Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sen öyle san adet tarihin ne zamandı söle bakem benim 6 günüm varken çok silik çıkmıştı ama tam yarım saat sonra o güvenmediğimiz testler sendede var bak bakem

Hayatım valla adetime kaç gün var onu da bilmiyorum, bugün 19. günüm ve normalde 31. gün adet oluyorum, bu durumda daha 12 günüm var, ama geçen ay 10. gün yumurtlamıştım 24. gün adet olmuştum, bu ay da göğüslerim 10. gün acımaya başladığı için acaba geçen ayki iğnenin etkisi hala devam mı ediyo yine mi erken yumurtladım diye düşünmüyor değilim, eğer öyleyse de 5 günüm kaldı, ama hiç yumurtlamamış olma ihtimalim de yüksek çünkü hiç hissetmedim, anlican ne zaman yumurtladım ne zaman adet olmam lazım hiç ama hiç bi fikrim yok :26: zaten göğsümün ağrısı yüzünden doğru düzgün çalışma bile olmadı :26: bi 10. gün preseedsiz, bi de 14. ve 17. gün preseedli ilişki oldu okadar

Kızlar ben bi çay içmeye gidiyorum öğretmenler odasına, acıcık soluklaniyim gelirim yine öpüldünüz

günaydınnnnnnnnnnnnnnn böceklerimmmmmmmmm
ben geldim ama şimdi popişime cısss yaptırmaya gidicem yine
çıkmadan bakayım bi dedim...
gelirim ben birazdan

ay_she+, hatunsultan, karaguuul+, KotuKediSero+, nihonjin, TopukluAyakkabi, Yavyum+, Yildiz10
şişşşşşşt günaydınlar herkese....var mı yeni havadislerrr

adet düzeninin biras bozulması diğer ay için vucudun hamileliğe hazırlamasındanmış karışmış biraz siklusun ben ümitliyim senden: yeminle bizde doğru düzgün çalışamamıştık eşimi yaklaştırmıyordum yanıma göğüslerimin ağrısından şu 24. günün de adet olmassan o testten bolca var sende nasılsa bak yarım saat sonra bile doğru sonuç veriyor bi dene bence

günaydınnnnnnnnnnnnnnn böceklerimmmmmmmmm
ben geldim ama şimdi popişime cısss yaptırmaya gidicem yine
çıkmadan bakayım bi dedim...
gelirim ben birazdan
günaydın canım
ay_she+, hatunsultan, karaguuul+, KotuKediSero+, nihonjin, TopukluAyakkabi, Yavyum+, Yildiz10

günaydın canım bebişin nasıl şuan için yeni havadis yok sanırsam galiba mesela :78:

günaydın şekerim hoşgeldin
yeni havadis var mı bilmiyorum ama benim sana bir sorum olucak
bildiğim kadarıyla sende de benim gibi hipertroidi vardı
doğumdan sonra egeden kan aldılarmı yada herhangi bir sorun oldumu
gerçi şu an hormanlarım normale döndü ilacıda bire düşürdük ama ben yinede endişeleniyorum ya:18:

ahh gülüm yaa..sabah sabah bende biraz üzgünümm..nedensizzz....
Rabbim bizi deniyor boynumuz kıldan ince ama...işte bazen dibe vurabiliyoruzz...
sabah sabah bi umutsuzluk doğdu içimee..ya bidaha hamile kalırsamda yine düşük olursa diyee...
yaa canım kocişim baba olmazsa diyee... (Allah korusunnn))))

TİNKERR günaydınnn...
yeni havadisss..Fatoşun kızı olacak ..biliyonmu bilmiyorummm... :97:

canım senın ki hiper yani çok çalışıyo tiroidin benimkisi de hipotiroidi yani az çalışıyo arsınmda fark var vede her ıkısınınde sonuçları farklı farklı...benım oğlan dogdugunda 3. gun test yapıldı tsh çoook yuksek cıktı yanı hıpotıroıdı var gıbı ben cok agladım doktor bu duzelcek 10.gune kadar uzme o şu anda senın hormonların senden ona gecıyo dedı..nıtekım de duzeldı allaha sukur 10.gun gıttıgımızde artık kendı hormonu calısıyodu vede normaldı ...yanı sıkma canını ılacını alıyorsan bı problem cıkmaz...sadece bebekın bırsuru kan verıyo ..için acıyo o aglarken bırde ıncecık damarı bulamıyorlar yavrum katılcak kadar aglıyodu ege tabı bende...ama nıhayet bıttı o gunler
TİNKERR günaydınnn...
yeni havadisss..Fatoşun kızı olacak ..biliyonmu bilmiyorummm... :97:
bılıyodum canım ne guzel
gunaydınn tinkerbell,ben de daha bi haber yok çalışıyoruz senin bebiş nasıl bakalım
bebıs ıyı canım nasıl olsun yenı emzırdım ugrastırıyo bızı ama ınede guzel gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…