zannedersem hamileyim ama tabi en önemlisi kalp atışları ...adetime de 4 gün var.....biraz beklemem lazım ama bu çizgi resmen çıktı ya....
senin yerinde olsam en yakın hastaneye uçmuştum bileeeeeeee..kan tahlili yaptır için rahat olur.ama 2.çizgiyi bile silik görmek yeterliymiş.hayırlı olsuna.s.
iki çizgi var dimi iki tane bi tane deil dimi
ayyyyyyyyyyy
bilmiyom test yaptım ve ikinci çizgi ortada acaba hamilemiyim ....çok şasırdım ya ....ama belliydi gibi...1 haftadır tansiyonum yerlerdedi..2 gündür de bulantı...neyse sımdı bı garıbım kafayı toparlayamıyom...
AYYYYYYYY PEMBEDEN BEKLERKEN TİNKERBELLDEN GELDİ HABER
İNŞ. PEMBEDE HAMİLEDİR
TİNKERBELL 8İ BENİMDE ADET AMA BEN GEÇSİN DİYE BEKLİCEM
HİÇ GEÇMEDİĞİ İÇİN
evet ıkı cızgı ılk once yaptıgımda test bulandı pembe oldu aman dedım bozuk herhalde sonra 4 dk sonra baktım resmen cıkmıstı fotograf makınamız bozulmus cekecektım sıze gostermek ıcın ...
AZİZE hoşgeldin topikimize
canım öncelikle çok geçmiş olsun
takip ettiğim için biliyorum
allah bi daha yaşatmasın hiçbirimize canım
sağol tatlım.hoşbuldum.
AZİZE hoşgeldin topikimize
canım öncelikle çok geçmiş olsun
takip ettiğim için biliyorum
allah bi daha yaşatmasın hiçbirimize canım
sağol tatlım.hoşbuldum.
AZİZE BENİMDE BİR OĞLUM VAR 11YAŞINDA. GEÇTİĞİMİZ MAYISTA HAMİLE KALDIM AMA MALESEF DÜŞTÜ. BENDE OĞLUMA KARDEŞ VERMEK İSTİYORUM AMA NASİP OLMADI 3SENEDİR. TOPARLANMAK ZORDUR BİLİRİM AMA İNAN YAPACAK HİÇ AMA HİÇ BİŞİ YOK.. HAYAT DEVAM EDİYOR CANIM:1hug:
Allahım İnŞallah saĞlıkla hayırlarla gelsİn bebeĞİn canım
İnŞallahhhh bİr aksİlİk olmasın
sen yİnede dİkkat et kendİne bİlİyosun İŞte klasİk Şeyler
ayaklarını uzat altına yastık koy Öle uzan dİnlen bol bol
ama tabİ dr.a gİtmen lazım belkİ İlaÇ verİr progestan dÜŞmesİnİ engellİyo
belirti yasadım aslında ben adet gunu oncesı belırtılere ınanmayanlardaydım zannedersem benım erken dollenme oldu...cunku gecen hafta persembeden bu yana bas donmesı yasıyordum cıddı cıddı 8 e 4 e kadar dusmustu...gogus ucları acıması ...bu zaten genelde oluyo herkeste ..bır de son ıkı gundur sabah bulanmaya basladım ...sımdılık bunlar oldu kızlar daha sonra yıne yazarım ...
tinkerbell09 tebrikler canm çok güzel yaa...
allah hayırlı etsin güzel ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah.
düşük riski neye bağlı yani dr muayeneden sonra nasıl anlıyo bilmiyorum ama benim günüm 7 de başlar akşam 7,30 son bulur.ben de korktum düşük olur mu diye dr den ilaç istedim gerek yok demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?