Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay_she, gokcegokce, hatunsultan+, KotuKediSero+, nihonjin, ParadiesAngel, pembedana, SariLale, su06, Yavyum, yelizcem

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benım mıdem yıne kotu bugun yaaa

az kaldı canım, yediklerine azcık dikkat et. baharat acı falan çok fena yapıyoooo

güzel haberden sonra cookkk iyiyizz,sen nasılsın bakalım:92:

valla superızzzz bır hamışımız daha oldu bebişimmmmmmm

slmmm hoşgeldın canmmmm
geçmiş olsun yaaa ahh bu mıdeler ahh

ben yorgun yorgun ve yorgunummm

gökkçemmm duydum duydumm veeeeeeee çokkkkkkk sevindimm allahım işallah bu sefer saglıkla alırr bebeginii hatçemizzzzzz

slmmm hoşgeldın canmmmm
geçmiş olsun yaaa ahh bu mıdeler ahh

hosbuldum canım sorma sekerım yaaaaaaa netcem bu mıdeden bılmem

az kaldı canım, yediklerine azcık dikkat et. baharat acı falan çok fena yapıyoooo

baharatlı acı yıyemıyorum sarımsaklı yıyemıyorum zaten mıdemde yanmada var onlarıda yıyınce ejderha gıbı alev cıkıyor wallahı

ne zaman geccek pempem yaa hıc gecmıcek gıbı gelıyor

kuzularrr ben çıkıyorumm yineeee muhasebeye ordandaaa eve geçerimmmm öpüyorumm hepiniziiiii.
hatçemmm cidden bugünlereee duydugumm ennnnn güzell habeeerrrr çokkk sevindimmmm allahım işallah saglıkla kucagına almayıdaaa nasipp ederrrrrr.

gusellerrr sevgılı şeker portakalalarııı

ben artıkınnn çıkıyorumm maasamamı da hazırladımm salatamı da yaptımm bırazdan eşim gelecek yuruyuşe çıkacağızzz ... kendınızee ıyı bakın yarın görüşürüzzz aşk böcuklerııııııııııııı

Kızlar kocişim geldi ben yemeğe geçiyorum, akşam gelirim yine öpüldünüz baş baaaaaaaaaaaşşşşş

bizim çalışmalar daha yeni,2 yılı geçti evleneli,bakalım artık hayırlısı,allah sağ salim nasip eder insallah senin nasıl durumlar

bende 13 aylık evlıyım bebişe karar verdıkten sonra ılk ay olumsuz oldu 2. ay hamıle kaldım cok sukur suan 11+6 hamıleyım canım ama mıde bulantısı ve kusmalardan ıcım dısıma cıkıyor yaklasık 1 aydır bendede durumlar boylee

hayırlı olsun ozaman sana,allah ikinize de saglık versin de,onlar guzel durumlar aslında,
benim de daha 4-5 gnüm var bakalım artık,beklemedeyiz,tanıştığıma memnun oldum bu arada :80:

cnım rahatsız eden bişey olmalı. dikkat et bakalım bulmaya çalış...
5-6 ay kaldı geçecek

allahım bir insan bukadar mı uyur yaa 3 saat uyumuşum

haticemmmmmmmm canımmmm biliyorduk ama şükür ki kafandaki galibalar kalktı ortadan...allah kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin... bi de o zaman bayram yapıcaz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…