eevet çoğu zaman olumlu düşünüyorum ama..ne bilimmm..bu sabah tersimden kalktım heraldee...yapma yavyum yaa...olacakkk bunu böle düşün evrene nasıl enerji yayarsak o enerji bize o şekilde dönüyor ...psikolojide kendini gerçekleştiren kehanet diye bir şey var ...okurken öğrenmiştik ve ben çok inanırım da...lütfen iyi düşün
bu arada bu sabahki testim daha koyu..
sorma canım yaaa eşimde diyo artık yapma diyee ama gelde bana anlatt her defasında o cizgiyi görmek beni mutlu ediyohelede dr. öyle söyledikten sonra.. .
günaydın canım hoş geldingünaydın kızlarrr
hadi bakayım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah ama ümitsiz gitme sakın çünkü bebişin seninlegünaydın canım hoşgeldin..
iyi olmana sevindim..bende iyiyim cok şükür koçişimi bekliyorum gelsede gitsek diye..
yesinler senin tavşanını bende iyiyim canım sağol..koçişimi bekliyorum geldi ama biraz yatması lazım öğlene gidicez..
hoşbuldummmmm bebişimmmmm...
vakit bulursam neden olmasın benim eşimdede vardı harelket sorunu varikosel ameliyatı oldu iki ayda kaldım kaldıki bendede sorun olduğu halde erkek çok önemlimerhaba kızlar günaydın herkesebende 4 yıldır bebiş için uğraşıyorum eşimde hareketlilik sorunu var.bu ay kürlere falan başladım birde 41 yasin ama herkesin bi tane okuması gerekli benim için okurmusunuz birer tane yasin?
ben sayısını unuttumamanınnnnnmaşallah kızz..ay o çizgi çıktı ya artık habıre test yaparsın şahsen ben öle yapmıştım çizgi çıktı üstüne kaaç tane yaptım
günaydın canım inş. sonuçların güzel çıkarkızlar herkese günaydın hemen çıkıcam hastaneye tahlillerimi yaptırmaya gidiyorum.
gamzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiim noldu kan tahlili yaptırdnmı hemen acil cevapppppppppp
evet canım gittikçe koyulaşması var olduğunu gösteriyo.allahım inşallah kucağıma aldığım günleride gösterir.kızzzzzzz..o neyyyy...Allahın izniyleee var işteeee...
allahım çok şükürrr..
ben tekrar tekrar yapmamıştımm..malum ben test alamıyorum eczaneden biliyosunuzz..küçük yer burası...
ama o çift çizgi çıkan teste günler boyu dakilarca bakmıştımmm... :97:
olumsuz giden bişeyler olduğunu hissettiğimdede atmıştımmm...
hadi bakayım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah ama ümitsiz gitme sakın çünkü bebişin seninle
vakit bulursam neden olmasın benim eşimdede vardı harelket sorunu varikosel ameliyatı oldu iki ayda kaldım kaldıki bendede sorun olduğu halde erkek çok önemli
karagulll canımmmmm kuşburnuyu yıyor musunn ? bak ben yedım yıne wc deydımmmmm
evet canım gittikçe koyulaşması var olduğunu gösteriyo.allahım inşallah kucağıma aldığım günleride gösterir.
canım ben eczaneden almaya cekindiğim için gittigidiyordan almıştım 18 tane ee preseedin yanındada geldi 10 tane yani evde test kaynıyo ama yoksa normlade gidipte eczaneden alamazdım bu kadar cok test nedense cok utanıyorum eczaneden alırken..
bende sen gibiyim gidip bakıyom sanki cizgi koybalcakmış gibi..
inşallahh allahım sanada birdaha böyle birşey yaşatmadan sağlıkl hamişlikler nasip etsin canım..bunları hepimiz yaşadık allah hepimize hayırlısını nasip etsin inş..
sonucta bir kez hamiş kaldınya gerisinin geleceğine inanıyorum ben..
ee sen ne zaman başlıyodun bebişli ekşınlaraa...
canım hiç ümitsiz değilim içim böyle kıpır kıpır sanki kuş uçuyo içimde..inşallah kan değerlerinide şöyle yüksek görürsemmm daha cokkk mutlu olucam..
canım ben kendimden emin olabilsem eve gider gitmez uyku basıyo yorgunluk çk kötü oluyorum söz vermiş gibi olmayayımda vakit bulabilirsem nedn olmasıntmm canım sanada bir tane yazdım ozaman gamzeli arapça canım kuran daki yasin suresi işte :)
incir dene canım kaynat ılık ılık iç içine kayısısda atarsan daha da mikemmel oluryiyorum canım ama sendeki kadar işe yaramadı bende yaw:85:
haftada 2 kere pırasa yiyorum sabahları kuru kayısı falan
3 günde bir gidiyorum wc ye ama canım çıkıyo yani
ayy ben bu bebeğiii yerımmm eegeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yeme teyzesi ben ne yaparım sonra
yiyorum canım ama sendeki kadar işe yaramadı bende yaw:85:
haftada 2 kere pırasa yiyorum sabahları kuru kayısı falan
3 günde bir gidiyorum wc ye ama canım çıkıyo yani
yeme teyzesi ben ne yaparım sonra
tinkerr canım yaa senin oğluşu gördüktenn sonra bende erkek bebiş istiyom..maşallahh kuzum cok tatlı yaaa...tabiki rabbim önce sağlıklısını nasip etsin kız olmuş erkek olmuş hiç fark etmez..ama senin oğluşuu cok seviyomm...
ayh kızlar elektirikler gidiyo gelıyo gidiyo geliyo manyak oldum yaa :/
hatcem testın kıppkırmısı çıkmıss yaa ohh çok sevındım genee
inşallah kan testıde güzel çıkar ayyyy
o doktora da güzel bi hareket çekleriz tee burdann
ayh kızlar elektirikler gidiyo gelıyo gidiyo geliyo manyak oldum yaa :/
hatcem testın kıppkırmısı çıkmıss yaa ohh çok sevındım genee
inşallah kan testıde güzel çıkar ayyyy
o doktora da güzel bi hareket çekleriz tee burdann
elektiriklerin kesilmeme sebebi kuvvetli lodos olması canım..burdada bir lodos varki sorma gitsin dışarı cıksan ucurcak insanı..:92:
evet ayşemm bu sabahki dahada koyulaştı ayrıca akıntı artık normal şefaf akıntıyada döndü..inşallahh kan testimizde güzel cıkarsa kutlama yapıcaz..
valla o dr. bozuntusu iyice hak ediyo herşeyi ama neysem..birde diyoki adetin gelmesse 10 gün sonra gell bende içimden dedimki bekle sen gelirim ben sana birdaha..
bunları hepimiz yaşadık allah hepimize hayırlısını nasip etsin inş..
sonucta bir kez hamiş kaldınya gerisinin geleceğine inanıyorum ben..
ee sen ne zaman başlıyodun bebişli ekşınlaraa...
yok senınkısı de kız olacakk benceee kalbım oyle dıyorrrrrrrrr:92:
kutlama derkennnn
canım ben kendimden emin olabilsem eve gider gitmez uyku basıyo yorgunluk çk kötü oluyorum söz vermiş gibi olmayayımda vakit bulabilirsem nedn olmasın
i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?