kızlar selamm.
gamzelim hayırlı olsun bebişin yola çıkmışşşşşşşşşşşşşş çok mutlu oldum senin adına
sorma kuşumm ya yemekten sonr bir uyumuşumki sorma valla cok güzeldii..
ben varımm bebemmm...nasılmış bakalım kızcemizz büyüyomu...
selam canım hoşgeldinnn..
evet canım hayırlısıyla geliyo bebişim inş..cok sağoll hayatım allah razı olsun..senin bebiş nasıl bakalım...
ohh yerim ben o kısceyii...iyi olsunda gerisi önemli değil...fatoşş senin kan değerin kactı bebişi öğrendiğinde....Ya bende film izleyim dedim uyuyakalmışım eşim geldi yemek yedim yine uyudum ama sürekli uyandım benim çok kalitesizdi bişi anlamadım :44:
Karnımda agrı var sanırım kızcen yer açıyor kendine
inan çoook mutlu oldum. beklediğine değdi miniğin.
benim bebiş iyi dün pipisini gördük tam oldu. oğlan anası olcam aynı zamanda kaynana
ohh yerim ben o kısceyii...iyi olsunda gerisi önemli değil...fatoşş senin kan değerin kactı bebişi öğrendiğinde....
benim bebiş iyi dün pipisini gördük tam oldu. oğlan anası olcam aynı zamanda kaynana
Şimdi bak sölim ama kendinle karşılaştırma benim 300 çıkmıştı 16 günlüktü bebegim
Kaçak kestigim tarihi bildigim için
hımm anladımm..benimde ovulasyon testine göre 14. gün oluyo.:92:.o zaman normalmiki...
ayy şu kalp atışları duysam nasıl rahatlıcam anlatamam...
hımm anladım canımm...dr,um istemedi tekrardan gerek yok dedi..Normal kuzucum çünkü kan testi normalde ilk yapıldıktan 2 gün sonra tekrarlanıyor ya o zmn 2 katı oluyormuş yani sen 16 günde yapsaydın aynı olacaktık
Bende yaptırmamıştım 2. ci testi
Kalp atışınıda 6 haftada gördüm canımcım ama 6+ larda yani aslında 7 hafta içindeydik
Hatceee kalp atışını görünce ikili testim iyi çıksın die dtres yapıcan sonra cinsiyeti için yapıcan yok boyu yok kilosu die yapıcan bitmez yani kuşum bu stresler :)))
bunlar kesın alacaklarımızzz
kızlar merhaba
dün gittik hastaneye ama bi sıra bi sıraa anlatamam bizde dedik olmıycak böyle
özel hastaneye gidelim dedik medicana ya gittik orda muayene oldum sonuca baktı
doktor dedi kalple ilgili hiçbişey yok çokşükürr.....bende sıkıntılarımı anlattımm
bebeğimi anlattım o zamandan berid evam eden şişliklerimi fln doktor tahlıl yapalım
tekrar bakalım şimdi bişey diyemeyiz dedi işte bayramdan sonra vercem tahlil
malum bu akşam eskişehire gidiyoruz...öyle işte bissürü bilmediğim şeylerin
tahlılını ıstemış neyse bakalım inş. bayramdan sonra nolucak böle işte hersey yolunda
yani....bu arada medicana ya bayıldık fiyatlarıda gayet uygun ssk ındırımı vs
personelde çok hoşbeş sevdik biz bundan sonra Allah mecbur düşürmesın ama ıhtıyacımız
oldugunda ordayız
Ayrıuca doktor...tekrar hamile kaldıgında üni. hastanesine git bi prof. gözetsin seni
bundan sonrası ciddi artık......bi hocayla iletişime gecın dedi bende dedimki
biz nasıl iletişime gecıcezkı profla üni. hastanesıne gidiosn aynı doktorlar muayene
ediyo dedim döner sermayeye katkıda bulunarak faydalanabilirsiniz diye bilgilendirdi
hiçbi doktora kötüdür demıyorum ama 2 kere olmus kı ıkıncısı enteresan bı olay
sebepde bulunamamıs sizin için en iyisi profa gözükmeniz baska yerlerde vakıt
kaybetmeyın dedi sağolsun güzelce konsutu çok içime sindi :)
İnşallah bir dahakı hamılelıgımde öyle yapıcaz böle işte kızlaarr :)
kesinlikleee..doğunca da her aylık kontrolde kaç gr. almış boyu ne..annne karnından bi başlıyo bitmiyo....Hatceee kalp atışını görünce ikili testim iyi çıksın die dtres yapıcan sonra cinsiyeti için yapıcan yok boyu yok kilosu die yapıcan bitmez yani kuşum bu stresler :)))
günaydın canım kolay gelsinGünaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiimmmbugün sadece 1 dersim vardı aslında ama nöbetçi olduğum ve gelmeyen öğretmenler olduğu için dersler 4'e çıktı yaaaaaaaaaaaa :84: yine yorucu bi gün beni bekliyo :95:
kızlar merhaba
dün gittik hastaneye ama bi sıra bi sıraa anlatamam bizde dedik olmıycak böyle
özel hastaneye gidelim dedik medicana ya gittik orda muayene oldum sonuca baktı
doktor dedi kalple ilgili hiçbişey yok çokşükürr.....bende sıkıntılarımı anlattımm
bebeğimi anlattım o zamandan berid evam eden şişliklerimi fln doktor tahlıl yapalım
tekrar bakalım şimdi bişey diyemeyiz dedi işte bayramdan sonra vercem tahlil
malum bu akşam eskişehire gidiyoruz...öyle işte bissürü bilmediğim şeylerin
tahlılını ıstemış neyse bakalım inş. bayramdan sonra nolucak böle işte hersey yolunda
yani....bu arada medicana ya bayıldık fiyatlarıda gayet uygun ssk ındırımı vs
personelde çok hoşbeş sevdik biz bundan sonra Allah mecbur düşürmesın ama ıhtıyacımız
oldugunda ordayız
Ayrıuca doktor...tekrar hamile kaldıgında üni. hastanesine git bi prof. gözetsin seni
bundan sonrası ciddi artık......bi hocayla iletişime gecın dedi bende dedimki
biz nasıl iletişime gecıcezkı profla üni. hastanesıne gidiosn aynı doktorlar muayene
ediyo dedim döner sermayeye katkıda bulunarak faydalanabilirsiniz diye bilgilendirdi
hiçbi doktora kötüdür demıyorum ama 2 kere olmus kı ıkıncısı enteresan bı olay
sebepde bulunamamıs sizin için en iyisi profa gözükmeniz baska yerlerde vakıt
kaybetmeyın dedi sağolsun güzelce konsutu çok içime sindi :)
İnşallah bir dahakı hamılelıgımde öyle yapıcaz böle işte kızlaarr :)
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiimmmbugün sadece 1 dersim vardı aslında ama nöbetçi olduğum ve gelmeyen öğretmenler olduğu için dersler 4'e çıktı yaaaaaaaaaaaa :84: yine yorucu bi gün beni bekliyo :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?