Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kardeşimle olan video yamı ???

Yani kesin derken eskiden kıza benziyor diolardı sonra %90 kız dediler dünde %95 oldu
%5 le erkek olmaz herhaldee

ama ama ben hala erkek diyordum o zaman kızçemize isim düşünnnnn!!!
hem sen sol tarafta demedin mi bebek?? tezimiz çürüdü mü şimdi?:86:

ay şekercim var böyle öküzler ortalıkta..allahtan bizim kocişlerimiz bambaşka

kız cadııı izledin mi osmanı akşam benim kociş zıpladı hemen,izleyemedim yine ben

İzledim valla çok güzeldi inşAllah alidende kurtulucaz :))))
İnternetten izle kıs gündüzz:))

ama ama ben hala erkek diyordum o zaman kızçemize isim düşünnnnn!!!
hem sen sol tarafta demedin mi bebek?? tezimiz çürüdü mü şimdi?:86:

Bütün tezler çürüdü canım yaaa :))) kolay gebelik kesin erkek diyorduk oda çürüdü
Valla ben elif istiyorum herşeyin başı başlangıcı demek ya bide çok güzel bi isim ama eşim mır mırlanıyo eski isimmiş bakalım daha bilmiyoz

Kardeşimle olan video yamı ???

Yani kesin derken eskiden kıza benziyor diolardı sonra %90 kız dediler dünde %95 oldu
%5 le erkek olmaz herhaldee
evet canım o vıdeo....olmaz bence de artık tescıllı o
ay allah ole guzellıkler yasatsın hepımıze

evet ege sahici..bence emzik delikanlıyı bozar diye düşünüyo
bu arada bence senın oğlan kızlar mını mını gezdıkce elınde tasla kovalıcak onları

evet canım o vıdeo....olmaz bence de artık tescıllı o

Benim erkek kardeşimle aramda 22 ay var... ve biz inanılmaz iyi anlaşırız birbirimizin ilk arkadası ilk dostu ilk düşmanı herşeyiyiz...
Şimdi düşünüyorum o olmasaydı hayat hiç çekilmezdi :)
Allahım bebegimi saglıkla dogurmayı nasip ederse eger bende hemen 2. bebegi istiyorum yaşları yakın olan kardeşler bambaşka oluyor.
Anneme hep teşekkür ederiz biz 3 kardeşiz iyiki yapmış tek oldugumu düşünmek bile korkutucu Eee bir araya gelincede hep fırmalalıklar oluyo işte :)

yemeğimi de yedimmmm ..şişirdim aptominalleri

şimdi bu yemeğin üstüne missss gibi uyku gider..ben biraz uyuyayım kızlar...gözlerim kapanıyor artık..

elif zeynep zehra bende bayılıyorum bu isimlere en azından modern olcak dıye saçma sapan bir isim değil ...elif ...güzel...benım ablamın bebegının adı da asya ona da eskı ısım dedı kaynanası begenmedı ama bence guzel...elifte guzel

bknz: şekil 3/a bende hep öyle istemiştim..ikinci çocuğuma hemen hamile kalıcam derdim hep..çünkü ben 17 sene yalnız büyüdüm..17 sene sonra abla oldum tek çocuk olmanın zorluğunu biliyorum,o yüzden üçü bir arada hallettim ben işimi

yemeğimi de yedimmmm ..şişirdim aptominalleri

şimdi bu yemeğin üstüne missss gibi uyku gider..ben biraz uyuyayım kızlar...gözlerim kapanıyor artık..

afiyet olsun sızeee yarasınn

canm yalnız dıkkat et yemekyen sonra hemen uyumak zararlıı bıraz evde yuruyuş yap olmazsaa sonra uyuu..helekı hamılelığının ılerkı donemlerınde anlayacaksın bunu. hazım problemı çekıp mıde ekşımelerı artıyorr sebebı buu .. dıkkat ett bıraz hareketlen yuru yavaş yavaşş snra 20 dk snra falan uyuuu tmmm mııı bebekkk :13:

kIZ seni ben sana ne diyim delü karı
en güzelini yaptın canımcım ben hep diyorum şanslı kulsun :)

Asyada güzelmiş valla bilmiyom bakalım muhtemelen elif olabilir hayırlısı bakalım

Ooooohhh misssssss süpper oldu valla her ne kadar zorlukları olsa da hepsini bir büyüteceksin ne güzel işte Allah bütün isteyenlere versin valla çifter üçer dörder en başta da bana ikiz istiyom çok istiyom çok çooooooookkkk

kızlar selam hepinize...yorumları sürekli takip ediyorum...sizlerle kendi durumumu paylaşmak istedim. 5 ya önce doğum kontrol hapını bıraktım ve bu süredir korunmuyoruz. son adetim 19 ekimde başladı. yumurtlama döneminde 1-3 kasımda ilişkimiz oldu. son ilişkiden birkaç gün sonra bir akşam adet sancısı gibi sancım oldu ve uykudan uyandım. daha sonra geçti. o zamandan bugüne kadar da sağ sol değişmek üzere kasıklarımda genelde hafif bazen şiddetli arasıra batmalar sancılar yaşadım.yemek isteğim fazla, 2 gündür ateşimi ölçüyorum 36,9 çıkıyor. geçen akşam da yatağa yattığımda midem karıştı gibi oldu. tam anlamıyla bulantı değildi gibi geldi. akıntım çok yok normal şu ara.uyku haline gelince hep var zaten... acaba hamile olabilirmiyim arkadaşlar??? yorum yaparsanız durumum hakkında sevinirm. bi de idrar testi yapsam çıkar mı??yada ne zaman yapmalıyım??

aa bi de unuttum kasıklarımda sanki içerisinde ceviz büyüklüğünde bir şey varmış gibi dolgunluk hissediyorum.atma ve seyirmeler olur. sağ göğsüm acıyor

aa bi de unuttum kasıklarımda sanki içerisinde ceviz büyüklüğünde bir şey varmış gibi dolgunluk hissediyorum.atma ve seyirmeler olur. sağ göğsüm acıyor

atma seyirme bu tarz seyler hamılelık belırtısı sayılmaz..yanı ben yasamadım gercı degısır dıyolar kısıden kısıye...ama bılemıcem canım..bende en onemlı belırtı atesın fazla olması 37 lerdeydı...ve de bas donmesıyle bırlıkte tansıyon dusukluguydu...bence yap bı ıdrar testı ..ne kaybedersın vallahı ben o kadar cok yaptım kı su testlerı hıc dusunmeden alırdım...umarım hamılesındır hayırlısı olsun

tamam şeker dört gözle beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…