Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bilmiyorummm

şimdilik rahatım ama sonuçları merak ediyorum :97: umarım yüksek değildir

Değildir değildir sen sıkma canını. artık geçsin zaman hızlıca yaaa. özlemle bekliyorum aşkımı hayatımdaki en yakışıklı erkekle karşılaşacağım günü iple çekiyorummmmm :78:

Ay ben çok yoruldum yaaaaaaaa başım felaket ağrıyo ve sabahtan beri kulaklarım çınlayıp duruyo, tansiyonum fırlıyo mu düşüyo mu anlamadım :26:

Ay ben çok yoruldum yaaaaaaaa başım felaket ağrıyo ve sabahtan beri kulaklarım çınlayıp duruyo, tansiyonum fırlıyo mu düşüyo mu anlamadım :26:

sendemi hasta olduuun. herkes kırılıyo hastalıktan yaaa. bende mandalin portakal depoluyorum vucuduma c vitamini patlaması yaşıycam yakında. ama bende hasta olabilirim heran. hapşurup duruyorum bu ara

sendemi hasta olduuun. herkes kırılıyo hastalıktan yaaa. bende mandalin portakal depoluyorum vucuduma c vitamini patlaması yaşıycam yakında. ama bende hasta olabilirim heran. hapşurup duruyorum bu ara

Yok hayatım ben hasta değilim şimdilik, yani grip falan gibi bi durumum yok, her akşam benim yediğim meyveyi siz yeseniz var ya çatlarsınız valla ağzım boş kaldıkça bi meyve atıyom ağzıma ama bu baş ağrısı ve kulak çınlaması yorgunluktan, çok yoruldum bugün derslerim hep üst üsteydi, bi de çocukların gürültüsü, üstüne de lab.ın havasız kalışı beni mahvediyo, bi sınıf çıkıyo hemen öbürü giriyo havalandıramıyorum ki :26: bi de bedenden çıkıp terli terli gelmiyolarmı böööööööğğğğğğ

Son düzenleme:

bende meyve çok yiyorum yaa çatlayana kadar hehhee kociş bana diyo bu kadar meyve nasıl yersin anlayamıyorum diyo. haftada en az 4 kilo elma 4 kilo mandalin 2 kilo armut 1 kilo nar ve 2 kilo ayva yiyorum sadece bennnn

iyi akşamlar kızlarrrrr benim için birer tane yasin okuymursunuz???

Son düzenleme:
selamm kızlarr ben geldim...iğnemi yaptırdım ve geldim yemeklerimide yaptım koçişimi bekliyorum şimdi...

Ben aşeriyorum kızlar ilk defa canım deli gibi çilek istyiyor bu mevsimde nerden bulcammmm (((((

aaa bilseydim anlatmazdım yaaa tamda tesadüf olsun kızzz senin gibi güzel karısı olan bir insan daha neler neler alırrr hele bi hamiş kalalım ozaman onları mahvedecez tamammı kısss
selam kızlaaar :) şerocum hiç üzülme ben dün fındık istedim ki hamileyim. ona rağmen benim öküz almadı
aaa kıss benden iste ben bile gider alırım.neyse elbet onunda canı senden bişey ister sende ozaman ona vermezsin
Kız seninki de tam öküzmüş beeee benim öküzüm en azından hamiş olsan alırdım diyo

kız bi alemsin bende başlarda sen gibiydim kimse sürdüğüm arabaya binmiyordu eşimde dahil.ama 1 senedir ankaraya ve samsuna götüyüroum arabayı eşim uyuyor sağolsun ilk güvenip kayınpederim vermişti ankaraya giderken ben götürmüştüm ondan beri hep götürüyorum ama şehrin içinde sürmek çok daha zor ona daha zor alıştım ama şuan çok ii bir şöförüm
selamm kızlarr ben geldim...iğnemi yaptırdım ve geldim yemeklerimide yaptım koçişimi bekliyorum şimdi...

hoşgeldin kuzum bende bugün çok işler yaptım ya sayıyım bak;
kayınvaldemgilin evi temzlettim ütülerini yaptım,3 posta çamaşırlarını yıkadım.sonrada ankaradan geleceklerini öğrendim bide akşama yemek hazırladım.şuan yorgunluktan ölüyorum

hatcem yazmıstım ama belki görmemişindir. canımın içi çok sevindim hamiş olduguna. rabbim eline almayıda nasipo etsin.. seni çok öpüyorıummmmmm

Ben aşeriyorum kızlar ilk defa canım deli gibi çilek istyiyor bu mevsimde nerden bulcammmm (((((
ay kıyamam yaa olsaydı buzluğumda hemen yollardım valla
artık eşine söyle o baksın çaresine

slm canım
uğurlu topicten hamile kalanlardansın sen de dimi ?

ay evet gamzelimde onlardan.bu topikte hemen hemen herkescikler hamiş kaldı bi şero bi ben bi esmoş bide pembedanam kaldı

amann kuzummm vardır git büyük marketlere sor hatta sosyete manavları getirttirimiyomuş..inşallah bulursun..
slm canım
uğurlu topicten hamile kalanlardansın sen de dimi ?

selam canım hoşgeldinn...evet canımm benim..

selam cindy bebeklerim nasılsınız bakem

fatoss cılekmı aserdın kızzzzzzzzzz ay ben hıc asermıyorum oyle delı gıbı canımın cektıgı bısey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…