Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
neyse şekerler bugün cokk ayakta kaldımm uzanıyayım birazzz..hepinizi yürektenn kocaman teşekkür ediyorum..sizleri cokkk ama cokk seviyorum..destekleriniz için allah razı olsunn....

haticecim tebrik ederim cnm
bebekten pek giremiyorum ama bakıyorum kimler ne halde diye
görünce çok sevindim
sağlıkla büyüt meleğini

canım yaaa nekadar güzel valla demekki dr.lara pekte güvenmemek lazımmış.bak negüzel oldu bu iş tatlım ya Allahım sağlık versin bebeğinede sanada eşinede.birlikte güzel bir aile tablosu çizeceksiniz inşallah

amann yilan hikayesine dönmüş kısmet tatlım demekki öğrenmeleri gerekiyormuş...

haticecim tebrik ederim cnm
bebekten pek giremiyorum ama bakıyorum kimler ne halde diye
görünce çok sevindim
sağlıkla büyüt meleğini
teşekkür ederim canımm cokk sağol...inşallah canım aminn..:93:
senin bebiş nasıl büyüyomu annesi..

inşallah tatlım inşallahh...:97:
allahım san ve bütün kızlara tattırsın..

ayy sorma yaaa hemde ne yılan hikayesi..

selammmm kıslar topiğimizin en yenii hamişiii sen nasılsın bakimmm duygularını alayımmm :):):)

değil yawrucum yaa sen bundan sonra hiçbişeye kafanı takma
ayy eşin naptı sölesene kızz hiç anlatmıosun

eşimm sormaaa yaa gün boyu ağzı kulaklarında gezdi..o kan testinde kesinleşmeyince inanamıyodu ama kanda cıkınca cok sevindi..herşeyi ayağıma getiriyo hiçbir iş yaptırmıyo ağolsun..sadece tek kelimeyle cok mutlu meleğimiz bizimlemi şimdi deyip duruyo..

selammmm kıslar topiğimizin en yenii hamişiii sen nasılsın bakimmm duygularını alayımmm :):):)

selam canım hoşgeldin....
cokk iyiyim canım cok mutluyum..allahım inş. en kısa zamanda sizlerede yaşatsın bu duyguyu cokk güzel..evde öylee leyla gibi geziyomm...sanki rüya gibi ama bugün gercek olduğuna inandık..

amin canım inş..çok tebrik ederim sağlıkla kucağına al inş. inan çok mutlu oldum ya kızlar halabirer tane yasin okuyacak kimse yokmu

ooo kuşum benim Allah mutluluğunuzu bozmasın
aman kendine ve bebeğine çok ii bak tatlım

kızlar ya eşim dün akşam testi eve getirdide testte test sonucu 7-8 yuvarlak hücre görüldü diyor.o ne ben onu anlamadım ve aklıma takıldı bileniniz varmı?

Son düzenleme:
kızlarr bu arada dr. dediki sana ikili test üçlü test yapmıcaz direk seni amniyom sentez yapıcaz dedi yani sıvı alıp sıvının sonucuna bakacakmış...daha önce 3 kez gebelik atlatınca cok dikkat edicem dedi bakalım bu dr. iyi gibi daha cok gec...

slm cnmm nasılsın?durumun nedir yaptınmı test.

bencede canım doktor gayet mantıklı bişii söylemiş. bebekte oluşabilecek herşeyi erkenden öğrenebiliyorsun. inşallah sağlıklı topaç gibi bi oğluşun olsunda, babasının havasından yanına varılmasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…