Valla ben elif istiyorum herşeyin başı başlangıcı demek ya bide çok güzel bi isim ama eşim mır mırlanıyo eski isimmiş bakalım daha bilmiyoz
Ooooohhh missssssssüpper oldu valla her ne kadar zorlukları olsa da hepsini bir büyüteceksin ne güzel işte Allah bütün isteyenlere versin valla çifter üçer dörder en başta da bana ikiz istiyom çok istiyom çok çooooooookkkk
pişşşttt pişşttt nerdesiniz kıslarr
ELİF ÇOK GÜZEL Bİ İSİMMMM...
ELİF ADINI TAŞIYANLARDA ADI GİBİ GÜZEL OLUYO BİDEE... :78:
BENDE İKİZ İSTİYORUUUUUUUUUUUUMMMMMM........
:97: :97: :97: :97: :97:
YEMEĞİN AĞIRLIĞI ÇÖKTÜ ZANNIMCAA.ŞAHSEN BEN ÖYLEYİMM... :89:
ama doğru diyon kısssssssss adı gibi güzel oluyoo eliflerrrrrrrr senin gibi(yani ben çok beğeniyom seni):):):)
kızlar herkeşler yemek yemiş ya ben ya ben...fırsatım olmadı ki açım açççççççççç
kızlar herkeşler yemek yemiş ya ben ya ben...fırsatım olmadı ki açım açççççççççç
ohhh ben geldımm tekrardannn
yemek yedık ..daha sonra da akşamın yemeğinı yaptım hemennnn taze fasulyeee , şehrıye çorbası bır de sosyete mantısı yaptım hemen akşama kızaracak hepsı ooo
ocakta oluyor yemeğimm . tatlı olarak da evde kayısı ve ıncır vardıı onları haşlayacağımmm sonra uzerlerıne tozşeker dokeceğim bır avuççç sonra az ısıdaa pişecekkkkk tam ocaktan anlamaya yakınnn azcık tereyağı koyacağımmmm ve ocaktan alacağımmm tatlımız hazırrr. servıs yaparkenn bol cevız ya da fındıklaa sunacağımmmmmmbuyrun akşama beklerımmm
woww menu süper şekerim,afiyet şeker olsun
ohhh ben geldımm tekrardannn
yemek yedık ..daha sonra da akşamın yemeğinı yaptım hemennnn taze fasulyeee , şehrıye çorbası bır de sosyete mantısı yaptım hemen akşama kızaracak hepsı ooo
ocakta oluyor yemeğimm . tatlı olarak da evde kayısı ve ıncır vardıı onları haşlayacağımmm sonra uzerlerıne tozşeker dokeceğim bır avuççç sonra az ısıdaa pişecekkkkk tam ocaktan anlamaya yakınnn azcık tereyağı koyacağımmmm ve ocaktan alacağımmm tatlımız hazırrr. servıs yaparkenn bol cevız ya da fındıklaa sunacağımmmmmmbuyrun akşama beklerımmm
menü süper olmuş şekerim, şehriye çorbamı bende yaptım şimdi, bide lor kurabiyesi denedim bakalım nasıl olacak... lorlarda hafif ekşiydi 4-5 gün oldu dolapta duruyodu. umarım zehirlenmeyiz :82:
menü süper olmuş şekerim, şehriye çorbamı bende yaptım şimdi, bide lor kurabiyesi denedim bakalım nasıl olacak... lorlarda hafif ekşiydi 4-5 gün oldu dolapta duruyodu. umarım zehirlenmeyiz :82:
ohhhh elllerıne sağlık canm benmm
aman dıkkat ett ama bıldığım kadarıyla lor ekşi olur zatennn :26:
egemu kimi sömürceekk..
Ye bi an önceee...yin garii...
ye hadi çabuk çabukk
yeseeneeeeeeee çabıkkkkkk çabıkkkkkkkkkkkkkk
biraz kaldı dolapta diye, korktum ama bişey olacağınıda sanmıyorum.
yemeğim yok asıl, pişirecek bişide yok ... ton balıklı makarna yapıcem anlaşılanalışveriş yapamıcam bugün artık yarınaaa...
ohhh ellerıne sağlık afıyet olsun cnm bnm şimdıdennn
amma balıkla ılgılı hıçbır şeyı sevmıorum yaa bennnn :88: yazık banaaaaa
ege fırsat verse yıcem dunden kalan bırsey yok ama aksama kımse tutamaz benı sbah mercımek corbası ıcmıstım ...ya çok ılgınc bız ne zaman sofraya otursak karnı tok olsana hıssedıyomu ne aglıyo onu da sofraya alınca susuyo ..benım halımı dusunun meme dısarda ege yalıyo bende yemek yemeye cebellesıyom...tatılde napcam bılmıyom esımın yanında neyse de herkesın ıcınde cıkaramıyom ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?