Kardeşimle olan video yamı ???
Yani kesin derken eskiden kıza benziyor diolardı sonra %90 kız dediler dünde %95 oldu
%5 le erkek olmaz herhaldee
ayy 1.5 yıldır evlılerr kız bebek ıstıyoo adam ıstemıoooo
ne olur ne olmazmışş evlılıklerııııı, bıraz daha zamana ıhtıyaçları varmış, bebek sorumlulukmuşşşş muş muş muşş kız tlfnda ağlıyorduuuuuhayır bır de kocasının anasııı sureklıı kıza bebek yap dıyıp duruyoooo kız da kocasına soyluooo ama kocasıı mall çok affedersınız de yanııı evlerı var arabaları varr adam subayy daha ne olsunnn kız öğretmen borçları var ama olee bebek yapamayacak derece de değillll kızı sınır hastası ettı evlendı evlenenlıııı uff yazık yaaaa
anasının derdıııı oğlunun derdıııı bıdı bıdı bıdı kız erıyıp gıdecekkkk yaaaallahım hayırlı ınsanlarla karşılaştrsınnnn
canım kocacığımın kıymetını çok ıyı bılıoyorummm boylee dınledıkçee arkadaşımııı
ay şekercim var böyle öküzler ortalıkta..allahtan bizim kocişlerimiz bambaşka
kız cadııı izledin mi osmanı akşambenim kociş zıpladı hemen,izleyemedim yine ben
ama ama ben hala erkek diyordumo zaman kızçemize isim düşünnnnn!!!
hem sen sol tarafta demedin mi bebek?? tezimiz çürüdü mü şimdi?:86:
evet canım o vıdeo....olmaz bence de artık tescıllı oKardeşimle olan video yamı ???
Yani kesin derken eskiden kıza benziyor diolardı sonra %90 kız dediler dünde %95 oldu
%5 le erkek olmaz herhaldee
ay allah ole guzellıkler yasatsın hepımızeKız maşallah herkeşlere laf yetiştirip kaçtın gene delü karıhadi kolay gelsin bitanem ama yorma kendini bak hala tehlikedesin biliyosun, çok ayakta kalıp yorulmak yok, dinlene dinlene yap işlerini emi
Ay hiç anasına çekmemiş ama yaa ben hiç nazlı değilim kiben babasını bi gördüm hooooopppp kucağına attım kendimi ay ne fenayım dimi ama korkma kızçem anası gibi hoppa değil nazlı olacağı şimdiden belli kendini ağırdan satacak tam sizin aileye göre valla
kızlarr ben cıkıyorum...kan testimizi yaptırmaya gidiyoruz..bizim için bol bol dua edin şekerler..
ayşeyle fatoşa msj atacağım sonuctan onlar haber verir size..öptümm siziiii en kocamanından başş başşş..
sorma neslim yaa,artık iyice yormaya başladılar ama ben onlara kavuşmak için ne çabalar sarfettim..buna da katlanırım... keşke sütüm yetse de hepsini emzirebilsem bi süre.. emzik konusunda kesinlikle kararlıyım daha hastanedeyken tepcem ağızlarına,sonra başa çıkamam valla üçüyle..
ege de, duygusal çocuk baksana...yalancı bişeyi emmek istemiyo sıpadokunmak istiyor kuzum benim
benm kızlarım çok kokoş olucaklar..kısacık kısacık etekleri giydirip çıkarıcam onları hep
erkekim de tam bi tarz olucak... hafif uzun,dağınık saçlar, küpeli, kendine has bi tarzı olan bi yakışıklı olucak allahın izniyle
ayyyyy heyecanlandım ben
bu arada bence senın oğlan kızlar mını mını gezdıkce elınde tasla kovalıcak onları
evet canım o vıdeo....olmaz bence de artık tescıllı o
İzledim valla çok güzeldi inşAllah alidende kurtulucaz :))))
İnternetten izle kıs gündüzz:))
Bütün tezler çürüdü canım yaaa :))) kolay gebelik kesin erkek diyorduk oda çürüdü
Valla ben elif istiyorum herşeyin başı başlangıcı demek ya bide çok güzel bi isim ama eşim mır mırlanıyo eski isimmiş bakalım daha bilmiyoz
Benim erkek kardeşimle aramda 22 ay var... ve biz inanılmaz iyi anlaşırız birbirimizin ilk arkadası ilk dostu ilk düşmanı herşeyiyiz...
Şimdi düşünüyorum o olmasaydı hayat hiç çekilmezdi :)
Allahım bebegimi saglıkla dogurmayı nasip ederse eger bende hemen 2. bebegi istiyorum yaşları yakın olan kardeşler bambaşka oluyor.
Anneme hep teşekkür ederiz biz 3 kardeşiz iyiki yapmış tek oldugumu düşünmek bile korkutucu Eee bir araya gelincede hep fırmalalıklar oluyo işte :)
yemeğimi de yedimmmm ..şişirdim aptominalleri
şimdi bu yemeğin üstüne missss gibi uyku gider..ben biraz uyuyayım kızlar...gözlerim kapanıyor artık..
bknz: şekil 3/abende hep öyle istemiştim..ikinci çocuğuma hemen hamile kalıcam derdim hep..çünkü ben 17 sene yalnız büyüdüm..17 sene sonra abla oldum tek çocuk olmanın zorluğunu biliyorum,o yüzden üçü bir arada hallettim ben işimi
elif zeynep zehra bende bayılıyorum bu isimlere en azından modern olcak dıye saçma sapan bir isim değil ...elif ...güzel...benım ablamın bebegının adı da asya ona da eskı ısım dedı kaynanası begenmedı ama bence guzel...elifte guzel
bknz: şekil 3/abende hep öyle istemiştim..ikinci çocuğuma hemen hamile kalıcam derdim hep..çünkü ben 17 sene yalnız büyüdüm..17 sene sonra abla oldum tek çocuk olmanın zorluğunu biliyorum,o yüzden üçü bir arada hallettim ben işimi
aa bi de unuttum kasıklarımda sanki içerisinde ceviz büyüklüğünde bir şey varmış gibi dolgunluk hissediyorum.atma ve seyirmeler olur. sağ göğsüm acıyor
kızlarr ben cıkıyorum...kan testimizi yaptırmaya gidiyoruz..bizim için bol bol dua edin şekerler..
ayşeyle fatoşa msj atacağım sonuctan onlar haber verir size..öptümm siziiii en kocamanından başş başşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?