- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 40
kadet kısmet canım ya üzülme daha çoook günler var önümüzde oılur inşallah
yapamam yaa nasıl derim onunda kardeşi sonra eşimin bana düşman olmasınıda istemiyorum ama katlanamıyorumm çocuguma değil ona glecek hazırlıyorum
çok zor valla.haklısın az para da değil.belki senin 5-6-7 aylık kadar.sen git gel başkaları sefasını sürsün.bu bir yılla da bitmez canım dürüst ol kendine.önünü alman lazım.o kardesi sen neyilmaz:konuş eşinle uygun bi dille.Bi de hazırda olsa canım yanmaz.ben de anlatırım sana bi gün benim de benzer bi konum var ama oyunu ben aldım.
canım hemen moralini bozma belki geç döllenme olmuştur..daha önce adetin gecikiyormuydu? birde değerin kaç çıktı?
canımm iyi akşamlarrrrrr mucxxxxopuyorumnanaktan
erteleyemez çünkü bu yıl ödemedi kredi var dedi ee o ödemezse çocuk okula gidemez bunu göze alamaz
acaba günaha giriyormuyum yaaa
ya canım ne demek nasıl derim o zaman eşin karar vericek..ya bebekten vazgeçicek ya da kardeşinin özel okul parasından..bu tercih meselesi bile olmamalı..eşim bana yapsa ozaman bebeği unut derim yanii çok sinirlendim valla kötükedihüso
canım eşin bu yıl ödeyemediyse kim ödedi onun yerine okula devam ettiğine göre biri ödemiş
sıfırlada bişi canım
daha öncede gecikiyodu ama bu sefer çok gecikti
hiç bu kadar olmamıştı daha(
naptın sen istersen özelden yaz
erteleyemez çünkü bu yıl ödemedi kredi var dedi ee o ödemezse çocuk okula gidemez bunu göze alamaz
acaba günaha giriyormuyum yaaa
şimdi aradı bende bebekten vazgeçtim dedi kızdı çok istiyodun ne oldu birden bire dedi ben de dayanamadım hem bebek kredisi hm hamilelik masrafı ben okul parası nasıl geçinecez dedim ben yapoarım dio nasıl yapıcam bu yılki kredinin 2 katı yaparım demekle olmuyo ki kızdı kapadı
diger abisi
kız niye hemen vazgeçtim dedinklava: onun da hevesini kırma yaparım dediyse bir bildiği vardırr..öyle ani kararlar alma akşam eşini karşına al ama güzel dille konuş sor bakalım ne gibi planı varmış..bak zaten stres oldun iyice bunalttın kendini kızıyorum baakk klava:
sana mı guvenmıs ozel okula yazdırırken.devlet okuluna gıtsın.ne kadar hosgorulusun sen yaa...
yarın burda olursan ayrıntılı konusuruz ozelden.ama olsem ızın vermem.ya dusunsene kendı cocugunu ıkıncı plana ıtıyosun.sakın yapma.bı kere agızdan cıkarsa gerı donemezsın.yavastan yavastan alıstır kocanı vazgecırmeye.onlar ceksın kredı.madem aıle veremıycek dıyelım dıger yıllar nolcak.ozel okul parasını vermek yetmıyo bılıyosun bı ton zerzavatı cıkıyo.sakın kullandırma kendını.ıı satarsan halledersın.
sagolun kizlar:) cevaplar icin tesekkürler:)
yaaa ne bilim bu korkuyu bi türlü üzerimden atamiyorum:S
neyse bakalim artik yarin belli olacak adet olursam buraya aglamaya gelecem haberiniz olsun
resmen çıktıysa kesin hamilesin canım.o an çok güzeldir dahası akşamı düşün nasıl kocana bu haberi vereceksin.bi daha yaşanmayacak kadar güzel anlar tadını çıkar bu akşam.naz yapmaya başla hattakaydirigubbakcemile2
bunalıyorum su benim ve o nun yıllık maaşı kadar neredeyse borç kafayı yedirtecekler bana tabi bide beyzade burslu devam ederse 10000 etmezse 20000 falan olur herhalde
devlet kazanamadı tatlım 4 yıl kazanamadı
ben hep burdayım vanım biliyorum bakalım bize ne patlıcak :)
canım ya haklısın bunalmakta ilk başta söyleyince ben bile sinirlendim..ama bak eşimi düşman etmek istemiyorum demişsin o zaman onun da baştan hevesini kırma..tamam sonuna kadar haklısın ama eşinle akşam otur konuş de ki; hayatım biz şimdi tüpbebek olayına girdik bir de senin kardeşinin okul parası var e söz de verdin ben hepsine birden nasıl yetişeceğiz diye endişeleniyorum o yüzden de akşam telefonda öyle söyledim ya ödeyemezsek falan gibilerinden güzelce konuş canımm vardır elbet onun da bir bildiği vardır hallederim dediğine göre :teselli:
konuşucagım zaten söz sakin olucam ama kaydirigubbakcemile5 şimdi çıkmam lazım benim evde görüşürüz by opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?