Kuşum yakın olsam valla yapar gönderirdim ama sana gelene kadar soğur o beeeAma bu akşam meyveli Şarlot pastası yapacam ona bişeycik olmas ondan gönderiyim sana :13:
Bakalım canım hayırlısı, cumartesi doktora gidip bi film çektirmek istiyorum, bazı bölgeler acayip sertleşti, kitle mitle çıkmasın da
canım bak bu gusel azız bebe deee
ama canım teee fransalarda nasıl bulcam bunu ben
bu nasıll kızlarrrr
ama canım benım bu normal tulummm hastahane çıkışları farklıdırr
zıbını tulumu yakalığı eldıvenleı ıç zıbınlıkları vs vs vs 10 lu 15 lı ve 20li olarak satılırrr :26:
ayyy kızlar çok mutluyum ya
şeker yüklemesinin sonucunu şimdi aldım hemen dr umu aradım normal dedi yani bende şeker falan yok ama yinede dikkat et çok fazla şekerli şeyler yeme dedi ama ben şu an deli gibi çikolata yemek istiyorum
idil sen naptın canım sonucunu alabildin mi iş çok o yüzden geçmişi oluyamıyorum
ay biliyorum ama bulamadım ki gökcem
ayyy kızlar çok mutluyum ya
şeker yüklemesinin sonucunu şimdi aldım hemen dr umu aradım normal dedi yani bende şeker falan yok ama yinede dikkat et çok fazla şekerli şeyler yeme dedi ama ben şu an deli gibi çikolata yemek istiyorum
aldım canım ama bişey anlamadımm yarın doktoruma gösterecem sonuçları
şeker : 0,79g/l - 4,38 mmol/l
50gdan sonra : 1,47g/l - 8,16 mmol/l (1 saat sonra)
senin sonuçların nasıl
ha ve idrarımda protein fazlalığı var 0,25g/l
alla allaa fransa da mı yok acabaaaa
ya da hepsinı ayrı ayrı alacaksın sen sanırmm oyle takım olarak satılmıyor ıoradaaa dur beaaa heemen ağlama ağlak gıbınnbulucazz aa aaaaaaaa
alla allaa fransa da mı yok acabaaaa
ya da hepsinı ayrı ayrı alacaksın sen sanırmm oyle takım olarak satılmıyor ıoradaaa dur beaaa heemen ağlama ağlak gıbınnbulucazz aa aaaaaaaa
canmm çok sevındımmm dr unun tavsıylerıne uyyy amaaa.. bu arada çok karbonhodratta tuketmee dıkkat et bılıorsun o da şekerr ... şimdık canın ıstedıyse azcık yee kız kıyamam kızın ıstemıştırrrrçok sevındımmm ıyı olmanızaaa
bu arada bı yandan da yemeğimı yıyorum benn
vallaha canım bundan pek bişey anlamadım ama benim 50 gr da 163 çıkmıştı fazlaydı yani
sonra 2 hafta diyet yaptım 4 kez kan verdim
açlık 89
1.saat 203
2.saat 132
3.saat 124 çıktı dr normal dedi yani şeker yok dedi
yani 140 ın altında olması gerekiyo canım seninde 147 sanırım büyük ihtimalle 100 gr isteyebilir
:44: :44: :44: bakalım ne diycek doktorcum
ben de çok acıktım kızlar yemek yiyip geliyorum
diyet falan verir belki
değerin çok yüksek değil zaten. inş 100 gr a gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?