Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yapamam yaa nasıl derim onunda kardeşi sonra eşimin bana düşman olmasınıda istemiyorum ama katlanamıyorumm çocuguma değil ona glecek hazırlıyorum

ya canım ne demek nasıl derim o zaman eşin karar vericek..ya bebekten vazgeçicek ya da kardeşinin özel okul parasından..bu tercih meselesi bile olmamalı..eşim bana yapsa ozaman bebeği unut derim yanii çok sinirlendim valla kötükedihüso

naptın sen istersen özelden yaz

canım hemen moralini bozma belki geç döllenme olmuştur..daha önce adetin gecikiyormuydu? birde değerin kaç çıktı?

canımm iyi akşamlarrrrrr mucxxxxopuyorumnanaktan

sıfırlada bişi canım
daha öncede gecikiyodu ama bu sefer çok gecikti
hiç bu kadar olmamıştı daha(

erteleyemez çünkü bu yıl ödemedi kredi var dedi ee o ödemezse çocuk okula gidemez bunu göze alamaz

acaba günaha giriyormuyum yaaa

canım eşin bu yıl ödeyemediyse kim ödedi onun yerine okula devam ettiğine göre biri ödemiş

şimdi aradı bende bebekten vazgeçtim dedi kızdı çok istiyodun ne oldu birden bire dedi ben de dayanamadım hem bebek kredisi hm hamilelik masrafı ben okul parası nasıl geçinecez dedim ben yapoarım dio nasıl yapıcam bu yılki kredinin 2 katı yaparım demekle olmuyo ki kızdı kapadı

sıfırlada bişi canım
daha öncede gecikiyodu ama bu sefer çok gecikti
hiç bu kadar olmamıştı daha(

canım ya nolur üzülme bak ben de kötü oldum şimdi ( acaba adetin gelmezse bir kaç gün sonra birdaha yaptırsan olmazmı? belki de psikolojik olarak gecikmiştir canım yaa :teselli:

naptın sen istersen özelden yaz

yarın burda olursan ayrıntılı konusuruz ozelden.ama olsem ızın vermem.ya dusunsene kendı cocugunu ıkıncı plana ıtıyosun.sakın yapma.bı kere agızdan cıkarsa gerı donemezsın.yavastan yavastan alıstır kocanı vazgecırmeye.onlar ceksın kredı.madem aıle veremıycek dıyelım dıger yıllar nolcak.ozel okul parasını vermek yetmıyo bılıyosun bı ton zerzavatı cıkıyo.sakın kullandırma kendını.ıı satarsan halledersın.

erteleyemez çünkü bu yıl ödemedi kredi var dedi ee o ödemezse çocuk okula gidemez bunu göze alamaz

acaba günaha giriyormuyum yaaa

sana mı guvenmıs ozel okula yazdırırken.devlet okuluna gıtsın.ne kadar hosgorulusun sen yaa...

kız niye hemen vazgeçtim dedin klava: onun da hevesini kırma yaparım dediyse bir bildiği vardırr..öyle ani kararlar alma akşam eşini karşına al ama güzel dille konuş sor bakalım ne gibi planı varmış..bak zaten stres oldun iyice bunalttın kendini kızıyorum baakk klava:

kızlar ben de kaçar.gorusuruz yarın....bye byeee

bunalıyorum su benim ve o nun yıllık maaşı kadar neredeyse borç kafayı yedirtecekler bana tabi bide beyzade burslu devam ederse 10000 etmezse 20000 falan olur herhalde

sana mı guvenmıs ozel okula yazdırırken.devlet okuluna gıtsın.ne kadar hosgorulusun sen yaa...

devlet kazanamadı tatlım 4 yıl kazanamadı

ben hep burdayım vanım biliyorum bakalım bize ne patlıcak :)

sagolun kizlar:) cevaplar icin tesekkürler:)
yaaa ne bilim bu korkuyu bi türlü üzerimden atamiyorum:S
neyse bakalim artik yarin belli olacak adet olursam buraya aglamaya gelecem haberiniz olsun

sagolun kizlar:) cevaplar icin tesekkürler:)
yaaa ne bilim bu korkuyu bi türlü üzerimden atamiyorum:S
neyse bakalim artik yarin belli olacak adet olursam buraya aglamaya gelecem haberiniz olsun

canım herzaman gel ama ağlama işallah güzel haberlerle gelll bu bizi daha mutlu eder :1hug:

canım haberi var ikimiz de salak salak sırıtıyoruz....

canım ya haklısın bunalmakta ilk başta söyleyince ben bile sinirlendim..ama bak eşimi düşman etmek istemiyorum demişsin o zaman onun da baştan hevesini kırma..tamam sonuna kadar haklısın ama eşinle akşam otur konuş de ki; hayatım biz şimdi tüpbebek olayına girdik bir de senin kardeşinin okul parası var e söz de verdin ben hepsine birden nasıl yetişeceğiz diye endişeleniyorum o yüzden de akşam telefonda öyle söyledim ya ödeyemezsek falan gibilerinden güzelce konuş canımm vardır elbet onun da bir bildiği vardır hallederim dediğine göre :teselli:

konuşucagım zaten söz sakin olucam ama kaydirigubbakcemile5 şimdi çıkmam lazım benim evde görüşürüz by opuyorumnanaktan

konuşucagım zaten söz sakin olucam ama kaydirigubbakcemile5 şimdi çıkmam lazım benim evde görüşürüz by opuyorumnanaktan

tamam canım tatlı dil her zaman iyidir biliyosun :)) akşam yine konuşuruz canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…