benim kızım olursa ben veririm gökcemm sana..:92::92::92::92:.dünürce oluruzzz senle..ama cok yakışıklı olmasın sonra kızımı aldatır..
öleyimdir saf kasaba kızı işte....sözlü anlatım diye bırders vardı hocası da tam bır kacıktı...10 dk boyunca bı konu hakkında konusuyordun konuların belırlenecegı gun okula gıtmedım hocada kızmıs gelmeyenlerın konusunu kendı belırlemıs kımıne yaprak sarması kimine ayakkabı bagcıgı kımınede salatalık tursusu bana ne geldı dersın...sormus nasıl bı kı dıye sınıfın erkeklerı sesız sakın hanım bı kız demıs hoca bara falan gıdermı demıs arkadaslar hayatta demıs tamam o zaman onun konusu canakkale barları demıs...ben sok ama ne konusulur bu konulda bırseyde bılmıyom...neyse ben öle bı konusma hazırladımki görcen ...bar dıyınce aklıma ılaçlı gazozlar coşkun kılıklı erkeler gelıyo dıye bır basladım 10dk susmadım..hoca nasıl guluyo...dıksıyonumu begendı esprılı ve kendımı dınlettıgım ıcın 90 verdı bana...tamamıyle dogaclama....
gunaydın
teşekkür ederim yarancimm..aminn canım cümlemizinki inş..hatice çok sevindim cnm.Allah tamamına erdirsin inşş
oooo güle güle kullansın kayınvalden canımmm...benimde hayalerim öyle inşallah bizede nasip olur yaptırmak birgün...kızlar kayınvaldemgili eve kaldık bizim yardımcı ablayla..yiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhh :26:bide ne göreyim kaynanamın mutfağı çooooook güzel olmuş bembeyaz masasına falan bayıldım bi davlumbazı var görmelisinizz herşey otomatik kızz bana dimeden ocağını falan hep değiştirmişbide dolapların altı ve bazılarının içi ışıklandırılmış.yiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhh dedim görünce çok kıskandım ayy bende istiom bana yapmıolar:84::84::84::84:
şaka bi yana kayınvaldeciğim haketmiş. darısı başıma
aminn ayşemm inş..Günaydın canım :))
inşallah sağlıkla sonunu görmek nasib olur canım :)) 30. haftaya kadar he iyimiş artık
dayancaz napalım :) benımkıde riskli gebelık grubuna giriyo ya artık öğreneyım bunları :)
ne bılıym çok korkuyorum amnıyosentezden :) dayanıcaz tabii ki :) :
ayyyy canm benımmm
tmm kızçen olursa senın kzıını alacammmm ...
ayyy bırak yakışıklı olsunnn ama benm oğlum yapmaz oyle ayıp şeylerr asla aldatmazzz adı gbı mert olacak benım oğlum allahın ıznıyleeee
şımarık ayşeeee şımarık ayşeeee şımarık ayşeeee
günaydınnnnn hatcemmmm balımmmmmm
saol canım benim inşallahhh bizi artık arkandan çekersin demii:))zaten aralıgın anne adaylarından biri ben olucammmmmmm hhohohoho:)) inşalahh...
preseed'i yavyuma söz verdim canım...
canım benim bir tane küçük kardeşim var onunda bebekliğinde bu tarz şeyler oluyordu anneme sordugumda normal diyordu hep...
korkma bitanem normaldir bencede annelerimiz daha iyi bilir...
Günaydın canım :))
inşallah sağlıkla sonunu görmek nasib olur canım :)) 30. haftaya kadar he iyimiş artık
dayancaz napalım :) benımkıde riskli gebelık grubuna giriyo ya artık öğreneyım bunları :)
ne bılıym çok korkuyorum amnıyosentezden :) dayanıcaz tabii ki :)
canım ya nazardan oluyo sanırım yengemınde bebeıs öyleydı okuttuydu sonra gecmıstı bi daha
sen gene okumaya devam et ama eşin okusun o daha etkili oluyo eşimden biliyorum :)
geçer inşallah canım
sorma nanem yaabu duruma o kadar sıkılıyorum ki bilemessın hala ellerim ayaklarım
şişiyo en çokda ellerim regle 1 hafta kala damarlarımda ağrılar başlıyo geriliyo böle
dıaşrı çıkcakmış gibi sıcak su torbasıyla gezıyorum hep evde işe yarar diye
gecen gene kalbım sıksıtıgında garip bi agrı nası tarıf edicem bılemırom esım buzla
şoklayalım dedi sırtıma yaptı öel iyi geldıkı ama bu seferde grip oldum( üşüdüm çünkü
hayırlısı olsun ne dıyım ben elımden gelenı yapıyorum
bilemedimki yaa.genelde uykularında güler bebekler diuye duydum ama.. meleklermi görünürmüş nee.. :26:
allahım inşallah pıtırımızı kucağımıza aldığımız günleride gösterir..
neden kızz yiyim hep beraber büyürüzz..aman aman ben sizi yemim sonucta sen damat adayımı taşıyosun karnında..hele o doğsun heryerini yicem ben onunnn....
inşallahh canım hepinizi sıkı sıkı tuttum cekicemm...oo aralığa ne kaldı şunun surasında inşallah allahım yüzünüzü güldürsün tüpbebek sonucunda dualarım hep sizlerle canım...
evet okudum canım iyi yapmışsın yavyuma vermeylee...inşallah onada vesile olur...
teşekkürlerr yelizimm...darısı sizin başınıza inşallahh...
teşekkür ederim yarancimm..aminn canım cümlemizinki inş..
oooo güle güle kullansın kayınvalden canımmm...benimde hayalerim öyle inşallah bizede nasip olur yaptırmak birgün...
kızzz sende yaptır ne olsa koçişin mobilmayıcı...
aminn ayşemm inş..
evet ne yapalım bebişlerimizi sağlıklı kucağıma alıcakam ben herşeye razıyım...ben daha öncede yaptırmıştım animyomsentez o yüzden tecrübeliyim yani ama korkulacak bişeyy yok sinek ısırığı gibi sadece bebik rahat durması lazımki suyu rahat alsın dr. o kadarcık yani..
oğluşundanda cok eminsin bakıyomm..evet evet bende inanıyorumki adı gibi mert bir oğlan olacak..aminn canım...
eheueheu düz mantık
konu süpermiş yalnız eheueheu çok güldüm yaaa :)))
ama gene kapmışsın 90 ı alkışşşş :81: :81: :81:
kızlarr ğnemi yaptırayım geliyorumm hemen...
evet bı kız vardı acayıp hazırlanmıs ama şakır şakır konustu ama motor gıbıydı sınıfın ineği hoca ona 75 verdi...nasıl sinir olmuştu ya suna bak sacma sapan konu hakkında konustu ama 90 aldı demıstı kıskanç....halbuki konu önemli değil..diksiyon ve ilgi çekme...hepsi de bende mevcutttt
oooo güle güle kullansın kayınvalden canımmm...benimde hayalerim öyle inşallah bizede nasip olur yaptırmak birgün...
kızzz sende yaptır ne olsa koçişin mobilmayıcı...
yee yeee ben de pıpısını yıcemmmmmmmmmmmmmm
allahın ıznıyle emınımmmm ...mert kağan olacak oooooooo..mert kağan paşaamız o bızımmmmmmm
selammmmmmmmmmmm kıslarrrrrrrr nasılsınızzz kan tahlili yaptırdımm dr cum istemiştiii anam bide ne görem 3 tüp ömrümde vermedim okadar kanı:)) bide idrar verdim acabaaa ne yapcak o kadar testiii akşama belli olur bakalımmm siz napıyonuzzzz topiğimizin en yeniii hamişiiii iğneyemi gttin bakemmm.....
nanemmmm wallaa burda herkes beşik kertmesiii yapıyoooooo ne güzelll benimde bebeişim gelsin bende kertecemm burdan biriyle
evet bı kız vardı acayıp hazırlanmıs ama şakır şakır konustu ama motor gıbıydı sınıfın ineği hoca ona 75 verdi...nasıl sinir olmuştu ya suna bak sacma sapan konu hakkında konustu ama 90 aldı demıstı kıskanç....halbuki konu önemli değil..diksiyon ve ilgi çekme...hepsi de bende mevcutttt
oof gideyim memlekete de anneme okutayım şu çocuğu reflex diyolar ama ne bileyim çok içli ağlıyo bee...yavyum arada güldüğü de oluyo...bizde de ole derler melekler guldururmus dıye..ege uyanıkken tavana bakıyo bır guluyo bır guluyo sormayın...kımbılır neler goruyo orda...
selammmmmmmmmmmm kıslarrrrrrrr nasılsınızzz kan tahlili yaptırdımm dr cum istemiştiii anam bide ne görem 3 tüp ömrümde vermedim okadar kanı:)) bide idrar verdim acabaaa ne yapcak o kadar testiii akşama belli olur bakalımmm siz napıyonuzzzz topiğimizin en yeniii hamişiiii iğneyemi gttin bakemmm.....
nanemmmm wallaa burda herkes beşik kertmesiii yapıyoooooo ne güzelll benimde bebeişim gelsin bende kertecemm burdan biriyle
yakışıklı oğluşun ne yapıyo bakalım.
sen pipisini yicem diyosun da o ilk önce sizi sulamasın...biz ne zaman soysakişiyo fıskiye gibi...
ay gecende banyo yaptırıyoz bır ısedı tam da benım ustume denk geldı ben de boz bulunmusum ayyyy dedım esımde bı guldu kahkahalarla ...ege bı ona baktı bı bana baktı bır ağlamaya başladı ki sorma...neden gülüyonuz de gibi gücüne gitti kuzumun ama banyonun ortasında çığlık çığlığa düşün..dünkü poook ama onun da gururu var...
e yaani kıskanc nolcak böö ona
oyy melek o yaaa :)))
canım ne kadar etkili bilmiyorum ama bazılarıda bebegın yanına bi kuran ı kerim bırakırlar
günaydın canımmm anaamm belkide
laborant vampirdir bi kısmını poğaça yerken içer öööö iğğrençç ayşeee
sen pipisini yicem diyosun da o ilk önce sizi sulamasın...biz ne zaman soysakişiyo fıskiye gibi...
ay gecende banyo yaptırıyoz bır ısedı tam da benım ustume denk geldı ben de boz bulunmusum ayyyy dedım esımde bı guldu kahkahalarla ...ege bı ona baktı bı bana baktı bır ağlamaya başladı ki sorma...neden gülüyonuz de gibi gücüne gitti kuzumun ama banyonun ortasında çığlık çığlığa düşün..dünkü poook ama onun da gururu var...
canım ne kadar etkili bilmiyorum ama bazılarıda bebegın yanına bi kuran ı kerim bırakırlar
günaydınn canımm hoşgeldin..iğneye gidicem ama eşimin alo demesini bekliyorum...inşallah canım bebişin olsunda bir kertmesi kalsın...ama daha benimkide belli değil gökceyle kerttik ama birde oğlan olursa kertmemiz bozulacak bizde kızlardan birisini isteriz ne yapalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?