Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayyy aksma hamsi buğlama yapıcam fırında bayılırımmm aksamı heycanla beklıyorum...ooof bugun egenın aşı gunu...yarında kalça ultrasonu cekılcek kızlar dua edın hersey normal cıksın

ay allahım yaaaa...ege yalııyoo dıoo koptummm o zamana buyurr aneciğiii hem bşey olmazzz yalasın yutsun senı annesııı:82: :78::92:

ama karnı tokken öle yapıyo...durmayo napayım bakıyo bunlar bırsey yıyıyo oda almamız ıcın aglıyo..memeyı cıkarıyom sadece yalıyo....ayyy memeler kendınden gectı zaten hamılelıkte catlamamıstı memeler sut dolunca buyudu tabı altları çatlamıs...

ayyy aksma hamsi buğlama yapıcam fırında bayılırımmm aksamı heycanla beklıyorum...ooof bugun egenın aşı gunu...yarında kalça ultrasonu cekılcek kızlar dua edın hersey normal cıksın

insallah guzel cıkar sonuclarınız canım.ama aşı kısmı cok zor oluyor sanırım:26:

ciddimisin bebişin için çok faydalı amaaaa...
ben 1 aydır deli gibi balık yiyorummmm, olmayan bebiş için

maleseff hıç sevmedımmm sevemedımm yanııı... ailem yer severr ama ıııııhhhıııııı ben sevemedımmm.. ama şimdı yaklaşık 1 ay oldu marıncap kullanıorumm balık yağı omega3... ama allah nasıp edersee oğluma yedırcemm babaanesı anneannesı yapar oğlum yerrr..önku ben evde yapamam kokusuna tahammulum yokkk

hımmmm anlaşılan ılgıyı sevıyorr ege beyımızzzz sız de ılgı gosterınn hıhhhhh bşey olmazz hepsi geçerrr

bu arada ınş. sonuçlar gusel çıkar bıtanemmmm

Kızlar ya kızartılmış balık zararlımı şimdi bana ben buglama pek sevmiyorum aslında bende gökçe gibi balşıkçı değilim ama hamile kalınca mecburen 3 4 kere yedim

Kızlar ya kızartılmış balık zararlımı şimdi bana ben buglama pek sevmiyorum aslında bende gökçe gibi balşıkçı değilim ama hamile kalınca mecburen 3 4 kere yedim

canm bıldığım kadarıyla bı zararı yoktur.. ama sanırım dr un kılona dıkkat et demişti yaa o bakımdan buhulama yapsan daha sağlıklı hayatımmm

canm bıldığım kadarıyla bı zararı yoktur.. ama sanırım dr un kılona dıkkat et demişti yaa o bakımdan buhulama yapsan daha sağlıklı hayatımmm

wallahi çıtır çıtır kızarmış balık sewiyorum.ama hamiş anneler unutmayıni büyük balıklar 15 günde 1 tüketilmeli hamişken. ağır metal fazla oluyormuş dip balığı olduğu için... ben ton balıksız yapamazdım mesela ama 10 günde 1 yerdim onun dışında karides falan zaten tamamen yasak, civa çokmuş ondada... hamsi yiyin sardalya yiyin bol bollll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…