şerooooooooooooooooooooo hadi bakalım sıra bizde ikimizde aldık preesedi.sende bu ay tam kullanmamışsın.birkaç ay var diyodun bende 2 ay daha beklicem laparoskopi yüzünden kııııııııııııııııııııııız 2-3 aya kadarda biz bu preesedla hamiş kalıcaz
ayyy nirdeeeeee bu kızlaaaaaaaaarrrrrr:84:
ayy fatoşum yaa heyecandan ne yazacağımı şaşırmışım...sonra düzelttim..durun yanlış yazmış 118, 16 mış çok şükür tescilledikkk
evet canım allahım izni ike sonunda oldu bu iş inşallah rabbim kucağıma aldığım günleri göstersin..yaniiii hamile oluyo demiiii
aminnn inşallahh canımmm allahım hepinize yaşatsın inşallahh...preseedi al hemen sende bu ay..bende diyomm 18 düşük gibi ama 10 üzeri oluyordu dedimmm ayyy ysonunda yaaaa rabbimmm sonunda güldürdü hatceyiii allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnn
hadiiin bebek halayıııı
oh oh maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
inşallah canım allahım izni geliyo tescillendikte artıkk..gerisi rabbime kalmış bundan sonrası daha cok önemli bizim için..şaşkın ya 18 yazınca bende panik oldum hamile ama düşük bir degerdi sonra yanlış yazmışım deyince rahatladım
Geliyor bebişiimiiiizzzzzzzzzzzz
Hadii kıslar verin eliniziiiii
ayy sorma yavyumm yaa hele ben beklerken nasıl korktum değeriniz düşük dicekler diye. ama şükürki normal olduğunu söylediler..AYYY aLLAH SENİİİ...İLK 18 İ GÖRÜNCE YİNE KİMYASAL O ZAMAN DEDİMMM..
RABBİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN HATİCEMMMM..
ÇOK SABIRLI ÇOK TATLI Bİ İNSANSINNN...
RABBİM SINAVLARINDAN YÜZÜNÜN AKIYLA GEÇMENİ NASİP ETSİNNN...KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNÜDE GÖRELİM İNŞALLAHHHHH...
evet sucum yaa dr. cok sinirliyimmm kestirip atmıştı hamile değilsin diye ama kandada cıktı hamileyim sonucta..oleeeeeeeyyyyy çok sevindimm
zaten biliyorduk ama şimdi eminiz oh çok şükürrrrrr bebişimiz geliyooo
o doktorun gözüne sokmak lazım sonucu
canım haticem yaa sonunda meleğine kavuştu Allah'ım sağlıcakla
tamamına erdirsin inşallah..hepimizi inşallah AMİNN..
herkese nasip etsin bu güzel duyguyu AMinnn..
önemli değil ayşemmmm...Ayyy hatceeemmm yaa tam senın mesajı gördüm telefon insnalar birikti yığıldı
yazmadım yaaaaaa Allah ım binlerce şükürler olsun geldiş meleğin yaaa
hemen yapayım tickerını yaa ooohhh çok şükür Allah ımmmmm
preseedi bulandna Allah razı olsunn :)
aminnn canım cok sağol..rabbim sana ve bütün arkadaşlarımada nasip etsin inş..allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin inşallah
Aaaaaaaaaaaaa Haççem gelmiiiiiiiiiiiiiişşşşhem de artık 2 kişi olaraaaaaaaaaaaaakkkkk
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttt.................
preseedden bende alıcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeeeeee.............. :92: :92:
gökcemm cok teşekkür ederimm canımm....
duyduk duymadık dememsın hıç kımseeeeeeeeeeeeeeeeee işte soyluyorum şimdı herkeseeeeeeeeeeee
ha ha haaaaaaaaaaaaaaaa hatıce hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeee ha hahahahha hatıce hamıleeeeeeeeeeeeeeeee
evet ayşemm bende bendeeeeeeeeo doktorada evrensel küfürler ediyorum
ayy kıyamamm ben sana canımm..inşallah kasımdan sonrada senden ve şerodan bekliyorum güzel haberleri..ay ne mutlu yaaa, ben sevinçten tutamıyorum gözyaşlarımı...çok duygusalım bugünlerde yineeeee
cokkkk teşekkür ederimm şeromm...evet cokk şükür değer iyi dedi dr..Ayyyyyyyyyyyygeç mi kaldım yaaaaaaaaaaaa ilk göbecikleri ben atacam demiştim yemeğe daldım kaçırdım yine ilk müjdeyi beeeeeeeeehhh
Haççeeeeeeeeeeeeeeemmm kuşum değerin gayet güsel çok şükür tescilledik de artık çok mutlu oldum çoooooooooooooooookkkk
Hadi kızlar hani göbekleri göriyiiiiiiiiiiiiiiiimmm
allah razı olsun hatunummmmm...evet tamda tüp bebek yaptırıca zderken allahım yüzümüze güldü..inşallah rabbim sağlıklı elimze aldığımız günleride nasip etsin....aminnn inş..oyy oyyy maşallah maşallah, biliyorduk ama kanıtlamış olduk ya.
Haticem canım benim allah gönlüne göre verdi bitanem sen her şeyin en iyisine layıksın, sabrın sonunda mükafatını da gördün işte....Sağlıkla gelsin, analı babalı büyüsün inşallah tekrar tebrik ederim.
evet şeromm yaa bizde öyle düşünüyoruzz...Al benden de o kadarş......siz herif illa da tüp bebek yapıp cebini sömürecekti Haççemizin :95:
aminn yelizcimm aminn darısı başınıza olsunn..hatçemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrikkler allahımm işallah saglıklaa verirrr kucagınaaaa
evet canım artık doya doya hamileyim diyeceğim..inşallah bundan sonrasıda daha güzel olsun...ayyy gamzelım canım benım yaaa masallahhdegerın cok guzell artık galıba hamıleyım demıceksın kocaman HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMM dıyeceksın cok sevındım canım gercekten oleyyyyy
çok güzel maşallah allah tamamına erdirsin inşallah
ayy sorma yavyumm yaa hele ben beklerken nasıl korktum değeriniz düşük dicekler diye. ama şükürki normal olduğunu söylediler..
evet umutsuzluğa yer yok birde düşünün tek tüpüm kapalıydı..
allahım inşallah en kısa zamanda isteyenlere sizlere nasip etsin...cok teşekkür ederimmm cok sağoll yavyummm..aminnnnnnnnnn inşallah...[/B]
Al kız allllbak sen de ilk denemede hamiş kalırsın valla bak yazıyorum şuraya
topuklumm canım sağol hayatım..evet sonunda aklımdaki galibalar gitti ve hamileyim diyebilirim artık..haticemmmmmmmm canımmmm biliyorduk ama şükür ki kafandaki galibalar kalktı ortadan...allah kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin... bi de o zaman bayram yapıcaz burda
selizzcim cok sağol hayatım..evet preseed tescillendi umarım ameliyattan sonra kullanınca ilk ay hamiş kalıcaksın..haticeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem canım yaaa ben sana demiştim hatat burdaki herkes demişti daha şimdi geldim evfe hemen açtım pcyiii heyecanla okudum geçmişi çoooooooooooooooooooooooooooooooook süper bir haber bayrama sayende dahada umutlu giricem preesedin çok işe yaradığını tescilledin bende aldım iyiki almışım.canııııııııııııııııııııııııııııııııım Allahım bebeğine sağlık versin tamamına erdirsinnnnnn yyyyyyyyyyyuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
evet kuşumm geldikkk....gecmişe bakıyodum...Aaaaaaaaaaaaa Haççem gelmiiiiiiiiiiiiiişşşşhem de artık 2 kişi olaraaaaaaaaaaaaakkkkk
bencede all canım hiç olmassa hamişliği kolaylaştırıyo....baksana bana 3 ay klomen tedavisi gördüm ama bişiy olmadı..tabiki önce rabbim ol dedi preseed vesile oldu..darısı başınıza olsun inş..eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttt.................
preseedden bende alıcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeeeeee.............. :92: :92:
GAMZELIMMMM TEBRIKLERRR HAYATIMMMMcok sevindm Allah saglikla kucana almayida nasip etsin
canımbenimmm.canı gönülden dilerimki Rabbim bu bebeği kucağınıza almayı nasip etsinn.lütfen dikkat et kendineee.aman diyimmm..stres yok..kimseye söyleme şimdilikk....
ben gidiyorumm baculaaarrr.öptüm hepinizz.hatçem dikkat et kendineee...
allah razı olsun canımm aminnnn...
kimseye söylemiyecektik ama daha hamilelik belli olmadan hamile diye yayılmış ortalığa.
gecen hafta eşim yaprağı izlerken nöbetteydi bana msj atacakmış bizimde bebeğimiz olsun kucağımızda yatıralım diye..bende koçişimin tşf. gülüm diye kayıtlıyım g basıyo hiç isime bakmadan yolluyo msj..almanyada kaynımın gürkan diye bir arkadaşına gidiyo msj..oda kaynıma diyo ferhatın eşi hamile galiba diye..kaynımda kayınvaldemleri arıyo hatice hamileymiş diye sonra kayınvaldem güceniyo bize söylemden ellere söylemişler bizde elden duyuyoruz diye..neyse dr. geldiğimiz gün eşimi görümcem arıyo bişiy duydum doğrumu diye benim koçişiminde durumdan haberi yok eltim söylemişti bana bende eşime söylememişim..benim koçiş diyo sen nerden duydun..sonra demişkii hee var öyle bişiy ama daha tam belli değil..neyseki bugün haber bekliyolardı ve söyledik..yani istemesekta söylemeyi koçişimin bir ynalışm msj herşeyi mahvetti...
teşekürler mervecimm evet sonunda tescillendik..Canım benim bugün ani bir kararla arkadaşlarla Samsun'a gittik eve bir saat oldu geleli ancak gelebildim...Vee beklediğim haberi duydum senden çok şükür.Ben zaten testlerden dolayı emindim ama insan bir de kanda da tescillemek istiyor ki çok şükür o da oldu...
Dualarımız gerçek oldu canım!Allah'ım bu sefer kucağına almayı nasip etsin inşallah.Eşini de seni de çok tebrik ediyor en içten dileklerimle kupanı veriyorum hayatım
Kızlar Yaprak Dökümü başladı ben kaçıyomHaççem Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah bitanem doktorunun dediklerine harfiyen uy, ilaçlarını ihmal etme, kendini çok yorma dikkat et artık emi meleğimiz kıymetli bak dikkat etmezsen yersin tokadı haaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?