Selam Arkadaslar:)
bundan 7 ay önce cikolata kisti nedeniyle ameliyat oldum.yumurtaliklarimin her iki tarafindada vardi ve bayada büyüklerdi:S ameliyatdan 1 ay falan sonra evlendim.Düzenli olarak doktoruma görünüyorum hamile kalabilmeni engelliyecek hic bisey yok diyo ama ben nedense inanmiyorum. Sanki bana yalan borcu varTekrarliyabilir dedi ama ve hala asiri derecede adet sancim var Sanki yine olacakmis gibi ve hamile kalamicam gibi Hissediyorum sacma gelebilir ama bu beni cok üzüyo Simdi size sorum su gercekten benim durumumda olupta hamile kalinabilirmi? ve aranizda kisti olupta (veya artik yok olan) hamile kalan oldu mu?
gel artik bebegim yaaaaaaa kurtar annecigini bu acilardan (acilar dedigim adet sancisindan yani) :)
bundan 7 ay önce cikolata kisti nedeniyle ameliyat oldum.yumurtaliklarimin her iki tarafindada vardi ve bayada büyüklerdi:S ameliyatdan 1 ay falan sonra evlendim.Düzenli olarak doktoruma görünüyorum hamile kalabilmeni engelliyecek hic bisey yok diyo ama ben nedense inanmiyorum. Sanki bana yalan borcu varTekrarliyabilir dedi ama ve hala asiri derecede adet sancim var Sanki yine olacakmis gibi ve hamile kalamicam gibi Hissediyorum sacma gelebilir ama bu beni cok üzüyo Simdi size sorum su gercekten benim durumumda olupta hamile kalinabilirmi? ve aranizda kisti olupta (veya artik yok olan) hamile kalan oldu mu?
gel artik bebegim yaaaaaaa kurtar annecigini bu acilardan (acilar dedigim adet sancisindan yani) :)
belirti yasadım aslında ben adet gunu oncesı belırtılere ınanmayanlardaydım zannedersem benım erken dollenme oldu...cunku gecen hafta persembeden bu yana bas donmesı yasıyordum cıddı cıddı 8 e 4 e kadar dusmustu...gogus ucları acıması ...bu zaten genelde oluyo herkeste ..bır de son ıkı gundur sabah bulanmaya basladım ...sımdılık bunlar oldu kızlar daha sonra yıne yazarım ...
AZİZE BENİMDE BİR OĞLUM VAR 11YAŞINDA. GEÇTİĞİMİZ MAYISTA HAMİLE KALDIM AMA MALESEF DÜŞTÜ. BENDE OĞLUMA KARDEŞ VERMEK İSTİYORUM AMA NASİP OLMADI 3SENEDİR. TOPARLANMAK ZORDUR BİLİRİM AMA İNAN YAPACAK HİÇ AMA HİÇ BİŞİ YOK.. HAYAT DEVAM EDİYOR CANIM:1hug:
evet tatlım yapacak hiç bişey yok malesef.
benim dr.um bile ben dr.olduğum halde hiçbişey yapamadım dedi.kemdisininde karnında bebeği ölmüş bana anlattı.
2ay süre verdi bana sonra tekrar deneye bilirsin dedi.
hayırlısı olsun hakkımızda canm. bende oğlum için çok istiyorum kardeş için çıldırıyo yaa.
benimki 8yaşında herkez çok geç kaldın diyo. ben neyapayım oğlum 5yaşındaydı hamile kaldım oda olmadı buda olmadı hamile kalıp bebek kaybetmekten çok yıprandım artık.
inan korkuyorum bidahaki sefere ne olur diye.
:roflol::roflol: YA GÜZELİM SANA DEMEDİM BEN.. TİNKERBELLE DEDİM
SENDE BUGÜN BENİ HEP YALNIŞ ANLIYOSUNkafamçokkarıştı
SENİN 5,5 AYLIK OLDU ARTIK DÜŞMEZ KORKMA. SENDE ANİ HAREKETLER YAPMA AĞIR KALDIRMA SENİN İÇİNDE GEÇERLİ BUNLAR. SEN SIRT ÜSTÜ DEİLDE SOL TARAFINA YAN UZANMAYA BAK TAMAMMIO KUŞUM:teselli:
yok şekerim şimdi de sen yanlış anladın beni.ben de olesıne bi yorum yaptım zaten.hanı ılac her zaman gerekmıyor dıye.yoksa cıkar ayak kafam cın gibi masallahhihoyyyt
selam kızlar
bugün kan tahlili yaptırdım sonuç negatif
adette olmadım ama beni listeden silebilirsiniz(
kızlar ben dayanamıyorum anlatacam yoksa çatlamak üzereyim.
biz geçen yıl kredi kullandık bu ay bitti bu kredi kredi ödediğimiz içinde birikim yapamadık şimdi tüp bebek dediler banka hemen kredi verdi gidip alıp doktora vericem
buraya kadar herşey normal eşmin kardeşi özel okula gidio gelecek yıl 10000 tl ödeme sözü verdi eşim
ee şimdi ben napim tüp bebek yaparsam çok zorlanacam bebek olursa onun maddi sorumlulugu kafayı yicem bennnnnnn
kızlar ben dayanamıyorum anlatacam yoksa çatlamak üzereyim.
biz geçen yıl kredi kullandık bu ay bitti bu kredi kredi ödediğimiz içinde birikim yapamadık şimdi tüp bebek dediler banka hemen kredi verdi gidip alıp doktora vericem
buraya kadar herşey normal eşmin kardeşi özel okula gidio gelecek yıl 10000 tl ödeme sözü verdi eşim
ee şimdi ben napim tüp bebek yaparsam çok zorlanacam bebek olursa onun maddi sorumlulugu kafayı yicem bennnnnnn
inanmıyorummmmmmmm.akşam akşam çıldırtmıyım seni de yani bende de benzer sorunlar olduğu için patladım.nasıl izin verirsin kardeşinin okul parasını ödemeye.sakın yapma bence.önce can sonra canan.sen çalış o özel okula gitsin.valla ben olsam cesedimi çiğner öyle öderdi.
selam kızlar
bugün kan tahlili yaptırdım sonuç negatif
adette olmadım ama beni listeden silebilirsiniz(
Ben Çıkıyorum cÜmleten İyİ akŞamlar kızlar hoŞÇakalın
canım eşinle konuştun mu o ne diyor?? bence kardeşinin okul sözünü bir kaç yıl ertelesin sonuçta sizin bir bebeğinizin olması daha önemli bence..
yapamam yaa nasıl derim onunda kardeşi sonra eşimin bana düşman olmasınıda istemiyorum ama katlanamıyorumm çocuguma değil ona glecek hazırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?