Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bak bu resimlerde hoşuama gitti ama ben kendi avatarımı daha cok beğendim..

Eklentiler

• $149491_166184553405512_100000419045027_421370_185287_n.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 29
  • $68013_447068686444_674376444_5132003_8091214_n.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 29
hımm siz alın memnun kalırsanız bide alırız bebişime...ama nedense benim nuk ürünleride hoşuma giderr...

eşimin çocuk dr arkadaşı varr
kendı bebişi de var
avent ya da bebe dor dr brown alın dedııı
gorumcek de hemşire o da avent dıyooo
avent ın setlerınden alıcam bakıorumm daa

neyse gökcem ben cıkıyorum uzanım filmimi izlicem gelirim daha sonra yine..sende beğendiğin ürünleri koyda bakalım sonra..

bunlar kesın alacaklarımızzz

Eklentiler

• $85_buyuk.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 29
  • $avent-6118-180x180.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 23
  • $SCF66317-a-180x180.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 29
Canlarım gelemedim bugün hiç topiğimize...
Annemler geldi yoldan onlarla geçti günüm.Yarında Giresun'a gidiyoruz hem düğün var hem de bir kaç gün kalıcaz.Sizleri ise çook özlicem bu zaman diliminde...Erken ama fırsatım olmaz diye diyorum şimdiden hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum Allah'ım daha nice bayramlar yaşamayı nasip etsin inşallah!Haticem canım inşallah bundan sonrasında güzel günlerimiz olur.Hepimiz için tabii...Ben de bayramdan sonra 2li teste gidicem bebişi görücem diye şimdiden çok heyecanlıyım!

Hepinizi çok seviyorum!Allah'a emanet olun ve kendinize+bebişlerinize çok iyi bakın canlarım...
Kocaman kocaman öptüm!

tickerını yesinler seninnnn:79:
ye canımm yeee..hele bir dünyaya gelsin o sıpaaa herkeşler heryerini yasin öpsün ne yaparsa yapsın yeterki sağlıklı olsun...
bunlar kesın alacaklarımızzz
güzelmiş canım ürünler beğendimm...

hoşgeldinn canım...
sen bu aralar baya yoğunsun maşallahh aman bu yoğunlukta cok dikkat et kendine ve bebişe...
bizde seni özlücezz canım..bayramdan sonra görüşrüzz..bizde bayramdan sonra kesemisi görücez allah izin verirse inş....sizinde ikilide inş. hiçbirşey cıkmaz canım...
canım sende kendine iyi bak seninde şimdiden bayramanın mubarek olsun seneye allahım inş. izin verirse bebişlerimizle gecirmek nasip olsun..
öpüyorumm şeker...

ayy uyu uyan uyu uyan yamuk yumuk uyku deli etti beni en sonunda kalktım bakim dedim ama kimsede yokmş ki burada

kızlar selamm.

gamzelim hayırlı olsun bebişin yola çıkmışşşşşşşşşşşşşş çok mutlu oldum senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…