Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay çok sevindim yaa hayırlı olsun canımmm darısı bizlere :))

senin yerinde olsam en yakın hastaneye uçmuştum bileeeeeeee..kan tahlili yaptır için rahat olur.ama 2.çizgiyi bile silik görmek yeterliymiş.hayırlı olsuna.s.

sağol canım ...uygun bır zaman da gıderım gıtmez mıyım hıc

AYYYYYYYY PEMBEDEN BEKLERKEN TıNKERBELLDEN GELDı HABER
ıNŞ. PEMBEDE HAMıLEDıR

TıNKERBELL 8ı BENıMDE ADET AMA BEN GEÇSıN DıYE BEKLıCEM
HıÇ GEÇMEDıĞı ıÇıN

iki çizgi var dimi iki tane bi tane deil dimi
ayyyyyyyyyyy

evet ıkı cızgı ılk once yaptıgımda test bulandı pembe oldu aman dedım bozuk herhalde sonra 4 dk sonra baktım resmen cıkmıstı fotograf makınamız bozulmus cekecektım sıze gostermek ıcın ...

ayyy çok güzelll
darısı bizim isteyenlerin başına inşallah

Tınkerbelle e senınde adetın 8ı gıbı
belırtı yaŞadınmı anlatsana ayrıntılı olarak rıca etsem

AYYYYYYYY PEMBEDEN BEKLERKEN TİNKERBELLDEN GELDİ HABER
İNŞ. PEMBEDE HAMİLEDİR

TİNKERBELL 8İ BENİMDE ADET AMA BEN GEÇSİN DİYE BEKLİCEM
HİÇ GEÇMEDİĞİ İÇİN

aslında ben de beklıcektım benım cumartesı gunu ...ama ıcımden bır ses al dedı 5 tane test aldım..hatta eşim kızdı yapma dedi ama ben yaptım sanki hissetmiş gibi..bugün miğden çok bulşandı ole arası okulda afedersınız safra cıkardım ...yanı hanı hısseder ınsan dıyolar ya gercekten de ole kızlar cok mutluyum dua edın hersey normal olsun ...darısı bekleyen herkese yarabbım...

evet ıkı cızgı ılk once yaptıgımda test bulandı pembe oldu aman dedım bozuk herhalde sonra 4 dk sonra baktım resmen cıkmıstı fotograf makınamız bozulmus cekecektım sıze gostermek ıcın ...

resmen çıktıysa kesin hamilesin canım.o an çok güzeldir dahası akşamı düşün nasıl kocana bu haberi vereceksin.bi daha yaşanmayacak kadar güzel anlar tadını çıkar bu akşam.naz yapmaya başla hattakaydirigubbakcemile2

Allahım ınŞallah saĞlıkla hayırlarla gelsın bebeĞın canım
ınŞallahhhh bır aksılık olmasın
sen yınede dıkkat et kendıne bılıyosun ıŞte klasık Şeyler
ayaklarını uzat altına yastık koy Öle uzan dınlen bol bol
ama tabı dr.a gıtmen lazım belkı ılaÇ verır progestan dÜŞmesını engellıyo

belirti yasadım aslında ben adet gunu oncesı belırtılere ınanmayanlardaydım zannedersem benım erken dollenme oldu...cunku gecen hafta persembeden bu yana bas donmesı yasıyordum cıddı cıddı 8 e 4 e kadar dusmustu...gogus ucları acıması ...bu zaten genelde oluyo herkeste ..bır de son ıkı gundur sabah bulanmaya basladım ...sımdılık bunlar oldu kızlar daha sonra yıne yazarım ...

Selam Arkadaslar:)
bundan 7 ay önce cikolata kisti nedeniyle ameliyat oldum.yumurtaliklarimin her iki tarafindada vardi ve bayada büyüklerdi:S ameliyatdan 1 ay falan sonra evlendim.Düzenli olarak doktoruma görünüyorum hamile kalabilmeni engelliyecek hic bisey yok diyo ama ben nedense inanmiyorum. Sanki bana yalan borcu var Tekrarliyabilir dedi ama ve hala asiri derecede adet sancim var Sanki yine olacakmis gibi ve hamile kalamicam gibi Hissediyorum sacma gelebilir ama bu beni cok üzüyo Simdi size sorum su gercekten benim durumumda olupta hamile kalinabilirmi? ve aranizda kisti olupta (veya artik yok olan) hamile kalan oldu mu?
gel artik bebegim yaaaaaaa kurtar annecigini bu acilardan (acilar dedigim adet sancisindan yani) :)

tinkerbell09 tebrikler canm çok güzel yaa...
allah hayırlı etsin güzel ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah.

düşük riski neye bağlı yani dr muayeneden sonra nasıl anlıyo bilmiyorum ama benim günüm 7 de başlar akşam 7,30 son bulur.ben de korktum düşük olur mu diye dr den ilaç istedim gerek yok demişti.

tum ıyı dıleklerınız ıcın tesekkurler kızlar en yakın zamanda gıdecegım doktora....şımdılık cıkmam lazım aksam gorusuruz cok optum sızlerı bakın topiğin uğuru bu....bu arada bu ay arısütü polen bal karışımı yemiştik karı koca belki de o etki etmiştir...

GÖĞÜS UCLARI ACIMASI DIŞINDA HİÇ BİRİ BENDE YOK:roflol:
BEL AĞRISI VEDE 2 GÜNDRÜ UYKUM ÇOK YALNIZ
ANAM AĞRIM SIZIMDA YOK SENİNDE YOKMUYDU KASIKLARDA AĞRI AKINTI NEYİMkafamçokkarıştı

düşük riski neye bağlı yani dr muayeneden sonra nasıl anlıyo bilmiyorum ama benim günüm 7 de başlar akşam 7,30 son bulur.ben de korktum düşük olur mu diye dr den ilaç istedim gerek yok demişti.

:roflol::roflol: YA GÜZELİM SANA DEMEDİM BEN.. TİNKERBELLE DEDİM
SENDE BUGÜN BENİ HEP YALNIŞ ANLIYOSUNkafamçokkarıştı
SENİN 5,5 AYLIK OLDU ARTIK DÜŞMEZ KORKMA. SENDE ANİ HAREKETLER YAPMA AĞIR KALDIRMA SENİN İÇİNDE GEÇERLİ BUNLAR. SEN SIRT ÜSTÜ DEİLDE SOL TARAFINA YAN UZANMAYA BAK TAMAMMIO KUŞUM:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…