umha umha can haticemmmmmmm...........canımmmtebrik ederim çoook sevindim
canım yaaa nekadar güzel valla demekki dr.lara pekte güvenmemek lazımmış.bak negüzel oldu bu iş tatlım ya Allahım sağlık versin bebeğinede sanada eşinede.birlikte güzel bir aile tablosu çizeceksiniz inşallahevettt gelelim şimicik bugünki yaptıklarıma...
önce keşana gidecektikki sonradan çanakkalede karar kıldık..sonracıma çanakkeleye varınca hastaneyi aradıkki makinaları bozukmuş bakmıyolarmış beta hcg,ye neyse özel bir laboratuar bulduk ve gittik verdik kanı 35 dakikada cıktı sonuc ama gelinde o 35.dk eşimle bana sorun sanki 30 saat gibiydi..neyse sonunda cıktı ve pozitif dediler..hemen özel hastanedeki dr. gittin cok dolumuymuş ama geliboludan geliyoruz deyince araya sıkıştırdı..kızlar bence boğulacaksanız büyük denizde boğulun..amannn ne ilgi ne ilgi dr,da..neyse tahllillere baktı evet hamilesiniz tebrikler dedii ama nasıl sevindik..neyse diğer sorunlardan bahsettik bizi riskli gebelik gurubuna yazdı..ondan sonra herşeye göz önüne alıp tetbirimizi alıcaz dedi..düşün önleyici 5 günlük günde 1 tane iğne verdi iğnenin bitimine progesteron verdi sonra günde bir tane bebe aspirini folik asit ve kan sulandırıcı iğne yazdı..sonra tahlil verdik ve 1 haftaya cıkacak bayramdan sonra hem tahlilleri alıcaz hemde kesemizi görmeye gidicezz..hayırlısıyla inşallahh..uzun oldu ama artık idare edin kızlarr...
allah razı olsun canımm aminnnn...
kimseye söylemiyecektik ama daha hamilelik belli olmadan hamile diye yayılmış ortalığa.
gecen hafta eşim yaprağı izlerken nöbetteydi bana msj atacakmış bizimde bebeğimiz olsun kucağımızda yatıralım diye..bende koçişimin tşf. gülüm diye kayıtlıyım g basıyo hiç isime bakmadan yolluyo msj..almanyada kaynımın gürkan diye bir arkadaşına gidiyo msj..oda kaynıma diyo ferhatın eşi hamile galiba diye..kaynımda kayınvaldemleri arıyo hatice hamileymiş diye sonra kayınvaldem güceniyo bize söylemden ellere söylemişler bizde elden duyuyoruz diye..neyse dr. geldiğimiz gün eşimi görümcem arıyo bişiy duydum doğrumu diye benim koçişiminde durumdan haberi yok eltim söylemişti bana bende eşime söylememişim..benim koçiş diyo sen nerden duydun..sonra demişkii hee var öyle bişiy ama daha tam belli değil..neyseki bugün haber bekliyolardı ve söyledik..yani istemesekta söylemeyi koçişimin bir ynalışm msj herşeyi mahvetti...
teşekkür ederim canımm cokk sağol...inşallah canım aminn..:93:haticecim tebrik ederim cnm
bebekten pek giremiyorum ama bakıyorum kimler ne halde diye
görünce çok sevindim
sağlıkla büyüt meleğini
canım yaaa nekadar güzel valla demekki dr.lara pekte güvenmemek lazımmış.bak negüzel oldu bu iş tatlım ya Allahım sağlık versin bebeğinede sanada eşinede.birlikte güzel bir aile tablosu çizeceksiniz inşallah
amannyilan hikayesine dönmüş kısmet tatlım demekki öğrenmeleri gerekiyormuş...
bu arada kızlar değerim düşük değil değilmi..
değil yawrucum yaa sen bundan sonra hiçbişeye kafanı takma
ayy eşin naptı sölesene kızz hiç anlatmıosun
selammmm kıslar topiğimizin en yenii hamişiii sen nasılsın bakimmm duygularını alayımmm :):):)
selam canım hoşgeldin....
cokk iyiyim canım cok mutluyum..allahım inş. en kısa zamanda sizlerede yaşatsın bu duyguyu cokk güzel. .evde öylee leyla gibi geziyomm.. .sanki rüya gibi ama bugün gercek olduğuna inandık..
ben varımmmmm...hu huuuuu, kimse yk muuuu??
amin canım inş..çok tebrik ederim sağlıkla kucağına al inş. inan çok mutlu oldumya kızlar halabirer tane yasin okuyacak kimse yokmu
eşimm sormaaa yaa gün boyu ağzı kulaklarında gezdi..o kan testinde kesinleşmeyince inanamıyodu ama kanda cıkınca cok sevindi..herşeyi ayağıma getiriyo hiçbir iş yaptırmıyo ağolsun..sadece tek kelimeyle cok mutlu meleğimiz bizimlemi şimdi deyip duruyo..
ooo kuşum benim Allah mutluluğunuzu bozmasın
aman kendine ve bebeğine çok ii bak tatlım
kızlar ya eşim dün akşam testi eve getirdide testte test sonucu 7-8 hücre görüldü diyor.o ne ben onu anlamadım ve aklıma takıldı bileniniz varmı?
kızlarr bu arada dr. dediki sana ikili test üçlü test yapmıcaz direk seni amniyom sentez yapıcaz dedi yani sıvı alıp sıvının sonucuna bakacakmış...daha önce 3 kez gebelik atlatınca cok dikkat edicem dedi bakalım bu dr. iyi gibi daha cok gec...
slm cnmm nasılsın?durumun nedir yaptınmı test.
kızlarr bu arada dr. dediki sana ikili test üçlü test yapmıcaz direk seni amniyom sentez yapıcaz dedi yani sıvı alıp sıvının sonucuna bakacakmış...daha önce 3 kez gebelik atlatınca cok dikkat edicem dedi bakalım bu dr. iyi gibi daha cok gec...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?