- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
ahahaha ben de ağlayım senınle o zamann ben evlendiğimde 58 kıloydummm 6 kılo aldımm ve 64 ıle hamiş kaldımmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaa kocalarımız ıyı bakıo demekkı
sen değilde eşin çok fazla almış canım gerçi benimkide 65 -78 e yükseldi bende hep yerimde saydım 59 şimdi 62demekki bende kocama iyi bakıyorum o bana 7 kilo ben ona tam 15 kilo aldırdım tam 1 sene içinde 64 kiloydo 80 yaptım:81: aferin bana bende 48dim çok zayıftım kociş beni 55 yaptııı
hamile olmadan önce yemek haneye gitmiyordum dikkat ediyordum şimdi gidiyorum yemeklerde ağır biras tabi haliyle kilo alınyo ben en iyyisi ekmeği iyice kesim
demekki bende kocama iyi bakıyorum o bana 7 kilo ben ona tam 15 kilo aldırdım tam 1 sene içinde 64 kiloydo 80 yaptım:81: aferin bana bende 48dim çok zayıftım kociş beni 55 yaptııı
hoşgeldın bebişimmmmmmm
yaa siz hamişken okdr kilo aldınızz
ben evlendikten sonra tam 7 kilo aldım 1,5 sene içerisinde
hemde hamiş falanda değilim
durun ağlayım:84::84::84:
ahahaha ben de ağlayım senınle o zamann ben evlendiğimde 58 kıloydummm 6 kılo aldımm ve 64 ıle hamiş kaldımmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaa kocalarımız ıyı bakıo demekkı
canım hiç midem bulanmıyor iştahımda arttı kendimi tutamıyorum yemekten sonra bide uyku basıyor:103::119::126::131:
hamile olmadan önce yemek haneye gitmiyordum dikkat ediyordum şimdi gidiyorum yemeklerde ağır biras tabi haliyle kilo alınyo ben en iyyisi ekmeği iyice kesim
hoşbuldukkk
şşşşşş ağlama kızzz
aaa gökce sen de miiii
ben de ağlayayım o zamannnnn evlenmeden önce 53 kiloydum 65 ile hamile kaldım
şimdi 82-83 kiloyum....:84: :84:
boşver canım ye sen....ne canın çekiyosa ye boşver kiloları bebişi mahrum etme
ekmeği azaltabilirsin canım
tekrar selam kızlarrrr
bugün bi girdim bi çıktım bi türlü yazamadım.. gelen giden hiç eksik olmadı.. şimdide yemeğimizi yedik ve geldikkkk
kocişim aradı, eğer bugün kendini iyi hissediyorsan bana izmir köfte yaparmısın? dedişimdide onu hazırlamaya gidicem..canım kocişimin canı istemiş
Selam cancanlarım....
Sabah doktorcuma gittim bebegin KIZ dedi :92: Boyu posu kilosu herşeyisi normalmiş çok şükür herşeyi16 haftalık dedi....
Yalnızzzzzzzzzzzz ben 60 kilo olmuşumartık hamur işi pilav makarna yasak bir daha böle görmücem seni dedi bi dünyada fırça yedim...
Plasente hala anı şekilde 1 ay daha çok dikkat dedi sonrasına bakıcaz işte benden bu kadarrr
Selam cancanlarım....
Sabah doktorcuma gittim bebegin KIZ dedi :92: Boyu posu kilosu herşeyisi normalmiş çok şükür herşeyi16 haftalık dedi....
Yalnızzzzzzzzzzzz ben 60 kilo olmuşumartık hamur işi pilav makarna yasak bir daha böle görmücem seni dedi bi dünyada fırça yedim...
Plasente hala anı şekilde 1 ay daha çok dikkat dedi sonrasına bakıcaz işte benden bu kadarrr
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
kız geliyo bu topiğe bi tane daha kızzzzzz
ayyyy acaba kimin bebişi kız
Selam cancanlarım....
Selam cancanlarım....
evet cnm eşim çok kilo aldı ama anca oldu çünkü çok zayıftı faceden bakarsan görürsün düğün resimlerimizde çok zzayıf ama profil resmini yeni çekindik orda çok ii maşşalah kocişimesen değilde eşin çok fazla almış canım gerçi benimkide 65 -78 e yükseldi bende hep yerimde saydım 59 şimdi 62
dıkkat et cnm çok ağır yememeye dıkkat et çnku ılerde alacaksın zatennn
maşallahhh sana o zamannnnnkocişine de bakarmış aman da amann
ayyy bnm kocişte çok sever izmir köftesini sık sık yaparım.bende bugün fırında piliç sarma yaptım bol kaşarlııııtekrar selam kızlarrrr
bugün bi girdim bi çıktım bi türlü yazamadım.. gelen giden hiç eksik olmadı.. şimdide yemeğimizi yedik ve geldikkkk
kocişim aradı, eğer bugün kendini iyi hissediyorsan bana izmir köfte yaparmısın? dedişimdide onu hazırlamaya gidicem..canım kocişimin canı istemiş
Selam cancanlarım....
hoşgeldın çiğdemcımmmm
sana kolay gelsın yap bakalım kocişine koftelerııı
selam kızlaaar :) topuklumm senin kocişte aşeriyo heralde hehehehe. eee bebiş 3 tane olunca normal yani onada yansıması. sayı fazla
fatoşuuuummmmm kilomu aldın seeenbenim gibi sende hızlı adımlarla ilerliyosun kilo konusunda heralde benim doktor bişi demiyo ama çok şişkolaştııımmmm :S kilo almamam lazım ama yemesemde alıyorum yaaa çok ilginççç artık durmuyo kilo almam. 17 kilo almışım şimdiye kadar
selam kızlaaar :) topuklumm senin kocişte aşeriyo heralde hehehehe. eee bebiş 3 tane olunca normal yani onada yansıması. sayı fazla
fatoşuuuummmmm kilomu aldın seeenbenim gibi sende hızlı adımlarla ilerliyosun kilo konusunda heralde benim doktor bişi demiyo ama çok şişkolaştııımmmm :S kilo almamam lazım ama yemesemde alıyorum yaaa çok ilginççç artık durmuyo kilo almam. 17 kilo almışım şimdiye kadar
canım 17 kilo aldım diyosun ya peki şeker kolesterol normal mi :26:
tahlillerini yaptırdın mı bana biraz fazla gibi geldi gerçi bende 12 kilo almışım dr diyet verdi bana :84: en sevdiğim şeyleri yasak etti :85:
hoşbuldum canımmmmmmaccık daha oturayım,yaparım birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?