vallaha canım bana kalırsa giyme çünkü dr umda bana demişti topuklu ayakkabı kesinlikle giymiceksin diye
sen öyle san adet tarihin ne zamandı söle bakem benim 6 günüm varken çok silik çıkmıştı ama tam yarım saat sonra o güvenmediğimiz testler sendede var bak bakem
Hayatım valla adetime kaç gün var onu da bilmiyorum, bugün 19. günüm ve normalde 31. gün adet oluyorum, bu durumda daha 12 günüm var, ama geçen ay 10. gün yumurtlamıştım 24. gün adet olmuştum, bu ay da göğüslerim 10. gün acımaya başladığı için acaba geçen ayki iğnenin etkisi hala devam mı ediyo yine mi erken yumurtladım diye düşünmüyor değilim, eğer öyleyse de 5 günüm kaldı, ama hiç yumurtlamamış olma ihtimalim de yüksek çünkü hiç hissetmedim, anlican ne zaman yumurtladım ne zaman adet olmam lazım hiç ama hiç bi fikrim yok :26: zaten göğsümün ağrısı yüzünden doğru düzgün çalışma bile olmadı :26: bi 10. gün preseedsiz, bi de 14. ve 17. gün preseedli ilişki oldu okadar
günaydın canımgünaydınnnnnnnnnnnnnnn böceklerimmmmmmmmm
ben geldim ama şimdi popişime cısss yaptırmaya gidicem yine
çıkmadan bakayım bi dedim...
gelirim ben birazdan
ay_she+, hatunsultan, karaguuul+, KotuKediSero+, nihonjin, TopukluAyakkabi, Yavyum+, Yildiz10
şişşşşşşt günaydınlar herkese....var mı yeni havadislerrr
ay_she+, hatunsultan, karaguuul+, KotuKediSero+, nihonjin, TopukluAyakkabi, Yavyum+, Yildiz10
Hayatım valla adetime kaç gün var onu da bilmiyorum, bugün 19. günüm ve normalde 31. gün adet oluyorum, bu durumda daha 12 günüm var, ama geçen ay 10. gün yumurtlamıştım 24. gün adet olmuştum, bu ay da göğüslerim 10. gün acımaya başladığı için acaba geçen ayki iğnenin etkisi hala devam mı ediyo yine mi erken yumurtladım diye düşünmüyor değilim, eğer öyleyse de 5 günüm kaldı, ama hiç yumurtlamamış olma ihtimalim de yüksek çünkü hiç hissetmedim, anlican ne zaman yumurtladım ne zaman adet olmam lazım hiç ama hiç bi fikrim yok :26: zaten göğsümün ağrısı yüzünden doğru düzgün çalışma bile olmadı :26: bi 10. gün preseedsiz, bi de 14. ve 17. gün preseedli ilişki oldu okadar
gunaydın bebeklerrrrrrrrrrr
günaydınnnnn kızlarrr ben geldim...nasılsınızzzz bu sabah..
günaydın taze anne biz davşanımla iyiyizgünaydınnnnn kızlarrr ben geldim...nasılsınızzzz bu sabah..
bu arada herkese günaydınn...
günaydın şeker hoşgeldiiin
günaydın canım gözümü açamıyorum ya uykusuzluktan
günaydınnnnn kızlarrr ben geldim...nasılsınızzzz bu sabah..
canım senın ki hiper yani çok çalışıyo tiroidin benimkisi de hipotiroidi yani az çalışıyo arsınmda fark var vede her ıkısınınde sonuçları farklı farklı...benım oğlan dogdugunda 3. gun test yapıldı tsh çoook yuksek cıktı yanı hıpotıroıdı var gıbı ben cok agladım doktor bu duzelcek 10.gune kadar uzme o şu anda senın hormonların senden ona gecıyo dedı..nıtekım de duzeldı allaha sukur 10.gun gıttıgımızde artık kendı hormonu calısıyodu vede normaldı ...yanı sıkma canını ılacını alıyorsan bı problem cıkmaz...sadece bebekın bırsuru kan verıyo ..için acıyo o aglarken bırde ıncecık damarı bulamıyorlar yavrum katılcak kadar aglıyodu ege tabı bende...ama nıhayet bıttı o gunlergünaydın şekerim hoşgeldin
yeni havadis var mı bilmiyorum ama benim sana bir sorum olucak
bildiğim kadarıyla sende de benim gibi hipertroidi vardı
doğumdan sonra egeden kan aldılarmı yada herhangi bir sorun oldumu
gerçi şu an hormanlarım normale döndü ilacıda bire düşürdük ama ben yinede endişeleniyorum ya:18:
bılıyodum canım ne guzelTİNKERR günaydınnn...
yeni havadisss..Fatoşun kızı olacak ..biliyonmu bilmiyorummm... :97:
bebıs ıyı canım nasıl olsun yenı emzırdım ugrastırıyo bızı ama ınede guzel gidiyogunaydınn tinkerbell,ben de daha bi haber yok çalışıyoruzsenin bebiş nasıl bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?