Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
eevet çoğu zaman olumlu düşünüyorum ama..ne bilimmm..bu sabah tersimden kalktım heraldee...
neyysee..

bu arada bu sabahki testim daha koyu..

kızzzzzzz..o neyyyy...Allahın izniyleee var işteeee...
allahım çok şükürrr..

sorma canım yaaa eşimde diyo artık yapma diyee ama gelde bana anlatt her defasında o cizgiyi görmek beni mutlu ediyo helede dr. öyle söyledikten sonra...

ben tekrar tekrar yapmamıştımm..malum ben test alamıyorum eczaneden biliyosunuzz..küçük yer burası...
ama o çift çizgi çıkan teste günler boyu dakilarca bakmıştımmm... :97:
olumsuz giden bişeyler olduğunu hissettiğimdede atmıştımmm...

günaydın kızlarrr
günaydın canım hoş geldin
hadi bakayım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah ama ümitsiz gitme sakın çünkü bebişin seninle
vakit bulursam neden olmasın benim eşimdede vardı harelket sorunu varikosel ameliyatı oldu iki ayda kaldım kaldıki bendede sorun olduğu halde erkek çok önemli
amanınnnnnmaşallah kızz..ay o çizgi çıktı ya artık habıre test yaparsın şahsen ben öle yapmıştım çizgi çıktı üstüne kaaç tane yaptım
ben sayısını unuttum

kızlar herkese günaydın hemen çıkıcam hastaneye tahlillerimi yaptırmaya gidiyorum.
gamzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiim noldu kan tahlili yaptırdnmı hemen acil cevapppppppppp
günaydın canım inş. sonuçların güzel çıkar

evet canım gittikçe koyulaşması var olduğunu gösteriyo.allahım inşallah kucağıma aldığım günleride gösterir.

canım ben eczaneden almaya cekindiğim için gittigidiyordan almıştım 18 tane ee preseedin yanındada geldi 10 tane yani evde test kaynıyo ama yoksa normlade gidipte eczaneden alamazdım bu kadar cok test nedense cok utanıyorum eczaneden alırken..
bende sen gibiyim gidip bakıyom sanki cizgi koybalcakmış gibi..
inşallahh allahım sanada birdaha böyle birşey yaşatmadan sağlıkl hamişlikler nasip etsin canım..bunları hepimiz yaşadık allah hepimize hayırlısını nasip etsin inş..
sonucta bir kez hamiş kaldınya gerisinin geleceğine inanıyorum ben..
ee sen ne zaman başlıyodun bebişli ekşınlaraa...

hadi bakayım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah ama ümitsiz gitme sakın çünkü bebişin seninle

canım hiç ümitsiz değilim içim böyle kıpır kıpır sanki kuş uçuyo içimde..inşallah kan değerlerinide şöyle yüksek görürsemmm daha cokkk mutlu olucam..

kızlarrr hadi kadser arkadaşımıza yardımcı olalım yasinini tamamlamasına herkez 1 tane alacak..

vakit bulursam neden olmasın benim eşimdede vardı harelket sorunu varikosel ameliyatı oldu iki ayda kaldım kaldıki bendede sorun olduğu halde erkek çok önemli

tmm canım sanada bir tane yazdım ozaman gamzeli arapça canım kuran daki yasin suresi işte :)

tmm canım sanada bir tane yazdım ozaman gamzeli arapça canım kuran daki yasin suresi işte :)
canım ben kendimden emin olabilsem eve gider gitmez uyku basıyo yorgunluk çk kötü oluyorum söz vermiş gibi olmayayımda vakit bulabilirsem nedn olmasın
yiyorum canım ama sendeki kadar işe yaramadı bende yaw:85:
haftada 2 kere pırasa yiyorum sabahları kuru kayısı falan
3 günde bir gidiyorum wc ye ama canım çıkıyo yani
incir dene canım kaynat ılık ılık iç içine kayısısda atarsan daha da mikemmel olur

yeme teyzesi ben ne yaparım sonra

tinkerr canım yaa senin oğluşu gördüktenn sonra bende erkek bebiş istiyom..maşallahh kuzum cok tatlı yaaa...tabiki rabbim önce sağlıklısını nasip etsin kız olmuş erkek olmuş hiç fark etmez..ama senin oğluşuu cok seviyomm...

Son düzenleme:
ayh kızlar elektirikler gidiyo gelıyo gidiyo geliyo manyak oldum yaa :/

hatcem testın kıppkırmısı çıkmıss yaa ohh çok sevındım genee

inşallah kan testıde güzel çıkar ayyyy

o doktora da güzel bi hareket çekleriz tee burdann

yiyorum canım ama sendeki kadar işe yaramadı bende yaw:85:
haftada 2 kere pırasa yiyorum sabahları kuru kayısı falan
3 günde bir gidiyorum wc ye ama canım çıkıyo yani

canm benm sureklı yee ama ..işe yaramadı dıye bırakmaa ınan çok faydalı oluyorrrrr.. eveett evet pırasa da çok faydalı bağırsakları çalıştrma hususundaaaa..

ayyy 3 gunde 1 çıksamm ben kesın patlamaya hazır bomba gbı olurum uyaaaaa allah sana kolaylık versın ınş. tez zamanda duzene gırer bu durumm

yeme teyzesi ben ne yaparım sonra

yemeyımmm anneciğiii yerıme ellerınden ayakcıklarından op amaaaa maşallah maşallahhh maşallahhhh 2 aylık amaa şuraya bak saçlıı buyumuş de kuçulmuş sankııı

yok senınkısı de kız olacakk benceee kalbım oyle dıyorrrrrrrrr :92:

elektiriklerin kesilmeme sebebi kuvvetli lodos olması canım..burdada bir lodos varki sorma gitsin dışarı cıksan ucurcak insanı..:92:
evet ayşemm bu sabahki dahada koyulaştı ayrıca akıntı artık normal şefaf akıntıyada döndü..inşallahh kan testimizde güzel cıkarsa kutlama yapıcaz..
valla o dr. bozuntusu iyice hak ediyo herşeyi ama neysem..birde diyoki adetin gelmesse 10 gün sonra gell bende içimden dedimki bekle sen gelirim ben sana birdaha..

kutlama derkennnn

bunları hepimiz yaşadık allah hepimize hayırlısını nasip etsin inş..
sonucta bir kez hamiş kaldınya gerisinin geleceğine inanıyorum ben..
ee sen ne zaman başlıyodun bebişli ekşınlaraa...

canım bu ay başlayabilirdik ama...ben 1 ay daha bekliycemm...bugün eşim gelecek inşallahhh..belkide yumurtlama günlerimin içindeyimm.ama önümüzdeki ay başlıycam inşallahhh... içimde şüphe olur şimdi..erkenmi diyee..

sende kan sonuçlarını al.içimiz rahat etsinn inşallahhh...

yok senınkısı de kız olacakk benceee kalbım oyle dıyorrrrrrrrr :92:

sağlıklı olsunda gökcecim hiç önemli değil koçişimde kızı seviyoo zaten.
anam apartmanda hiç erkek yok benimde kızım olursa artıkın facede yazdığım gercek olacak..
ayşem hatırladınmı dam dolusunu..

canım ben kendimden emin olabilsem eve gider gitmez uyku basıyo yorgunluk çk kötü oluyorum söz vermiş gibi olmayayımda vakit bulabilirsem nedn olmasın
i

valla sana yazdım bi tane bayrama kadar yavaş yavaş oku kız işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…