Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

inşallah bitanem, haççem çekecek bizi peşinden 3. ayda beraber hamişiz inşallah

ayyy nirdeeeeee bu kızlaaaaaaaaarrrrrr:84:

Kuşum ben de uyumuşum 2 saat kadar bu aralar bi uykucu oldum sorma her akşam yemekten sonra yatıp uyuyorum 1-2 saat ama sabah 6da kalkıyorum ya uykumu tam alamadığım için böyle oluyo, bide zaten düşkünümdür uykuya

durun yanlış yazmış 118, 16 mış çok şükür tescilledikkk
ayy fatoşum yaa heyecandan ne yazacağımı şaşırmışım...sonra düzelttim..
yaniiii hamile oluyo demiiii
evet canım allahım izni ike sonunda oldu bu iş inşallah rabbim kucağıma aldığım günleri göstersin..
bende diyomm 18 düşük gibi ama 10 üzeri oluyordu dedimmm ayyy ysonunda yaaaa rabbimmm sonunda güldürdü hatceyiii allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnn
aminnn inşallahh canımmm allahım hepinize yaşatsın inşallahh...preseedi al hemen sende bu ay..
hadiiin bebek halayıııı
:92::92:
oh oh maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

şaşkın ya 18 yazınca bende panik oldum hamile ama düşük bir degerdi sonra yanlış yazmışım deyince rahatladım
Geliyor bebişiimiiiizzzzzzzzzzzz
inşallah canım allahım izni geliyo tescillendikte artıkk..gerisi rabbime kalmış bundan sonrası daha cok önemli bizim için..
Hadii kıslar verin eliniziiiii

ayy sorma yavyumm yaa hele ben beklerken nasıl korktum değeriniz düşük dicekler diye. ama şükürki normal olduğunu söylediler..
evet umutsuzluğa yer yok birde düşünün tek tüpüm kapalıydı..
allahım inşallah en kısa zamanda isteyenlere sizlere nasip etsin...cok teşekkür ederimmm cok sağoll yavyummm..aminnnnnnnnnn inşallah...

evet sucum yaa dr. cok sinirliyimmm kestirip atmıştı hamile değilsin diye ama kandada cıktı hamileyim sonucta..
inşallah rabbim hepimizin kucana almayı nasip etsin hayatım...cok sağol..

önemli değil ayşemmmm...
cokk sağol canım evet meleğim annesiylee inşallah bundan sonrada herşey cok güzel olur..evet tickerimi sen yapıcaksın zaten..

allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin inşallah
aminnn canım cok sağol..rabbim sana ve bütün arkadaşlarımada nasip etsin inş..

Aaaaaaaaaaaaa Haççem gelmiiiiiiiiiiiiiişşşş hem de artık 2 kişi olaraaaaaaaaaaaaakkkkk

Son düzenleme:
gökcemm cok teşekkür ederimm canımm....
o doktorada evrensel küfürler ediyorum
evet ayşemm bende bendeeeeeeee
ay ne mutlu yaaa, ben sevinçten tutamıyorum gözyaşlarımı...çok duygusalım bugünlerde yineeeee
ayy kıyamamm ben sana canımm..inşallah kasımdan sonrada senden ve şerodan bekliyorum güzel haberleri..
cokkkk teşekkür ederimm şeromm...evet cokk şükür değer iyi dedi dr..
allahım inşallah sana ve bütün kıslara nasip etsin kuşummm...

allah razı olsun hatunummmmm...evet tamda tüp bebek yaptırıca zderken allahım yüzümüze güldü..inşallah rabbim sağlıklı elimze aldığımız günleride nasip etsin....aminnn inş..
Al benden de o kadar ş......siz herif illa da tüp bebek yapıp cebini sömürecekti Haççemizin :95:
evet şeromm yaa bizde öyle düşünüyoruzz...
hatçemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrikkler allahımm işallah saglıklaa verirrr kucagınaaaa
aminn yelizcimm aminn darısı başınıza olsunn..
ayyy gamzelım canım benım yaaa masallahh degerın cok guzell artık galıba hamıleyım demıceksın kocaman HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMM dıyeceksın cok sevındım canım gercekten oleyyyyy

evet canım artık doya doya hamileyim diyeceğim..inşallah bundan sonrasıda daha güzel olsun...
çok güzel maşallah allah tamamına erdirsin inşallah

aminn hayatımm.allahım sizlerede yaşatsın inş...

temam canım umutsuzlukk yokkkkkkkkk.............
herşey mikemmel olacak hepimiz içinnnn.
ben hele kocişimle bi araya geleyimmm..
ikiz teyzesi yapcem siziiiiiiiiiiii...

bu arada kimseye söyleme tamammıı.kalp atışını duy inşallahh.ondan sonra tamammıııı.??

Son düzenleme:
haticemmmmmmmm canımmmm biliyorduk ama şükür ki kafandaki galibalar kalktı ortadan...allah kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin... bi de o zaman bayram yapıcaz burda
topuklumm canım sağol hayatım..evet sonunda aklımdaki galibalar gitti ve hamileyim diyebilirim artık..
selizzcim cok sağol hayatım..evet preseed tescillendi umarım ameliyattan sonra kullanınca ilk ay hamiş kalıcaksın..
Aaaaaaaaaaaaa Haççem gelmiiiiiiiiiiiiiişşşş hem de artık 2 kişi olaraaaaaaaaaaaaakkkkk
evet kuşumm geldikkk....gecmişe bakıyodum...
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttt.................
preseedden bende alıcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeeeeee.............. :92: :92:
bencede all canım hiç olmassa hamişliği kolaylaştırıyo....baksana bana 3 ay klomen tedavisi gördüm ama bişiy olmadı..tabiki önce rabbim ol dedi preseed vesile oldu..darısı başınıza olsun inş..

evettt gelelim şimicik bugünki yaptıklarıma...
önce keşana gidecektikki sonradan çanakkalede karar kıldık..sonracıma çanakkeleye varınca hastaneyi aradıkki makinaları bozukmuş bakmıyolarmış beta hcg,ye neyse özel bir laboratuar bulduk ve gittik verdik kanı 35 dakikada cıktı sonuc ama gelinde o 35.dk eşimle bana sorun sanki 30 saat gibiydi..neyse sonunda cıktı ve pozitif dediler..hemen özel hastanedeki dr. gittin cok dolumuymuş ama geliboludan geliyoruz deyince araya sıkıştırdı..kızlar bence boğulacaksanız büyük denizde boğulun..amannn ne ilgi ne ilgi dr,da..neyse tahllillere baktı evet hamilesiniz tebrikler dedii ama nasıl sevindik..neyse diğer sorunlardan bahsettik bizi riskli gebelik gurubuna yazdı..ondan sonra herşeye göz önüne alıp tetbirimizi alıcaz dedi..düşün önleyici 5 günlük günde 1 tane iğne verdi iğnenin bitimine progesteron verdi sonra günde bir tane bebe aspirini folik asit ve kan sulandırıcı iğne yazdı..sonra tahlil verdik ve 1 haftaya cıkacak bayramdan sonra hem tahlilleri alıcaz hemde kesemizi görmeye gidicezz..hayırlısıyla inşallahh..uzun oldu ama artık idare edin kızlarr...

canımbenimmm.canı gönülden dilerimki Rabbim bu bebeği kucağınıza almayı nasip etsinn.lütfen dikkat et kendineee.aman diyimmm..stres yok..kimseye söyleme şimdilikk....

canımbenimmm.canı gönülden dilerimki Rabbim bu bebeği kucağınıza almayı nasip etsinn.lütfen dikkat et kendineee.aman diyimmm..stres yok..kimseye söyleme şimdilikk....

allah razı olsun canımm aminnnn...
kimseye söylemiyecektik ama daha hamilelik belli olmadan hamile diye yayılmış ortalığa.

gecen hafta eşim yaprağı izlerken nöbetteydi bana msj atacakmış bizimde bebeğimiz olsun kucağımızda yatıralım diye..bende koçişimin tşf. gülüm diye kayıtlıyım g basıyo hiç isime bakmadan yolluyo msj..almanyada kaynımın gürkan diye bir arkadaşına gidiyo msj..oda kaynıma diyo ferhatın eşi hamile galiba diye..kaynımda kayınvaldemleri arıyo hatice hamileymiş diye sonra kayınvaldem güceniyo bize söylemden ellere söylemişler bizde elden duyuyoruz diye..neyse dr. geldiğimiz gün eşimi görümcem arıyo bişiy duydum doğrumu diye benim koçişiminde durumdan haberi yok eltim söylemişti bana bende eşime söylememişim..benim koçiş diyo sen nerden duydun..sonra demişkii hee var öyle bişiy ama daha tam belli değil..neyseki bugün haber bekliyolardı ve söyledik..yani istemesekta söylemeyi koçişimin bir ynalışm msj herşeyi mahvetti...

Canım benim bugün ani bir kararla arkadaşlarla Samsun'a gittik eve bir saat oldu geleli ancak gelebildim...Vee beklediğim haberi duydum senden çok şükür.Ben zaten testlerden dolayı emindim ama insan bir de kanda da tescillemek istiyor ki çok şükür o da oldu...
Dualarımız gerçek oldu canım!Allah'ım bu sefer kucağına almayı nasip etsin inşallah.Eşini de seni de çok tebrik ediyor en içten dileklerimle kupanı veriyorum hayatım

Kızlar Yaprak Dökümü başladı ben kaçıyom Haççem Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah bitanem doktorunun dediklerine harfiyen uy, ilaçlarını ihmal etme, kendini çok yorma dikkat et artık emi meleğimiz kıymetli bak dikkat etmezsen yersin tokadı haaaaaaaaa

teşekürler mervecimm evet sonunda tescillendik..
cok sağol canım kupa içinde ayrıca teşekkürler...

tamam canımm gülüü gülüüüü..:79:
tamam canım cokkk dikkate edicem eşimle saatlerini bile böldük..tamam canım hak ettiğim yerde atarsın sen tokadımı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…