Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sağol hatcemm........
haticeeeeee nasılsın canımmm

doğru yaaa kızlarımızı görmedikk...ama benden önce sedef varrr onun kızını görürüz inşallahh :)

aman tamma almıorummmm kızınıııı mert kağan ımaa kız mı yokk he heyyyyyyyyyyyyyyyy elını sallasa ellısı olacakk allahın ıznıyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee butun kızlar boyle hayranlıkla bakacak oğluşumaaaa ayyy hele de dayısınaaa çekersee yandı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yureğım sızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

ha şöyleeeeeeeeeeeee

derdimeee dermann kızlarrrr bir keredennn ne çıkarr yandım yanarımm kızlarrrr teyy teyyyy

ay beni şımartıyorsunuz anacım hiçde tevazu yapamam kahretsin eheueh

şımarık ayşeeee şımarık ayşeeee şımarık ayşeeee
kesinliklee cuma aksam yola cıkıyoruz cumartesı oğleden sonra ordayız

günaydınnnnn hatcemmmm balımmmmmm
saol canım benim inşallahhh bizi artık arkandan çekersin demii:))zaten aralıgın anne adaylarından biri ben olucammmmmmm hhohohoho:)) inşalahh...
preseed'i yavyuma söz verdim canım...

canım benim bir tane küçük kardeşim var onunda bebekliğinde bu tarz şeyler oluyordu anneme sordugumda normal diyordu hep...
korkma bitanem normaldir bencede annelerimiz daha iyi bilir...

benim kızım olursa ben veririm gökcemm sana..:92::92::92::92:.dünürce oluruzzz senle.. ama cok yakışıklı olmasın sonra kızımı aldatır..

kızlar kayınvaldemgili eve kaldık bizim yardımcı ablayla..yiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhh :26:bide ne göreyim kaynanamın mutfağı çooooook güzel olmuş bembeyaz masasına falan bayıldım bi davlumbazı var görmelisinizz herşey otomatik kızz bana dimeden ocağını falan hep değiştirmiş bide dolapların altı ve bazılarının içi ışıklandırılmış.yiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhh dedim görünce çok kıskandım ayy bende istiom bana yapmıolar:84::84::84::84:

şaka bi yana kayınvaldeciğim haketmiş. darısı başıma

Günaydın canım :))
inşallah sağlıkla sonunu görmek nasib olur canım :)) 30. haftaya kadar he iyimiş artık
dayancaz napalım :) benımkıde riskli gebelık grubuna giriyo ya artık öğreneyım bunları :)
ne bılıym çok korkuyorum amnıyosentezden :) dayanıcaz tabii ki :)

canım ya nazardan oluyo sanırım yengemınde bebeıs öyleydı okuttuydu sonra gecmıstı bi daha
sen gene okumaya devam et ama eşin okusun o daha etkili oluyo eşimden biliyorum :)
geçer inşallah canım

sorma nanem yaa bu duruma o kadar sıkılıyorum ki bilemessın hala ellerim ayaklarım
şişiyo en çokda ellerim regle 1 hafta kala damarlarımda ağrılar başlıyo geriliyo böle
dıaşrı çıkcakmış gibi sıcak su torbasıyla gezıyorum hep evde işe yarar diye

gecen gene kalbım sıksıtıgında garip bi agrı nası tarıf edicem bılemırom esım buzla
şoklayalım dedi sırtıma yaptı öel iyi geldıkı ama bu seferde grip oldum ( üşüdüm çünkü
hayırlısı olsun ne dıyım ben elımden gelenı yapıyorum

senceee... :78: :78: :78:

bilemedimki yaa.genelde uykularında güler bebekler diuye duydum ama.. meleklermi görünürmüş nee.. :26:

benim kızım olursa ben veririm gökcemm sana..:92::92::92::92:.dünürce oluruzzz senle.. ama cok yakışıklı olmasın sonra kızımı aldatır..

ayyyy canm benımmm

tmm kızçen olursa senın kzıını alacammmm ...

ayyy bırak yakışıklı olsunnn ama benm oğlum yapmaz oyle ayıp şeylerr asla aldatmazzz adı gbı mert olacak benım oğlum allahın ıznıyleeee

yalnız ücreti neyse aynen alıcaksınnn... beleş preseedin tadı çıkmazmış öyle söyledilerr...

şöyle bir anlaşma yapalım balımmm...sen preseedle hamiş kal inş tamammı bende aralık ayında tüpbebekle ilk seferde tutturayım inş senin kızın olsun benimde ogluşum sora biz dünür olalım ödeşmiş olurz hıııı ne dersin

eheueheuehh ayyy tinkeer alemsin alem

ay beni şımartıyorsunuz anacım hiçde tevazu yapamam kahretsin eheueh
öleyimdir saf kasaba kızı işte....sözlü anlatım diye bırders vardı hocası da tam bır kacıktı...10 dk boyunca bı konu hakkında konusuyordun konuların belırlenecegı gun okula gıtmedım hocada kızmıs gelmeyenlerın konusunu kendı belırlemıs kımıne yaprak sarması kimine ayakkabı bagcıgı kımınede salatalık tursusu bana ne geldı dersın...sormus nasıl bı kı dıye sınıfın erkeklerı sesız sakın hanım bı kız demıs hoca bara falan gıdermı demıs arkadaslar hayatta demıs tamam o zaman onun konusu canakkale barları demıs...ben sok ama ne konusulur bu konulda bırseyde bılmıyom...neyse ben öle bı konusma hazırladımki görcen ...bar dıyınce aklıma ılaçlı gazozlar coşkun kılıklı erkeler gelıyo dıye bır basladım 10dk susmadım..hoca nasıl guluyo...dıksıyonumu begendı esprılı ve kendımı dınlettıgım ıcın 90 verdı bana...tamamıyle dogaclama....

gunaydın

canım benimmmmmm
allahım inşallah pıtırımızı kucağımıza aldığımız günleride gösterir..
yeme anneciğim yeme benıı daha benn buyucemmmmm
neden kızz yiyim hep beraber büyürüzz..aman aman ben sizi yemim sonucta sen damat adayımı taşıyosun karnında..hele o doğsun heryerini yicem ben onunnn....
inşallahh canım hepinizi sıkı sıkı tuttum cekicemm...oo aralığa ne kaldı şunun surasında inşallah allahım yüzünüzü güldürsün tüpbebek sonucunda dualarım hep sizlerle canım...
evet okudum canım iyi yapmışsın yavyuma vermeylee...inşallah onada vesile olur...

canımmmmmmmmmmmmmm tebrklerrr çokk dünde yazmıştım ama tekrarr yazimmm

teşekkürlerr yelizimm...darısı sizin başınıza inşallahh...

aminn canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…