Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hayırlı olsun ozaman sana,allah ikinize de saglık versin de,onlar guzel durumlar aslında,
benim de daha 4-5 gnüm var bakalım artık,beklemedeyiz,tanıştığıma memnun oldum bu arada :80:

amın canım sagolasın ınsallah sende tez zamanda kavusursun bebısınee bende memnun oldum canım

cnım rahatsız eden bişey olmalı. dikkat et bakalım bulmaya çalış...
5-6 ay kaldı geçecek

neeeeeeeeee 6 aymıııııııııııııı:95: kız ne dıyon sen öldürcenmı benıı:86:

ohhhhhhhh bugün yemek yapmıcammm
sevgili kayınvalideciğim halimi görünce dayanamamış,sen yemek yapma ben hallederim dedi
ayyyyy pek bi memnun oldum valla

ohh masallahh 3 bebık ıcın 1 er saat uyumusun canım bense hıc uyuyamıyorum hatta gece uykularım bıle bolunuyor

neymiş o rahatsız edeen şeyy arada beni de ediyor da

sende 3 bende 1 dene olan zıbıdıklar olabılırmı kı acaba?

ohhh topuklum şanslısın bugün hadi bakalım yırttınn. ayrıca 3 saat bebiş başına 1 saat demek. anca. uyucanki büyüceniz hep beraber

durun yanlış yazmış 118, 16 mış çok şükür tescilledikkk

haticeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem canım yaaa ben sana demiştim hatat burdaki herkes demişti daha şimdi geldim evfe hemen açtım pcyiii heyecanla okudum geçmişi çoooooooooooooooooooooooooooooooook süper bir haber bayrama sayende dahada umutlu giricem preesedin çok işe yaradığını tescilledin bende aldım iyiki almışım.canııııııııııııııııııııııııııııııııım Allahım bebeğine sağlık versin tamamına erdirsinnnnnn yyyyyyyyyyyuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

şerooooooooooooooooooooo hadi bakalım sıra bizde ikimizde aldık preesedi.sende bu ay tam kullanmamışsın.birkaç ay var diyodun bende 2 ay daha beklicem laparoskopi yüzünden kııııııııııııııııııııııız 2-3 aya kadarda biz bu preesedla hamiş kalıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…