Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hatçem hoşgeldin nasılsın ....bı degısıklıkı varmı vucudunda hıssettıgın sen bugun gıtcen demı dr a

bu arada herkese günaydınn...
günaydın canım hoşgeldin..
günaydın canım ben kendi adıma iyiyim uykusuzluk dışında:78:
sen nasılsın bakalım
iyi olmana sevindim..bende iyiyim cok şükür koçişimi bekliyorum gelsede gitsek diye..
günaydın taze anne biz davşanımla iyiyiz
, sen nasılsın tahlil verdinmi
yesinler senin tavşanını bende iyiyim canım sağol..koçişimi bekliyorum geldi ama biraz yatması lazım öğlene gidicez..
hoşgeldınnn bebişimmmmmmmmmmmm

hoşbuldummmmm bebişimmmmm...

merhaba kızlar günaydın herkese bende 4 yıldır bebiş için uğraşıyorum eşimde hareketlilik sorunu var.bu ay kürlere falan başladım birde 41 yasin ama herkesin bi tane okuması gerekli benim için okurmusunuz birer tane yasin?

yapma yavyum yaa...olacakkk bunu böle düşün evrene nasıl enerji yayarsak o enerji bize o şekilde dönüyor ...psikolojide kendini gerçekleştiren kehanet diye bir şey var ...okurken öğrenmiştik ve ben çok inanırım da...lütfen iyi düşün
günaydın kızlarrr
günaydın

günaydın kızlarrr
günaydın canımm hoşgeldinn....
hatçem hoşgeldin nasılsın ....bı degısıklıkı varmı vucudunda hıssettıgın sen bugun gıtcen demı dr a

hoşbuldum şekercimm cok şükür iyiyim...vücudumda değişen şey göğüsler büyüdü ve acıyo onun haricinde başka birşey hissetmiyorum..dün gece ve bu sabah hafif midem bulandım o kadar...
bu arada bu sabahki testim daha koyu..

Eklentiler

• $DSC03239.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 24

canım ben dün sana yazmıştımm 1 tane aldım diye..ve dün gece okudum bile allah kabul etsin inş..

amanınnnnnmaşallah kızz..ay o çizgi çıktı ya artık habıre test yaparsın şahsen ben öle yapmıştım çizgi çıktı üstüne kaaç tane yaptım

amanınnnnnmaşallah kızz..ay o çizgi çıktı ya artık habıre test yaparsın şahsen ben öle yapmıştım çizgi çıktı üstüne kaaç tane yaptım

sorma canım yaaa eşimde diyo artık yapma diyee ama gelde bana anlatt her defasında o cizgiyi görmek beni mutlu ediyo helede dr. öyle söyledikten sonra...

hımmm ne gusellllllllllllllllllllllllllllll ne gusel ne guselllllllllllllllllllll :92::92::92:

kızlar herkese günaydın hemen çıkıcam hastaneye tahlillerimi yaptırmaya gidiyorum.
gamzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiim noldu kan tahlili yaptırdnmı hemen acil cevapppppppppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…