Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
benim kızım olursa ben veririm gökcemm sana..:92::92::92::92:.dünürce oluruzzz senle.. ama cok yakışıklı olmasın sonra kızımı aldatır..

eheueheu düz mantık

konu süpermiş yalnız eheueheu çok güldüm yaaa :)))

ama gene kapmışsın 90 ı alkışşşş :81: :81: :81:

Son düzenleme:
hatice çok sevindim cnm.Allah tamamına erdirsin inşş
teşekkür ederim yarancimm..aminn canım cümlemizinki inş..
oooo güle güle kullansın kayınvalden canımmm...benimde hayalerim öyle inşallah bizede nasip olur yaptırmak birgün...
kızzz sende yaptır ne olsa koçişin mobilmayıcı...

aminn ayşemm inş..
evet ne yapalım bebişlerimizi sağlıklı kucağıma alıcakam ben herşeye razıyım...ben daha öncede yaptırmıştım animyomsentez o yüzden tecrübeliyim yani ama korkulacak bişeyy yok sinek ısırığı gibi sadece bebik rahat durması lazımki suyu rahat alsın dr. o kadarcık yani..

oğluşundanda cok eminsin bakıyomm..evet evet bende inanıyorumki adı gibi mert bir oğlan olacak..aminn canım...

bilemedimki yaa.genelde uykularında güler bebekler diuye duydum ama.. meleklermi görünürmüş nee.. :26:

oof gideyim memlekete de anneme okutayım şu çocuğu reflex diyolar ama ne bileyim çok içli ağlıyo bee...yavyum arada güldüğü de oluyo...bizde de ole derler melekler guldururmus dıye..ege uyanıkken tavana bakıyo bır guluyo bır guluyo sormayın...kımbılır neler goruyo orda...

yee yeee ben de pıpısını yıcemmmmmmmmmmmmmm

allahın ıznıyle emınımmmm ...mert kağan olacak oooooooo..mert kağan paşaamız o bızımmmmmmm

eheueheu düz mantık

konu süpermiş yalnız eheueheu çok güldüm yaaa :)))

ama gene kapmışsın 90 ı alkışşşş :81: :81: :81:

evet bı kız vardı acayıp hazırlanmıs ama şakır şakır konustu ama motor gıbıydı sınıfın ineği hoca ona 75 verdi...nasıl sinir olmuştu ya suna bak sacma sapan konu hakkında konustu ama 90 aldı demıstı kıskanç....halbuki konu önemli değil..diksiyon ve ilgi çekme...hepsi de bende mevcutttt

selammmmmmmmmmmm kıslarrrrrrrr nasılsınızzz kan tahlili yaptırdımm dr cum istemiştiii anam bide ne görem 3 tüp ömrümde vermedim okadar kanı:)) bide idrar verdim acabaaa ne yapcak o kadar testiii akşama belli olur bakalımmm siz napıyonuzzzz topiğimizin en yeniii hamişiiii iğneyemi gttin bakemmm.....
nanemmmm wallaa burda herkes beşik kertmesiii yapıyoooooo ne güzelll benimde bebeişim gelsin bende kertecemm burdan biriyle

oooo güle güle kullansın kayınvalden canımmm...benimde hayalerim öyle inşallah bizede nasip olur yaptırmak birgün...
kızzz sende yaptır ne olsa koçişin mobilmayıcı...

nerdeeeeeeee canım bana yapmazlar şimdi.yatakodası vestiyer ve plazmalık yaptılar bana.mutfak yeniydi bozmadılar.pekte değiştireceğe benzemiyor canım
terzi kendi söküğünü dikemez kızzzz duymadınmı hiç
kayınvaldem bile bak 45 yaşında sahip oldu her istediğini daha yeni yaptılar
daha 40 fırın ekmek yimem lazım

yee yeee ben de pıpısını yıcemmmmmmmmmmmmmm

allahın ıznıyle emınımmmm ...mert kağan olacak oooooooo..mert kağan paşaamız o bızımmmmmmm

sen pipisini yicem diyosun da o ilk önce sizi sulamasın...biz ne zaman soysakişiyo fıskiye gibi...

ay gecende banyo yaptırıyoz bır ısedı tam da benım ustume denk geldı ben de boz bulunmusum ayyyy dedım esımde bı guldu kahkahalarla ...ege bı ona baktı bı bana baktı bır ağlamaya başladı ki sorma...neden gülüyonuz de gibi gücüne gitti kuzumun ama banyonun ortasında çığlık çığlığa düşün..dünkü poook ama onun da gururu var...

günaydınn canımm hoşgeldin..iğneye gidicem ama eşimin alo demesini bekliyorum...inşallah canım bebişin olsunda bir kertmesi kalsın...ama daha benimkide belli değil gökceyle kerttik ama birde oğlan olursa kertmemiz bozulacak bizde kızlardan birisini isteriz ne yapalım....

e yaani kıskanc nolcak böö ona

oyy melek o yaaa :)))

canım ne kadar etkili bilmiyorum ama bazılarıda bebegın yanına bi kuran ı kerim bırakırlar

günaydın canımmm anaamm belkide
laborant vampirdir bi kısmını poğaça yerken içer öööö iğğrençç ayşeee

ay yavrum yaa tabisi gururu var onunda yaa eheueheu :))))

ay ayşe benimde aklıma geldi biliyonmu bak oturduğumuz odada var yatak odasında yok kuran koyayım bari mınık bı kuran ...

evet bu gıbı durumları yaşayanları duyuyorummmmmmmmmmmmm ayy ben onun sıdığınıı de severım nolcakkkkkkkkk

yerım onu bennnnn o da bı cannnn gururlu çocukkkk

canım bizdede yeni dogmuş bebeginn yatagının altına bide lohusa kadının yatagının altına bıçak ve ufak bi kuran koyarlarrr

aminnn canım inşallahhhh bu ay hamiş kalmazsan bende sipariş etcemmmm preseed den inş gerek kalmaz yaaa bakalımmm

öğkkkkkk iğrençsin ayşeeeeeeeee nirden aklına gelir böyle şeylerrr az öncede poğaça yemiştimmmm yaniiii üstüne böyle diyince sennn ıııııyyyyykkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…