Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar dayanamayıp az önce test yaptım. silik çıktı bilmiyorum ne diyorsunuz

canım ikinci çizgi resmen belliii ya:)) büyük ihtimalle hamilesinnnn kan testi yaptırsana hemenn

canım liste geride kaldı bakamadım günün kaç gün geçmişti?

selam kıslaaarrr..bugun ıkı hamısımız var galıba...cok cok tebrıklr kıslar..allahım saglıklı sıhhatlı kucagınıza almayı nasıp edr ınsallahhhh

canım senin kadar üzüldüm ben de şimdi ya, biliyorum insan kendini çok kötü hissediyor, benim de buna benzer sıkıntılarım olmuştu, çıldırasım geliyordu, afedersin eşek gibi çalışıyoruz ama ne oluyor sonra siz de para var, ben de onlar gibi öğlenlere kadar yatsam hergün o gün senin bu altın günü benim gezsem benim de param olmaz, hem çalışıyorsam da size mi çalışıyorum yani, benim evim çoluğum çocuğum yokmu di mi

E kusura bakma da niye özel okul o zaman açıköğretim falan okusaydı şart mıydı beyzademin özel okula gitmesi
Bu çocuğun annesi babası yok mu yoksa, yani eğer öyleyse öksüz yetim dersin bir derece hani sevaptır ama öyle değilse bilemiyorum çok sinir bir durum, eşin de biraz yumuşak yüzlü herhalde benimki gibi, ama hayır demeyi öğrenmeleri gerekiyor bir yerden sonra, önce kendi ailesi, sonra diğerleri gelmeli bence, şimdi sen koca bir yıl kredi ödemişsin, ancak düze çıkmışsın ki, tüp olayına yine bir sürü ödemelerin olacak e bir de diğer okul borcu, eşin hallederim diyor ama bu sefer sıkıntı huzursuzluk yine bunları siz yaşayacaksınız eliniz dar olunca ya....

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

saziye19.........................7 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
madeofhonor............14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--???

Son düzenleme:
selam kıslaaarrr..bugun ıkı hamısımız var galıba...cok cok tebrıklr kıslar..allahım saglıklı sıhhatlı kucagınıza almayı nasıp edr ınsallahhhh

selam canım evet 2 tane hamişimiz var bu topik gerçekten uğurlu ya :)) sıra bizdeeeeee

tinkerbell, gözünaydın tebrik ederim canım, ay kaç gündür boşa konuşmamışsın bak hissetmişsin gerçekten sen de ya, o belirti bu belirti diye saya saya, gerçekten oluyormuş belirtiler demek ki, ama ben demiştim kendi kendime tansiyonun düşüyor başın dönüyor tahmin ediyordum seni boş yere umutlandırmak istemediydim ola ki olumsuz olur üzülmeyesin diye
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gül kokulunu canım, her işin rast gitsin inşallah

kızlar bakın işte olunca erken merken demiyor çizgi silik bile olsa çıkıyor işte tinker de ve mestitosh da olduğu gibi, yani benim gerçekten hiçbir şey yok çünkü testim bembeyazdı akşam koca kopkoyu bir tek çizgi vardı ya

Pempecik de halen şokunu atlatamadı herhal, hala gelemediğine göre buralara
Ama bizi hiç mi düşünmüyor ya merak eder miyiz etmez miyiz diye

canım liste geride kaldı bakamadım günün kaç gün geçmişti?

normalde dün hastalanmam gerekiyordu.aslında bugün test yapmayı düşünmüyordum eşim ısrar etti baktım test almış gelmiş yaptım böyle çıktı. cuma günü kan testi yaptırmayı düşünüyorum canım..

ay ne güzel ya demekki eşin hissetmiş hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin a.s.

teşekkür ederim canım arkadaşlarım darısı burdaki herkesin başına. kan testini yaptırınca tam emin olucam. bu arada diğer hamilemiz kim kızlar ben geçmişi okuyamadım. onu da tebrik etmek istiyorum.

mestitosh tebrik ederim seni de canım, allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırlı doğumlar nasip etsin sana da,
var mıydı belirtilerin senin, tinker bayağı anlatmıştı da seni hatırlayamadım belirtin var mıydı yok muydu diye

diğer hamilemiz tinker canım onun da ikinci cizgisi çıkmış resmini de koymuş ama benim işyerindeki bilgisayar açmıyor göremiyorum şimdi eve gidince bakıcam

ıyi akşamlar herkese, yeni hamileler varmış sanırım, onları gönülden kutluyorum (darısı olmayanlara)
Benim beklenen adet 8i ama dayanamayıp az önce test yaptım ama kocaman kıpkırmızı bi tek çizgi çıktı mafoldumben, neyse en azından kırmızı kartı yiyince şoka uğramam! Bu ay da yalan oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…