Allahım size o günleri görmeyi nasip etsin

şerooooo bu preesedı bende aldım cuma günü sipariş ettim.ondan sonrada laparoskopi olacağımı öğrendim.artık onu 2 ay kullanmam senin çok hoşuan gitmişti preesed demi şekerim?bide nezaman ulaşır bana 4 gün oldu siparişi vereli...

İnşallah kızlar :18:

Hemşommmmmm nasılsın canım bebişim nasıl?
İYİM KURBAN ÇOK ŞÜKÜR teyzesi BEBİŞİMDE İYİ SANIRSAM, sen nasılsım balım baharımız tekmeliyomu yok korma o lekelenmeden bendede olmuştu sarıya dönüp kayboluyo sende ben gibi sıcak suyla çok uğraşırsan sonrada ekşın yaparsan tekrar başlar dikkat et
uzun uzan iyi gelir

çalışın çalışınnn bol bol KAFAYA TAKMADAN, HESAP YAPMADANNN, ZEVK ALARAKK çalışınn kızlarrrr ....

Kızlar ben sonuçlarımı almaya gidiyorum dualarınızı eksik etmeyinnnnnnnn
bir yarım saat sonra burda olurum özleyin beniiii

bı dr una gıtsen ya da arasann canmm panık yapma bence ara konuşş içinde rahatlarrr

canım hoşgeldinnn inş. düşündüğün gibi değildir korkmaa sen nezaman gidiyorsun ameliyataa aksatma canım bir an önce ol ... çalışmalara başla gelsin bebişlerrrrrrrr

valla canım yardımcı olamıycam sana bilmiyorum , ama çok acıyosa bir doktora git derim.... :26:

İnşallah kızlar Allahım size o günleri görmeyi nasip etsin

valla kızlar başka bir ağrıda olabilir ayaklarımı falanmı üşüttüm bilmiyorum akşama kdr geçmezse giderim.zaten yarın ankaraya gidicem ya tahliller için ztn doktor muayene eder heralde o duruma göre hemen yapalım veya yapmayalım der.bayramdan sonraya atacak büyük ihtimal
ankarada oturan yok demi aranızda????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…