gunaydınnnnnnnnnnn anneciğimmmmmmmmmmmmmmmmm
sağol hatcemm........
haticeeeeee nasılsın canımmm
doğru yaaa kızlarımızı görmedikk...ama benden önce sedef varrr onun kızını görürüz inşallahh :)
sağol hatcemm........
haticeeeeee nasılsın canımmm
aman tamma almıorummmm kızınıııı mert kağan ımaa kız mı yokk he heyyyyyyyyyyyyyyyy elını sallasa ellısı olacakk allahın ıznıyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeebutun kızlar boyle hayranlıkla bakacak oğluşumaaaa ayyy hele de dayısınaaa çekersee yandı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yureğım sızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
aman tamma almıorummmm kızınıııı mert kağan ımaa kız mı yokk he heyyyyyyyyyyyyyyyy elını sallasa ellısı olacakk allahın ıznıyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeebutun kızlar boyle hayranlıkla bakacak oğluşumaaaa ayyy hele de dayısınaaa çekersee yandı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yureğım sızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
bende iyiyim canım sağol..alışmaya çalışıyorum sanki daha rüya gibi geliyo...:97:
annen yesin emiii...
ay beni şımartıyorsunuz anacımhiçde tevazu yapamam kahretsin eheueh
kesinliklee cuma aksam yola cıkıyoruz cumartesı oğleden sonra ordayız
GÜNAYDINN KIZLARRR HAYIRLI SABAHLAR...
idilimm canım cok geçmiş olsun hayatımm okudumm durumunu amann dikkat et canım morelinide bozma sakın...
nanem şekerimm camımm cok sağoll evet artıkın tescillendik allaha cok şükür şuanda herşey normall...darısı size olsun..bu arada paradis soruyo preseed alacakatı belki o alır..
ayşemm kuşumm ticker için teşekkürler yapıştırdım hemen..kan sulandırıcı iğneye başladım bile günde bir tane 30 haftalığa kadar kullanıcam bunun yanında bebe aspirini günde bir tane..
ve amniyomsentez,de hiçbirşey yok sonucta bebişleri için katlanıcaz şekercim hem o zaman bebişin cinsiyeti kesin belli oluyo..
ya kızlar ya ege uyurken çok ağlıyo sanki kabus görüyormuş gibi mırıldanıyo dudakları büzüyo...sonra bırden aglıyo ama hala uyuyo...oooof kuzum ya kabusmu görüyo dicem ama küçücük bebek ne kabusu görür okuyom üflüyom hep uyurken o ama yinede oluyo...içim acıyo rüyasına girip onu ağlatanları bulmak istiyom garip bir korumacılıkla amalesef mümkün değil..sizce normal midir
bende iyiyim canım sağol..alışmaya çalışıyorum sanki daha rüya gibi geliyo...:97:
idilimm canım cok geçmiş olsun hayatımm okudumm durumunu amann dikkat et canım morelinide bozma sakın...
nanem şekerimm camımm cok sağoll evet artıkın tescillendik allaha cok şükür şuanda herşey normall...darısı size olsun..bu arada paradis soruyo preseed alacakatı belki o alır..
ayşemm kuşumm ticker için teşekkürler yapıştırdım hemen..kan sulandırıcı iğneye başladım bile günde bir tane 30 haftalığa kadar kullanıcam bunun yanında bebe aspirini günde bir tane..
ve amniyomsentez,de hiçbirşey yok sonucta bebişleri için katlanıcaz şekercim hem o zaman bebişin cinsiyeti kesin belli oluyo..
ya kızlar ya ege uyurken çok ağlıyo sanki kabus görüyormuş gibi mırıldanıyo dudakları büzüyo...sonra bırden aglıyo ama hala uyuyo...oooof kuzum ya kabusmu görüyo dicem ama küçücük bebek ne kabusu görür okuyom üflüyom hep uyurken o ama yinede oluyo...içim acıyo rüyasına girip onu ağlatanları bulmak istiyom garip bir korumacılıkla amalesef mümkün değil..sizce normal midir
geçmiş olsun ayşem yaa(
inşallah önemli birşey yoktur balım sonuçlarında.. bi geçmedi senin şu rahatsızlıgın ya((
bi geçseydi sende bizde rahatlasaydıkbize muhakkak haber ver doktordan geldikten sonra tamammıııııııı
bu arada bavul hazırmaışsın canım hayırdır yolculukmu var bayrama nereye gidiyonuz bakimmm:)
senceee... :78: :78: :78:
ben deee
kesinlikle bülbülü altın kafese koymuşlar gene de vatanım demiş..gerçi burası pek altın kafesebenzemiyo ama..ben çanakkalede öğrencilik yaşadım harika büyülü bir şehir ama yine özlerdim sökeyi..ay ilk yıl oda arkadasımla kordonda otururduk ışıkları yana evlere bakar bakar aglardık..ne saftirik tiplermişiz diyom millet disko disko gezerken bız evlere bakıp aglardık...allahın çömleri
bilemedimki yaa.genelde uykularında güler bebekler diuye duydum ama.. meleklermi görünürmüş nee.. :26:ya kızlar ya ege uyurken çok ağlıyo sanki kabus görüyormuş gibi mırıldanıyo dudakları büzüyo...sonra bırden aglıyo ama hala uyuyo...oooof kuzum ya kabusmu görüyo dicem ama küçücük bebek ne kabusu görür okuyom üflüyom hep uyurken o ama yinede oluyo...içim acıyo rüyasına girip onu ağlatanları bulmak istiyom garip bir korumacılıkla amalesef mümkün değil..sizce normal midir
benim kızım olursa ben veririm gökcemm sana..:92::92::92::92:.dünürce oluruzzz senle..ama cok yakışıklı olmasın sonra kızımı aldatır..
yalnız ücreti neyse aynen alıcaksınnn... beleş preseedin tadı çıkmazmış öyle söyledilerr...
öleyimdir saf kasaba kızı işte....sözlü anlatım diye bırders vardı hocası da tam bır kacıktı...10 dk boyunca bı konu hakkında konusuyordun konuların belırlenecegı gun okula gıtmedım hocada kızmıs gelmeyenlerın konusunu kendı belırlemıs kımıne yaprak sarması kimine ayakkabı bagcıgı kımınede salatalık tursusu bana ne geldı dersın...sormus nasıl bı kı dıye sınıfın erkeklerı sesız sakın hanım bı kız demıs hoca bara falan gıdermı demıs arkadaslar hayatta demıs tamam o zaman onun konusu canakkale barları demıs...ben sok ama ne konusulur bu konulda bırseyde bılmıyom...eheueheuehh ayyy tinkeer alemsin alem
ay beni şımartıyorsunuz anacımhiçde tevazu yapamam kahretsin eheueh
canım benimmmmmm
neden kızz yiyim hep beraber büyürüzz..aman aman ben sizi yemim sonucta sen damat adayımı taşıyosun karnında..hele o doğsun heryerini yicem ben onunnn....yeme anneciğim yeme benıı daha benn buyucemmmmm
inşallahh canım hepinizi sıkı sıkı tuttum cekicemm...oo aralığa ne kaldı şunun surasında inşallah allahım yüzünüzü güldürsün tüpbebek sonucunda dualarım hep sizlerle canım...günaydınnnnn hatcemmmm balımmmmmm
saol canım benim inşallahhh bizi artık arkandan çekersin demii:))zaten aralıgın anne adaylarından biri ben olucammmmmmm hhohohoho:)) inşalahh...
preseed'i yavyuma söz verdim canım...
canımmmmmmmmmmmmmm tebrklerrr çokk dünde yazmıştım ama tekrarr yazimmm
allahım inşallah pıtırımızı kucağımıza aldığımız günleride gösterir..
neden kızz yiyim hep beraber büyürüzz..aman aman ben sizi yemim sonucta sen damat adayımı taşıyosun karnında..hele o doğsun heryerini yicem ben onunnn....
inşallahh canım hepinizi sıkı sıkı tuttum cekicemm...oo aralığa ne kaldı şunun surasında inşallah allahım yüzünüzü güldürsün tüpbebek sonucunda dualarım hep sizlerle canım...
evet okudum canım iyi yapmışsın yavyuma vermeylee...inşallah onada vesile olur...
teşekkürlerr yelizimm...darısı sizin başınıza inşallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?