Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayy ben senın o gusell temız kalbını yırımmmmm düşündun de ellerınden yemiş kadannn oldummmm saollll

ayyy kızlar çok mutluyum ya
şeker yüklemesinin sonucunu şimdi aldım hemen dr umu aradım normal dedi yani bende şeker falan yok ama yinede dikkat et çok fazla şekerli şeyler yeme dedi ama ben şu an deli gibi çikolata yemek istiyorum

idil sen naptın canım sonucunu alabildin mi iş çok o yüzden geçmişi okuyamıyorum

Son düzenleme:
idil sen naptın canım sonucunu alabildin mi iş çok o yüzden geçmişi oluyamıyorum

aldım canım ama bişey anlamadımm yarın doktoruma gösterecem sonuçları
şeker : 0,79g/l - 4,38 mmol/l
50gdan sonra : 1,47g/l - 8,16 mmol/l (1 saat sonra)

senin sonuçların nasıl

ha ve idrarımda protein fazlalığı var 0,25g/l

Son düzenleyen: Moderatör:
ay biliyorum ama bulamadım ki gökcem

alla allaa fransa da mı yok acabaaaa
ya da hepsinı ayrı ayrı alacaksın sen sanırmm oyle takım olarak satılmıyor ıoradaaa dur beaaa heemen ağlama ağlak gıbınn bulucazz aa aaaaaaaa

canmm çok sevındımmm dr unun tavsıylerıne uyyy amaaa.. bu arada çok karbonhodratta tuketmee dıkkat et bılıorsun o da şekerr ... şimdık canın ıstedıyse azcık yee kız kıyamam kızın ıstemıştırrrr çok sevındımmm ıyı olmanızaaa

bu arada bı yandan da yemeğimı yıyorum benn

vallaha canım bundan pek bişey anlamadım ama benim 50 gr da 163 çıkmıştı fazlaydı yani
sonra 2 hafta diyet yaptım 4 kez kan verdim
açlık 89
1.saat 203
2.saat 132
3.saat 124 çıktı dr normal dedi yani şeker yok dedi
yani 140 ın altında olması gerekiyo canım seninde 147 sanırım büyük ihtimalle 100 gr isteyebilir

çok saol canım
zaten kolesterolde biraz yüksek çıktığı için ister istemez dikkat ediyorum:78:
inanılmaz açım bende hemen yemek yesem iyi olur tam 18 saattir açım yani

:44: :44: :44: bakalım ne diycek doktorcum

ıdılışkommmm bak bakalım mağazaları muhakkak vardır eger yoksa dediğim gbıı tek tek alırsınn ama zıbınlıklarını falan kesın alman lazım hastahane çıkışındaa

ben de çok acıktım kızlar yemek yiyip geliyorum

hadı haıd aç durmaaa ben yedım de geldımmm şiştimm yıneeeeeeeeee

diyet falan verir belki
değerin çok yüksek değil zaten. inş 100 gr a gerek kalmaz

canm benımm bayadır açmışsınn hadı sen de yeee kan şekerın falan düşmesınnn

afiyet olsun yemek yıyen arkadaşlarımaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…