haticenin sonucu 18.16 çıkmış kızlarr
atma seyirme bu tarz seyler hamılelık belırtısı sayılmaz..yanı ben yasamadım gercı degısır dıyolar kısıden kısıye...ama bılemıcem canım..bende en onemlı belırtı atesın fazla olması 37 lerdeydı...ve de bas donmesıyle bırlıkte tansıyon dusukluguydu...bence yap bı ıdrar testı ..ne kaybedersın vallahı ben o kadar cok yaptım kı su testlerı hıc dusunmeden alırdım...umarım hamılesındır hayırlısı olsun[/QUO
çok teşekkür ederim cevap yazdığın için...senden başkası ilgilenmedi zaten...dediğin gibi inşallah hamileyimdirdaha adetime 9 gün var yapsam çıkarmı bilmiyorum??
ehande, ilgilenmemek değilde, biz artık böyle belirtilere pek inanmadığımız için kusura bakmada yavan geliyor sanırım bize...
benim adetime 3-4 gün kala tansiyonum düşüktü tinkerın dediği gibi, onun dışında hiç bir belirti yoktu. o batmalar falan hepsi psikolojik...biraz sık dişini bekle günün gelsin hele, hemen bir idrar testi yap, zaten çıkar hemencikkkk
durun yanlış yazmış 118, 16 mış çok şükür tescilledikkk
hadiiin bebek halayıııı
bende diyomm 18 düşük gibi ama 10 üzeri oluyordu dedimmm ayyy ysonunda yaaaa rabbimmm sonunda güldürdü hatceyiii allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnn
şaşkın ya 18 yazınca bende panik oldum hamile ama düşük bir degerdi sonra yanlış yazmışım deyince rahatladım
Geliyor bebişiimiiiizzzzzzzzzzzz
ayyy allah seniii...ilk 18 i görünce yine kimyasal o zaman dedimmm..
Aayy allahım hadi inşallahhh.tüp bebek düşünürken mucizesine kavuşan birine tanık oluyoruz allahın izniylee.bundan sonra bu topikte hiç umutsuzluğa yer olmaması lazımmmm...
önce kendime bi tokaattt...
Rabbim kucağına almayı nasip etsin haticemmmm..
çok sabırlı çok tatlı bi insansınnn...
Rabbim sınavlarından yüzünün akıyla geçmeni nasip etsinnn...kucağına aldığın günüde görelim inşallahhhhh...
oldu işte en sonunda bım bamm bommmmmmmmm hayallerı gerçek oldu bım bam bommmmmmmmmmmm
duyduk duymadık dememsın hıç kımseeeeeeeeeeeeeeeeee işte soyluyorum şimdı herkeseeeeeeeeeeee
ha ha haaaaaaaaaaaaaaaa hatıce hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeee ha hahahahha hatıce hamıleeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?