- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
hoşgeldin kuzum bende bugün çok işler yaptım ya sayıyım bak;
kayınvaldemgilin evi temzlettim ütülerini yaptım,3 posta çamaşırlarını yıkadım.sonrada ankaradan geleceklerini öğrendim bide akşama yemek hazırladım.şuan yorgunluktan ölüyorum
cokk sağoll canım gördümm teşekkürler...hatcem yazmıstım ama belki görmemişindir. canımın içi çok sevindim hamiş olduguna. rabbim eline almayıda nasipo etsin.. seni çok öpüyorıummmmmm
kızlaaaaaaaaaar ben çıkıyorum kayınvaldemler geldiiii
herkesi çok çok öpüyorum sizleri seviyorum
hoçakalın:79::79::79:
selam cindy bebeklerim nasılsınız bakem
fatoss cılekmı aserdın kızzzzzzzzzz ay ben hıc asermıyorum oyle delı gıbı canımın cektıgı bısey yok
İnşAllah kardeşim buluramann kuzummm vardır git büyük marketlere sor hatta sosyete manavları getirttirimiyomuş..inşallah bulursun..
hoşgeldinnn canımmm..ben kendi adıma iyiyim deli gibi acıktım ve koçişimi bekliyorum gelsin diye...selam cindy bebeklerim nasılsınız bakem
fatoss cılekmı aserdın kızzzzzzzzzz ay ben hıc asermıyorum oyle delı gıbı canımın cektıgı bısey yok
bi de ben
aralıkta azamliyim ama duvarı delicem
Canımcım bende ilk defa aşerdim ama deli gibi istiyorum bu bambaşka bişiymişşş ayy gözlerim dönüyor
İnşAllah kardeşim bulur
canım bak o sosyete manavı nişantaşındaymış...inş. bulurr canım...İnşAllah kardeşim bulur
ugurlu topik ne yahuuu
ayy deme kızzz benımde aseresım geldı bak simdi
canım bak o sosyete manavı nişantaşındaymış...inş. bulurr canım...
canım ayşemin eskiden ilk hamiş kaldığında bir topiği varmış ve oraya giren hamiş kalmış..bizde yazmıştıkk ve başka girenlerde hamiş olduğunu öğrendi yani adı uğurlu topik kaldı..
topiğin adı:şey ben kem küm hamileyim..
hoşgeldinnn canımmm..ben kendi adıma iyiyim deli gibi acıktım ve koçişimi bekliyorum gelsin diye...
aman ıyı ol bebısım ye ye sımdı ıstahın varken bulantın yokken canın ne ıstıyorsa ye sonradan bulantın olursa benım gıbı en sevdıgın seylerı bıle yıyemıyorsun ve hatta mutfaga bıle gıremıyosun :89: bense hep açımmmmmmmm
ben kactım kızlar kocıs geldıı acuk bakem kocacım nasılmıss ıyımısmıı bı hatrını sorayım
merhabalar kızlar sanırım herkez hamişş burdaaa
evet canım geneli hamiş sayırlır..
sırayla topiğimizdeki arkadaşlar hamiş kalıyo inş. en kısa hamiş topiği olucaz..
teşekkür ederim canım sendebende okurum 1 tane .Allaha emanet ol
iyi akşamlar kızlarrrrrbenim için birer tane yasin okuymursunuz??? [/QUOT
ben okurum canım ne ıcın okuyacagız bebıs ıcınmı ne zamana kadar okumamız gerekıyor ?
evet canım bebiş için başladım 41 tane yasin hepsini ayrı bir kişinin okuması gerekli bayramda inş. duasını yapıcam çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?