ya tabii..hoşaf sadece düşün...o da tanesiz hastane hoşafını düşün ama nasıl höpürdeterek içtim onu allah insanı açlıkla terbiye etmesinımmmm..çok pardonn bacummm..
günaydın sanadaa..günaydınnlarınn en güseli sana hattaaa...
ayyy daha neler öğrencez acabaaa..ekmek bile yiyemedinmi beee.. :26:
günaydın canımm..ben alıcam ama bayramdan sonra haberleşirizz..ben alırım sendekini.. temam...
anladım canımallah yardımcın olsunne yapayım canım...bu memlekette her dakka başı minibüs geçmiyo kiii
otobüs beklicen 1 saat...
eşim de çalışıyor mecbur kaldım yani...
teşekkür ederim canım iyiyim...sen nasılsın
canım bende iyiyim ne olsun pazar gununden beri gribim ama bugun daha iyiym sankı
sadece burnum tıkalı oda gecer inş. bayrama kadar
dün gecede gec yattım eskısehıre gidicez cuma akşamı gıderken halıları yıkamaya vericem
anca yıkanır bız gelene kadar gelıncede temız temız sererım diye düşündüm :)))
bavul hazırladım falan baya yoruldum bugunde öğleden sonra kalp doktoruna gidicez işte
eko ekg sonuclarını göstermeye raporda hafif mitral yetmezliği yazıyo ama bakalım
doktor ne diycek böyle işte.....bide idrarda proteıne baktırıcam yaa bende kesın tansıyon
var emınım artık buna az bi tuzlu yesem hemen ellerim şişiyo veya baska bişşey var bılmıyorum
onlara baktıtırcam işte napimm
iyiyim canım napim işte bende koşturmaca bii dün bende 2 saate yakın hastanelerdeydim.aynı sen gibi aç karna gittim.5 tüp kan aldılar,ekg çekildi üstümü soydular bişeyler yapıştırdılar falan.bide akciğer grafiğimi çektirdim ordada soyundum dün habire soyundum10da gittim 12de çıktım yani düşün.bende açlıktan bayılacaktım arabayı zor kullandım.eşimde gelemedi müşterisi vardı sonra arayıp ona bağırdım milletin yanında kocası var sen nie götürmüyosun beni diyee halbukiii kimseyi görmedim bidaha bişey olursa sen götüreceksin dedim
şimdide kayınvaldemin evini temizletmeye gidiyorum kendileri ankarada anahtarı bıraktılar.kociş anahtarı unutmuş götürmüş şimdi gönderiyoda onu bekliyorum
sus kız kaçırırıızzzzzzzzzzzzzzzzzzz vallaaaa
canımm faceye sökeye gidicegini yazmışsın memleket orası heraldeeee.çokk şirin bi yer orası yaaa bizimde davutlar sahil tarafında yazlıgımız varrrr havası denizi herşeyiyleee süperr oralarrrrr
sen var ya sennnnnn çok yamansın kızzzz
:76: :76:
evett canım bence de sökeliyim doğma büyüme bizimde davutlarda bır zamanlar vardı yazlıgımız sökem sitesinde ama satıldı yıllar once çocuklugumda davutlarda gectı...yazları oralardayım genellıkle..belkım bı ara bulusuruz haa
evet ya en iyisi öle ...allah nasip etti mi veriyo işte..bu arada sen doktorunu dinle canım...benden sana da nacızane bı tavsıye hamıle kaldıgını ogrendıgın andan ıtıbaren ılk 3 ay ılıskıye gırmeyın...dr sorun yok gırebılırsın desede gırme bence bana hıc ole bırsey demedı ama ben yıne de gırmemıstım ben bıraz pimpirik bi insanım ama benım mantıgım öle olması gerektıgını soluyo..cunku rahım ıster ıstemez kasılıyo o işte...aman nerden geldiyse aklıma...
ay_she, gokcegokce, idilcan+, SeKeR_NaNe, Seliz, tinkerbell09, Yavyum
gübaydınnn kızlarrrrrr nasılsınızzzz.ben yine aşırı ve aşırı yorgun uyandımm((((((((((((
idilimmm geçmişşş olsunn canımmmm
ayyyyyyyyyyyyyy aşkummmmmmmmmmmmmmm teşekkur ederımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gokcegokce+, idilcan+, SeKeR_NaNe, Seliz, tinkerbell09+, Yavyum, yelizcem
şekerlerime günaayydıınnn :))))))))
ay kızlar memleketime gideceğim ya çoook heycanlıyım allah kimseye gurbet yaşatmasın bazen lanet olsun istifa et memleketınde don dıyo ama ekmek parası malum...hava bahar gıbıdır ordam sımdı bız burda donuyoz annemler soba bıle yakmamıslar daha....ahhh ahhh
canım evet ya onu sorcaktım..geçmiş olsun tatlım..nerden çıktı bu kalp rahatsızlığı ya..
bakalım ne diycek doktorun umarım kötü bir şey yoktur.
eskişehirde napcan kız akrabalar filan mı var orada?
ya tabii..hoşaf sadece düşün...o da tanesiz hastane hoşafını düşün ama nasıl höpürdeterek içtim onu allah insanı açlıkla terbiye etmesin
anladım canımallah yardımcın olsun
gecmıs olsun ınsallah temız gelır sonucların
günaydınnn ballı börekkk...kızzz dün akşamki misafirim geldiiiii....
tmmm tmmm kaçırcazzzzzzzzzzzzzzz hadı :13::94::92:
İDİİLLLLLLLLLLLL geçmiş olsunn aşkım menimmm..ah bebeğini kucağına bi al bırak bunları hatırlamayı kimbilir dünyayı görmiycek gözünnn..:97:
canım bılmıyorum kı regl olcam zaman sıkışma oluyo kalbımde fena sancılarım oluyo
2 aydır onlarıda söyliyim bu nerden cıktı bende bılmıyom valla ama iyice sıkıldım
inşallah canım kötü bişey yoktur...
eskısehırde kayınvalidemler var canım bi bayram istanbuldayız bı bayram eskısehırde :)):
günaydın canımm..ben alıcam ama bayramdan sonra haberleşirizz..ben alırım sendekini.. temam...
saolunn kızlarrrrrrrrrr ya nanemmm sormaaaa zatennn 2 gündür hep koşturmayla geçtiii bide üzerine geç yatınca iptal oldummm sanırım yatagımızıdaaa degiştirmenin zamanı geldiii hiçç rahatt degil artıkkk:2::2:
gokcegokce+, idilcan+, SeKeR_NaNe, Seliz, tinkerbell09+, Yavyum, yelizcem
şekerlerime günaayydıınnn :))))))))
ay kızlar memleketime gideceğim ya çoook heycanlıyım allah kimseye gurbet yaşatmasın bazen lanet olsun istifa et memleketınde don dıyo ama ekmek parası malum...hava bahar gıbıdır ordam sımdı bız burda donuyoz annemler soba bıle yakmamıslar daha....ahhh ahhh
ben deeebuluşuruzz tabii tatlımm biliorumm ben sökemm sitesiniii ayyy özledim yaaaaaaaa
yok canımm..çok haklısınn..biz hamişliğimde biraz coşaraktan yaramazlık yapmıştık.bişey olmaz dedikk..görümcemde iki ay sakın yapmayın demişti..onada dr.u öyle söylemişş..yani Allah nasip ederse bidaha yapmam...
günaydınn canımmmm...
günaydınnn ballı börekkk...kızzz dün akşamki misafirim geldiiiii....
ah canım her nekadar ben gitmekte kararsız olsamda memleketi bi başka oluyo insanın beee...
gurbet zor hakkatennn..
bende eşimdfe bazen benim memuriyetimden şikayetçi oluruzz...millet olsa der bizzz..namkörlerrrrrr....
İDİİLLLLLLLLLLLL geçmiş olsunn aşkım menimmm..ah bebeğini kucağına bi al bırak bunları hatırlamayı kimbilir dünyayı görmiycek gözünnn..:97:
ben deee
kesinlikle bülbülü altın kafese koymuşlar gene de vatanım demiş..gerçi burası pek altın kafesebenzemiyo ama..ben çanakkalede öğrencilik yaşadım harika büyülü bir şehir ama yine özlerdim sökeyi..ay ilk yıl oda arkadasımla kordonda otururduk ışıkları yana evlere bakar bakar aglardık..ne saftirik tiplermişiz diyom millet disko disko gezerken bız evlere bakıp aglardık...allahın çömleri
tamam balım benim gönderirim ben sana inşallah...
inşallah canım sanada vesile olur preseed
günaydınnn şekerlerin en tatlısıııı:))
.
ahhh yavrum benim kıyamam sanaa çokmu yordular seniii
eger yatagın rahat deilse muhakka deiştir balım yatak o kadar önemliki vücudun dinlenmedi için...rahat olmayan bir yatakta ne kadar yatarsan yat yorgunlugunu almaz aksine daha çok rahatsız eder seni
günaydınnn şekerlerin en tatlısıııı:))
ne zaman gidiyosunuz canım ay ne güzel ya gerçekten gurbet çok zor ya...bende bayramda gidecegim memleketime herşeyini çok özledim valla...seni çok iyi anlıyorum tatlım...
güzel bir tatil yaparsın hem yardımcıda olurlar sana egeye bakmak için tek başına kalmamış olursun ne güzel valla insanın kendi ailesi anne babası kardeşi gibi yok valla...ne varsa onlarda var gerçekten...
sağol elifimm....
evet kızımı kucağıma aldıktan sonra bütün bunları unutucam
ayyyyyyy az kaldııı heyecanlandımmmm....
çok geçmiş olsunn bizi de haberdar et canım...
anladım canım ailece iyi bir bayram geçireceksiniz yanii....iyi gezmeler şimdiden :)
canım bende iyiyim ne olsun pazar gununden beri gribim ama bugun daha iyiym sankı
sadece burnum tıkalı oda gecer inş. bayrama kadar
dün gecede gec yattım eskısehıre gidicez cuma akşamı gıderken halıları yıkamaya vericem
anca yıkanır bız gelene kadar gelıncede temız temız sererım diye düşündüm :)))
bavul hazırladım falan baya yoruldum bugunde öğleden sonra kalp doktoruna gidicez işte
eko ekg sonuclarını göstermeye raporda hafif mitral yetmezliği yazıyo ama bakalım
doktor ne diycek böyle işte.....bide idrarda proteıne baktırıcam yaa bende kesın tansıyon
var emınım artık buna az bi tuzlu yesem hemen ellerim şişiyo veya baska bişşey var bılmıyorum
onlara baktıtırcam işte napimm
uuuuuuu beyyyyybbbbiiiii çok güzel harketlenmeelriniz oldu mu
sağol elifimm....
evet kızımı kucağıma aldıktan sonra bütün bunları unutucam
ayyyyyyy az kaldııı heyecanlandımmmm....
GÜNAYDINN KIZLARRR HAYIRLI SABAHLAR...
idilimm canım cok geçmiş olsun hayatımm okudumm durumunu amann dikkat et canım morelinide bozma sakın...
nanem şekerimm camımm cok sağoll evet artıkın tescillendik allaha cok şükür şuanda herşey normall...darısı size olsun..bu arada paradis soruyo preseed alacakatı belki o alır..
ayşemm kuşumm ticker için teşekkürler yapıştırdım hemen..kan sulandırıcı iğneye başladım bile günde bir tane 30 haftalığa kadar kullanıcam bunun yanında bebe aspirini günde bir tane..
ve amniyomsentez,de hiçbirşey yok sonucta bebişleri için katlanıcaz şekercim hem o zaman bebişin cinsiyeti kesin belli oluyo..
yalnız ücreti neyse aynen alıcaksınnn... beleş preseedin tadı çıkmazmış öyle söyledilerr...
GÜNAYDINN KIZLARRR HAYIRLI SABAHLAR...
idilimm canım cok geçmiş olsun hayatımm okudumm durumunu amann dikkat et canım morelinide bozma sakın...
nanem şekerimm camımm cok sağoll evet artıkın tescillendik allaha cok şükür şuanda herşey normall...darısı size olsun..bu arada paradis soruyo preseed alacakatı belki o alır..
ayşemm kuşumm ticker için teşekkürler yapıştırdım hemen..kan sulandırıcı iğneye başladım bile günde bir tane 30 haftalığa kadar kullanıcam bunun yanında bebe aspirini günde bir tane..
ve amniyomsentez,de hiçbirşey yok sonucta bebişleri için katlanıcaz şekercim hem o zaman bebişin cinsiyeti kesin belli oluyo..
aldımm gıttıııı
senceee... :78: :78: :78:
yesinler onun heyecanını...bizde heyecanlıyızzz..topiğimizin hiç bi kızını görmeedik şimdiye kadarrr... :97:
yalnız ücreti neyse aynen alıcaksınnn... beleş preseedin tadı çıkmazmış öyle söyledilerr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?