Kepeleklerim gunaaaaaaaadııııııııııııınnnnnnngeçmişi okuyamıyom çok uzun :26: haber varmı haber
ay yavrum yaa tabisi gururu var onunda yaa eheueheu :))))
Kepeleklerim gunaaaaaaaadııııııııııııınnnnnnngeçmişi okuyamıyom çok uzun :26: haber varmı haber
bıçak niyeki öcüler korksun diye mi acep:26:canım bizdede yeni dogmuş bebeginn yatagının altına bide lohusa kadının yatagının altına bıçak ve ufak bi kuran koyarlarrr
ayşe sana bişey sorucam sanırım ilahiyat mezunuydun;
yatakodamda minik bir kuranı kerim bulunduruyorum malum yatakodasında bi işler becerdiğimizi için acaba günah olurmu???
bıçak niyeki öcüler korksun diye mi acep:26:
günaydııınnlarrr
kızlar kayınvaldemgili eve kaldık bizim yardımcı ablayla..yiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhh :26:bide ne göreyim kaynanamın mutfağı çooooook güzel olmuş bembeyaz masasına falan bayıldım bi davlumbazı var görmelisinizz herşey otomatik kızz bana dimeden ocağını falan hep değiştirmişbide dolapların altı ve bazılarının içi ışıklandırılmış.yiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhh dedim görünce çok kıskandım ayy bende istiom bana yapmıolar:84::84::84::84:
şaka bi yana kayınvaldeciğim haketmiş. darısı başıma
sorma nanem yaabu duruma o kadar sıkılıyorum ki bilemessın hala ellerim ayaklarım
şişiyo en çokda ellerim regle 1 hafta kala damarlarımda ağrılar başlıyo geriliyo böle
dıaşrı çıkcakmış gibi sıcak su torbasıyla gezıyorum hep evde işe yarar diye
gecen gene kalbım sıksıtıgında garip bi agrı nası tarıf edicem bılemırom esım buzla
şoklayalım dedi sırtıma yaptı öel iyi geldıkı ama bu seferde grip oldum( üşüdüm çünkü
hayırlısı olsun ne dıyım ben elımden gelenı yapıyorum
inşallahh canım hepinizi sıkı sıkı tuttum cekicemm...oo aralığa ne kaldı şunun surasında inşallah allahım yüzünüzü güldürsün tüpbebek sonucunda dualarım hep sizlerle canım...
evet okudum canım iyi yapmışsın yavyuma vermeylee...inşallah onada vesile olur...[/B
günaydın kıssssssKepeleklerim gunaaaaaaaadııııııııııııınnnnnnngeçmişi okuyamıyom çok uzun :26: haber varmı haber
yaaa aslında bebek diyoz ama öle değil ben de bir bireyim diyor...dün bi güzel balıgımı yapmısım odaya yer sofrası kurduk kollarımı sıvadım tam yıcem uyandı sıpa....ayagıma aldım sallayım hemde dıye nasıl aglıyo en son kucagıma aldım yuzu sofraya donuk ustunude orttum sofra bezıyle nasıl sustu ...adam olmuşta sofraya gelmek istiyo düşün en basiti bizde çocugun pipisiyle dalga geçtik ....kırıldı bize...
yaaa aslında bebek diyoz ama öle değil ben de bir bireyim diyor...dün bi güzel balıgımı yapmısım odaya yer sofrası kurduk kollarımı sıvadım tam yıcem uyandı sıpa....ayagıma aldım sallayım hemde dıye nasıl aglıyo en son kucagıma aldım yuzu sofraya donuk ustunude orttum sofra bezıyle nasıl sustu ...adam olmuşta sofraya gelmek istiyo düşün en basiti bizde çocugun pipisiyle dalga geçtik ....kırıldı bize...
ayşe sana bişey sorucam sanırım ilahiyat mezunuydun;
yatakodamda minik bir kuranı kerim bulunduruyorum malum yatakodasında bi işler becerdiğimizi için acaba günah olurmu???
aminnn canım inşallahhhh bu ay hamiş kalmazsan bende sipariş etcemmmm preseed den inş gerek kalmaz yaaa bakalımmm
öğkkkkkk iğrençsin ayşeeeeeeeee nirden aklına gelir böyle şeylerrr az öncede poğaça yemiştimmmm yaniiii üstüne böyle diyince sennn ıııııyyyyykkkkkkkkkk
canım bizdede yeni dogmuş bebeginn yatagının altına bide lohusa kadının yatagının altına bıçak ve ufak bi kuran koyarlarrr
canım bunu burda cvplamıyımmmtabii ya o da sofraya oturucak bi oturmaya başlasın kendı başına Allah allahh
çatala kaşığa bile uzancak :)) bide eöeklemeey veya yürümeye başlayınca bütün
dolapları çekmeceleri boşaltmaları oykmu bayılıyorum izlemeyee
canım kuran kapalı bıryerdeyse bişe olmaz aslında ama takva açısından
hatta ben bazen çamaşırla gezerim evdekütüphane olan odaya girerim
boş bulunnup nası kızar bana napiosn diye
baska biyere koymanız daha iyi canım kuran ı kerimi
eheueheuh direk aklıma geldi kan diince fazla alacakaranlıks erisi okumuşum snaırsam galiba eheheueh
yatagın altına mı kuran koyyonus kızz :)) bıçak nie onuda anlaamadım :)))
daha iyisi hepimizin olsun inşallah canımgüle güle eskitsin kayınvalideciğin canım:)
daha iyileri senin olsun inş..
...
canım bnm yatakodam biraz değişik yatağımın olduğu yer de değil kitap.yan odayıda kattırmıştık arasıaçık ama kitaplık yaptırmıştım bizim yatağı görmüyo yanicanım kuran kapalı bıryerdeyse bişe olmaz aslında ama takva açısından
hatta ben bazen çamaşırla gezerim evdekütüphane olan odaya girerim
boş bulunnup nası kızar bana napiosn diye
baska biyere koymanız daha iyi canım kuran ı kerimi
Baba Slings Baby Sling
kızlar geçende bi ürün tavsiye etmiştim ya geldi nihayet vede çoook memnunum ...15 kg a kadar kullanılabılıyor ilgilenenlere ...çünkü küçükken bebek arabası pek kullanılamıyo...çok pratık markette doktora gıderken çok pratık oluyo...bızım dr da bayıldı
selizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kuranın oldugu odada yatılmazmışş.yani günah dogru bişi degilmişşşş ayşeye sordumm
:18::18:ben bo.u yedim ozaman 1,5 yıldır yatıyoruz:18::18:
daha iyisi hepimizin olsun inşallah canım
canım bnm yatakodam biraz değişik yatağımın olduğu yer de değil kitap.yan odayıda kattırmıştık arasıaçık ama kitaplık yaptırmıştım bizim yatağı görmüyo yanioraya koyduk eşimin dedesinin kuranı kerim.eğer ordada olmaz dersen başka yere koyucam
canım bu kanguru gibi bişey doğrumu öyle çıktı açılan sayfada
güle güle eskitsin kayınvalideciğin canım:)
daha iyileri senin olsun inş..
ah canım benim ya inşallah şu rahatsızlıgına en kısa zamanda bir çözüm bulurlarda rahatlarsın tatlım...valla şuraya yazıyorum nazar var sende nazar yoksa durup dururken neden böyle şeyler başına geliyorki(
kıyamam sana yaa inş tez zamanda iyi olursun
inşallah balım inşallah...ewet az kaldı aralıga.. inş bende çok yakın zamanda bu müjdeyi veririm size
inşallah ya yavyumda sağlıklı bir şekilde hamiş kalır bu vesileyle...
selizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kuranın oldugu odada yatılmazmışş.yani günah dogru bişi degilmişşşş ayşeye sordumm
:18::18:ben bo.u yedim ozaman 1,5 yıldır yatıyoruz:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?