Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kepeleklerim gunaaaaaaaadııııııııııııınnnnnnn geçmişi okuyamıyom çok uzun :26: haber varmı haber

ay yavrum yaa tabisi gururu var onunda yaa eheueheu :))))

yaaa aslında bebek diyoz ama öle değil ben de bir bireyim diyor...dün bi güzel balıgımı yapmısım odaya yer sofrası kurduk kollarımı sıvadım tam yıcem uyandı sıpa....ayagıma aldım sallayım hemde dıye nasıl aglıyo en son kucagıma aldım yuzu sofraya donuk ustunude orttum sofra bezıyle nasıl sustu ...adam olmuşta sofraya gelmek istiyo düşün en basiti bizde çocugun pipisiyle dalga geçtik ....kırıldı bize...

ayşe sana bişey sorucam sanırım ilahiyat mezunuydun;
yatakodamda minik bir kuranı kerim bulunduruyorum malum yatakodasında bi işler becerdiğimizi için acaba günah olurmu???

yatakodamda minik bir kuranı kerim bulunduruyorum malum yatakodasında bi işler becerdiğimizi için acaba günah olurmu???

yaa bu çokk güsell bi soruuu bizde ilk evlendigimizdeee eşimlee tartışmıştıkk ben diodum asalım o astırmadııı.ama ben hatırlıyorum rahmetli babaannemin yatak odasındaaa halamda falan vardııı odalarındaaa

güle güle eskitsin kayınvalideciğin canım:)
daha iyileri senin olsun inş..

ah canım benim ya inşallah şu rahatsızlıgına en kısa zamanda bir çözüm bulurlarda rahatlarsın tatlım...valla şuraya yazıyorum nazar var sende nazar yoksa durup dururken neden böyle şeyler başına geliyorki(
kıyamam sana yaa inş tez zamanda iyi olursun

inşallah balım inşallah...ewet az kaldı aralıga.. inş bende çok yakın zamanda bu müjdeyi veririm size
inşallah ya yavyumda sağlıklı bir şekilde hamiş kalır bu vesileyle...

Kepeleklerim gunaaaaaaaadııııııııııııınnnnnnn geçmişi okuyamıyom çok uzun :26: haber varmı haber
günaydın kıssssss

yerim ben onu büyüdüde sizi bile kandırmayı başarıyor.canım çok tatlı bir oğlun var gerçekten çok şanslısın maşallahhhhh

Baba Slings Baby Sling
kızlar geçende bi ürün tavsiye etmiştim ya geldi nihayet vede çoook memnunum ...15 kg a kadar kullanılabılıyor ilgilenenlere ...çünkü küçükken bebek arabası pek kullanılamıyo...çok pratık markette doktora gıderken çok pratık oluyo...bızım dr da bayıldı

tabii ya o da sofraya oturucak bi oturmaya başlasın kendı başına Allah allahh
çatala kaşığa bile uzancak :)) bide eöeklemeey veya yürümeye başlayınca bütün
dolapları çekmeceleri boşaltmaları oykmu bayılıyorum izlemeyee

canım kuran kapalı bıryerdeyse bişe olmaz aslında ama takva açısından
hatta ben bazen çamaşırla gezerim evde kütüphane olan odaya girerim
boş bulunnup nası kızar bana napiosn diye
baska biyere koymanız daha iyi canım kuran ı kerimi

eheueheuh direk aklıma geldi kan diince fazla alacakaranlıks erisi okumuşum snaırsam galiba eheheueh

canım bizdede yeni dogmuş bebeginn yatagının altına bide lohusa kadının yatagının altına bıçak ve ufak bi kuran koyarlarrr

yatagın altına mı kuran koyyonus kızz :)) bıçak nie onuda anlaamadım :)))

selizzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kuranın oldugu odada yatılmazmışş.yani günah dogru bişi degilmişşşş ayşeye sordumm

canım bunu burda cvplamıyımmm

güle güle eskitsin kayınvalideciğin canım:)
daha iyileri senin olsun inş..
...
daha iyisi hepimizin olsun inşallah canım
canım bnm yatakodam biraz değişik yatağımın olduğu yer de değil kitap.yan odayıda kattırmıştık arasıaçık ama kitaplık yaptırmıştım bizim yatağı görmüyo yani oraya koyduk eşimin dedesinin kuranı kerim.eğer ordada olmaz dersen başka yere koyucam

canım bu kanguru gibi bişey doğrumu öyle çıktı açılan sayfada

canım benim dediğim saygıdan dolayıdır yani takva açısından
mesela araplar yataken kuranı basının altına alırlar yastık gibi ama biz öyle değiliz
kuran Allah ın kelamıdır ve onu baş üstünde tutarız

sence bi sakıncası yoksa durdurugu yerde durmaya devam etsın canım
dediğin gibiyse elleme hiç :)

benım de yatak odamdaa dolabımın yanındaa asılı kuran ımm umarım beşy olmazz çnku oyle derler yatak odasında bulunmalı vs dıyeee

canım bılmıyorum kı ne var nazar deycek neyım var bikere
inş. bi çözüm bulurlarda derin bi nefes alırım :)

selizzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kuranın oldugu odada yatılmazmışş.yani günah dogru bişi degilmişşşş ayşeye sordumm

kız ben sana öle mi dedim nie çarpıtıyosun kız dediğimi :))))

kesin günah diye bi kaide yok takva açısından doğru değil yalnız günah demedim

günah farklı bişey :)) günah deince içine hırsızlık da günah zinada fuhuş da

bazı şeyler mekruhtur veya uygun değildir....direk günah yaftası atamayız :)

:18::18:ben bo.u yedim ozaman 1,5 yıldır yatıyoruz:18::18:

canım bişey olmaz Allah aşkına takva açısından benim dediğim şey :) eğer ayaklarını kurana
uzatarak yatmıyosun çıplak dolaşmıosan sorun yok he öyleyse baska biyere kaldırırısın bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…