ay niye bööle yapıyolar yaa. Anlayamadım yaniiii. Hamiş olana kadar hamiş olunca alcam derler sonrada almazlar
hmm benimde 1,40 çıktı benden istemedi korkulacak bişi yok yani çok yüksek değil. korkma canım
bilmiyorummm
şimdilik rahatım ama sonuçları merak ediyorum :97: umarım yüksek değildir
Ay ben çok yoruldum yaaaaaaaabaşım felaket ağrıyo ve sabahtan beri kulaklarım çınlayıp duruyo, tansiyonum fırlıyo mu düşüyo mu anlamadım :26:
sendemi hasta olduuun. herkes kırılıyo hastalıktan yaaa. bende mandalin portakal depoluyorum vucuduma c vitamini patlaması yaşıycam yakında. ama bende hasta olabilirim heran. hapşurup duruyorum bu ara
Yok hayatım ben hasta değilim şimdilik, yani grip falan gibi bi durumum yok, her akşam benim yediğim meyveyi siz yeseniz var ya çatlarsınız vallaağzım boş kaldıkça bi meyve atıyom ağzıma ama bu baş ağrısı ve kulak çınlaması yorgunluktan, çok yoruldum bugün derslerim hep üst üsteydi, bi de çocukların gürültüsü, üstüne de lab.ın havasız kalışı beni mahvediyo, bi sınıf çıkıyo hemen öbürü giriyo havalandıramıyorum ki :26: bi de bedenden çıkıp terli terli gelmiyolarmı böööööööğğğğğğ
selamm kızlarr ben geldim...iğnemi yaptırdım ve geldim yemeklerimide yaptım koçişimi bekliyorum şimdi...
Aaaaaaaaaaaahhhh ahhhhh yaramı deştin kardişben de geçen akşam kocişe canım lahmacun istedi dedim, saat de 10 bu arada tam aşerme saatlerim kociş ne dese beğenirsiniz, valla hamile olsan koşarak gider alırdım ama şansına küs şimdi gidemem dedi gıcık şey yaaa asıl beni deli eden ertesi gün öğlen arası telefonda konuşuyoz bişeyler gevşeniyo bu, ne yiyosun dedim lahmacun demez miiiiiiiiiiiiii sinir etti beni yaaaaaaaaaaaaa :84: :84: :84:
selam kızlaaar :) şerocum hiç üzülme ben dün fındık istedim ki hamileyim. ona rağmen benim öküz almadı
Kız seninki de tam öküzmüş beeeebenim öküzüm en azından hamiş olsan alırdım diyo
Kıııııııııızlaaaaaaaaaaaaaarrrrr bayramdan sonra sürücü kursuna başlıyorum, ocakta da ehliyetimi alıyorum Allahın izniylebi ehliyetimi aliyim hepinizi gezdiririm valla
Ama baştan uyariyim yerinizde olsam benim kullandığım arabaya binmezdimtek rakibim THY ona göre
Drın drın drın drın ..............
selamm kızlarr ben geldim...iğnemi yaptırdım ve geldim yemeklerimide yaptım koçişimi bekliyorum şimdi...
ay kıyamam yaa olsaydı buzluğumda hemen yollardım vallaBen aşeriyorum kızlar ilk defa canım deli gibi çilek istyiyor bu mevsimde nerden bulcammmm(((((
slm canım
uğurlu topicten hamile kalanlardansın sen de dimi ?
Kardeşim markete gitti bulamazsa annemin buzlugunda varmış şükür kiiiiiay kıyamam yaa olsaydı buzluğumda hemen yollardım valla
artık eşine söyle o baksın çaresine
iyi akşamlar kızlarrrrrbenim için birer tane yasin okuymursunuz??? [/QUOT
ben okurum canım ne ıcın okuyacagız bebıs ıcınmı ne zamana kadar okumamız gerekıyor ?
Kardeşim markete gitti bulamazsa annemin buzlugunda varmış şükür kiiiii
amann kuzummm vardır git büyük marketlere sor hatta sosyete manavları getirttirimiyomuş..inşallah bulursun..Ben aşeriyorum kızlar ilk defa canım deli gibi çilek istyiyor bu mevsimde nerden bulcammmm(((((
slm canım
uğurlu topicten hamile kalanlardansın sen de dimi ?
iyi akşamlar kızlarrrrrbenim için birer tane yasin okuymursunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?