Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
oleeyy düzelttim düzelttim kızlar ya dün akşamdan beri heryere giriyorum topike giremıyorum

pc ye noolduysa bütün sorun modemdeymıs neysekı hallettimm şimdi postaneye gidiyorum döncem :)))

canm ben burdayımdaa evraklar geldi onları işliyom şimdi ne güzel evde olmak vardı snein gibiii ohhhhh keyfime keyif katardım heeeeeeeee

kolay gelsın bıdenemmm

valla bu yıll ıyı bı tatıl yaptımmm bakalımmm ne yapacağım benn işe başlayıncaa baya zorlanacak gbıyımmm ama hayırlısıı

oleeyy düzelttim düzelttim kızlar ya dün akşamdan beri heryere giriyorum topike giremıyorum

pc ye noolduysa bütün sorun modemdeymıs neysekı hallettimm şimdi postaneye gidiyorum döncem :)))

bende diyom bu ayşe neden gelmiyoo topiğe diyeee neyseki halletmişin cnm kolay gelsinn :82:

kolay gelsın bıdenemmm

valla bu yıll ıyı bı tatıl yaptımmm bakalımmm ne yapacağım benn işe başlayıncaa baya zorlanacak gbıyımmm ama hayırlısıı

ilk başta biraz sıkıntı çekersin canım sonra alışır gidersin napcan başkaaa allah kolaylık versinnn walla

hoş geldin canım yarasın bebişine
ben şimdiden 3 kilo aldım çokmu daha 7 haftalık

hoşbulduk canım saol:79:
hmm 3 kilomu aldın:78:
vallaha canım ben ilk üç ayda 3 kilo vermiştim
ama bulantılar başlayınca ister istemez kilo veririsin
inş.bulantın olmazda kilo sorun değil ya :97:

yaa siz hamişken okdr kilo aldınızz
ben evlendikten sonra tam 7 kilo aldım 1,5 sene içerisinde
hemde hamiş falanda değilim
durun ağlayım:84::84::84:

hoş geldin canım yarasın bebişine
ben şimdiden 3 kilo aldım çokmu daha 7 haftalık

ben 19 haftaya gelene kadar kılo almadım canım yaaa ..

ilk 3 ayda yanı 12.haftaya kdar da 4kılo vermiştımm daha snra 19 a kadar kndı kıkoma dondummm vee ıkı aydır da gayrt gusel kılo aldımmmm

bıraz fazla almışsın gbıme geldııı

yaa siz hamişken okdr kilo aldınızz
ben evlendikten sonra tam 7 kilo aldım 1,5 sene içerisinde
hemde hamiş falanda değilim
durun ağlayım:84::84::84:

ahahaha ben de ağlayım senınle o zamann ben evlendiğimde 58 kıloydummm 6 kılo aldımm ve 64 ıle hamiş kaldımmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaa kocalarımız ıyı bakıo demekkı

çoooook :))) ben 12haftalıkken 3 kilo almıştım hemşom

hoşbulduk canım saol:79:
hmm 3 kilomu aldın:78:
vallaha canım ben ilk üç ayda 3 kilo vermiştim
ama bulantılar başlayınca ister istemez kilo veririsin
inş.bulantın olmazda kilo sorun değil ya :97:

hamile olmadan önce yemek haneye gitmiyordum dikkat ediyordum şimdi gidiyorum yemeklerde ağır biras tabi haliyle kilo alınyo ben en iyyisi ekmeği iyice kesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…