Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya tabii..hoşaf sadece düşün...o da tanesiz hastane hoşafını düşün ama nasıl höpürdeterek içtim onu allah insanı açlıkla terbiye etmesin
ne yapayım canım...bu memlekette her dakka başı minibüs geçmiyo kiii
otobüs beklicen 1 saat...
eşim de çalışıyor mecbur kaldım yani...

teşekkür ederim canım iyiyim...sen nasılsın
anladım canımallah yardımcın olsun

gecmıs olsun ınsallah temız gelır sonucların

sen var ya sennnnnn çok yamansın kızzzz

sus kız kaçırırıızzzzzzzzzzzzzzzzzzz vallaaaa

:76: :76:

canımm faceye sökeye gidicegini yazmışsın memleket orası heraldeeee.çokk şirin bi yer orası yaaa bizimde davutlar sahil tarafında yazlıgımız varrrr havası denizi herşeyiyleee süperr oralarrrrr

evett canım bence de sökeliyim doğma büyüme bizimde davutlarda bır zamanlar vardı yazlıgımız sökem sitesinde ama satıldı yıllar once çocuklugumda davutlarda gectı...yazları oralardayım genellıkle..belkım bı ara bulusuruz haa

buluşuruzz tabii tatlımm biliorumm ben sökemm sitesiniii ayyy özledim yaaaaaaaa

yok canımm..çok haklısınn..biz hamişliğimde biraz coşaraktan yaramazlık yapmıştık.bişey olmaz dedikk..görümcemde iki ay sakın yapmayın demişti..onada dr.u öyle söylemişş..yani Allah nasip ederse bidaha yapmam...

günaydınn canımmmm...

ayyyyyyyyyyyyyy aşkummmmmmmmmmmmmmm teşekkur ederımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gokcegokce+, idilcan+, SeKeR_NaNe, Seliz, tinkerbell09+, Yavyum, yelizcem

şekerlerime günaayydıınnn :))))))))

günaydınnn ballı börekkk...kızzz dün akşamki misafirim geldiiiii....

ah canım her nekadar ben gitmekte kararsız olsamda memleketi bi başka oluyo insanın beee...
gurbet zor hakkatennn..
bende eşimdfe bazen benim memuriyetimden şikayetçi oluruzz...millet olsa der bizzz..namkörlerrrrrr....

İDİİLLLLLLLLLLLL geçmiş olsunn aşkım menimmm..ah bebeğini kucağına bi al bırak bunları hatırlamayı kimbilir dünyayı görmiycek gözünnn.. :97:

canım bılmıyorum kı regl olcam zaman sıkışma oluyo kalbımde fena sancılarım oluyo
2 aydır onlarıda söyliyim bu nerden cıktı bende bılmıyom valla ama iyice sıkıldım
inşallah canım kötü bişey yoktur...

eskısehırde kayınvalidemler var canım bi bayram istanbuldayız bı bayram eskısehırde :))

İnşallah tinkercim sağol :)

günaydınnn ballı börekkk...kızzz dün akşamki misafirim geldiiiii....

uuuuuuu beyyyyybbbbiiiii çok güzel harketlenmeelriniz oldu mu

tmmm tmmm kaçırcazzzzzzzzzzzzzzz hadı :13::94::92:

İDİİLLLLLLLLLLLL geçmiş olsunn aşkım menimmm..ah bebeğini kucağına bi al bırak bunları hatırlamayı kimbilir dünyayı görmiycek gözünnn.. :97:

sağol elifimm....
evet kızımı kucağıma aldıktan sonra bütün bunları unutucam
ayyyyyyy az kaldııı heyecanlandımmmm....

çok geçmiş olsunn bizi de haberdar et canım...
anladım canım ailece iyi bir bayram geçireceksiniz yanii....iyi gezmeler şimdiden :)

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın canımm..ben alıcam ama bayramdan sonra haberleşirizz..ben alırım sendekini.. temam...

tamam balım benim gönderirim ben sana inşallah...
inşallah canım sanada vesile olur preseed

ahhh yavrum benim kıyamam sanaa çokmu yordular seniii
eger yatagın rahat deilse muhakka deiştir balım yatak o kadar önemliki vücudun dinlenmedi için...rahat olmayan bir yatakta ne kadar yatarsan yat yorgunlugunu almaz aksine daha çok rahatsız eder seni

gokcegokce+, idilcan+, SeKeR_NaNe, Seliz, tinkerbell09+, Yavyum, yelizcem

şekerlerime günaayydıınnn :))))))))

günaydınnn şekerlerin en tatlısıııı :))

ne zaman gidiyosunuz canım ay ne güzel ya gerçekten gurbet çok zor ya...bende bayramda gidecegim memleketime herşeyini çok özledim valla...seni çok iyi anlıyorum tatlım...
güzel bir tatil yaparsın hem yardımcıda olurlar sana egeye bakmak için tek başına kalmamış olursun ne güzel valla insanın kendi ailesi anne babası kardeşi gibi yok valla...ne varsa onlarda var gerçekten...

buluşuruzz tabii tatlımm biliorumm ben sökemm sitesiniii ayyy özledim yaaaaaaaa
ben deee

kesinlikle bülbülü altın kafese koymuşlar gene de vatanım demiş..gerçi burası pek altın kafesebenzemiyo ama..ben çanakkalede öğrencilik yaşadım harika büyülü bir şehir ama yine özlerdim sökeyi..ay ilk yıl oda arkadasımla kordonda otururduk ışıkları yana evlere bakar bakar aglardık..ne saftirik tiplermişiz diyom millet disko disko gezerken bız evlere bakıp aglardık...allahın çömleri

eheueheuehh ayyy tinkeer alemsin alem

günaydınnn şekerlerin en tatlısıııı :))
.

ay beni şımartıyorsunuz anacım hiçde tevazu yapamam kahretsin eheueh

kesinliklee cuma aksam yola cıkıyoruz cumartesı oğleden sonra ordayız

GÜNAYDINN KIZLARRR HAYIRLI SABAHLAR...

idilimm canım cok geçmiş olsun hayatımm okudumm durumunu amann dikkat et canım morelinide bozma sakın...

nanem şekerimm camımm cok sağoll evet artıkın tescillendik allaha cok şükür şuanda herşey normall...darısı size olsun..bu arada paradis soruyo preseed alacakatı belki o alır..

ayşemm kuşumm ticker için teşekkürler yapıştırdım hemen..kan sulandırıcı iğneye başladım bile günde bir tane 30 haftalığa kadar kullanıcam bunun yanında bebe aspirini günde bir tane..
ve amniyomsentez,de hiçbirşey yok sonucta bebişleri için katlanıcaz şekercim hem o zaman bebişin cinsiyeti kesin belli oluyo..

aldımm gıttıııı

ya kızlar ya ege uyurken çok ağlıyo sanki kabus görüyormuş gibi mırıldanıyo dudakları büzüyo...sonra bırden aglıyo ama hala uyuyo...oooof kuzum ya kabusmu görüyo dicem ama küçücük bebek ne kabusu görür okuyom üflüyom hep uyurken o ama yinede oluyo...içim acıyo rüyasına girip onu ağlatanları bulmak istiyom garip bir korumacılıkla amalesef mümkün değil..sizce normal midir

geçmiş olsun ayşem yaa(
inşallah önemli birşey yoktur balım sonuçlarında.. bi geçmedi senin şu rahatsızlıgın ya((
bi geçseydi sende bizde rahatlasaydık bize muhakkak haber ver doktordan geldikten sonra tamammıııııııı
bu arada bavul hazırmaışsın canım hayırdır yolculukmu var bayrama nereye gidiyonuz bakimmm:)

uuuuuuu beyyyyybbbbiiiii çok güzel harketlenmeelriniz oldu mu

senceee... :78: :78: :78:

sağol elifimm....
evet kızımı kucağıma aldıktan sonra bütün bunları unutucam
ayyyyyyy az kaldııı heyecanlandımmmm....

yesinler onun heyecanını...bizde heyecanlıyızzz..topiğimizin hiç bi kızını görmeedik şimdiye kadarrr... :97:

yalnız ücreti neyse aynen alıcaksınnn... beleş preseedin tadı çıkmazmış öyle söyledilerr...

gunaydınnnnnnnnnnn anneciğimmmmmmmmmmmmmmmmm

sağol hatcemm........
haticeeeeee nasılsın canımmm

aldımm gıttıııı

doğru yaaa kızlarımızı görmedikk...ama benden önce sedef varrr onun kızını görürüz inşallahh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…