İyi akşamlar herkese, yeni hamileler varmış sanırım, onları gönülden kutluyorum (darısı olmayanlara)
Benim beklenen adet 8i ama dayanamayıp az önce test yaptım ama kocaman kıpkırmızı bi tek çizgi çıktı mafoldumben, neyse en azından kırmızı kartı yiyince şoka uğramam! Bu ay da yalan oldu...
ayyyy ayyyy ayyy tinkerbell canım kutluyorum seni. hayırlı uğurlu olsun inşallah. kızlar bi yemek yiyelim ben tekrar gelirim.
bilmiyom test yaptım ve ikinci çizgi ortada acaba hamilemiyim ....çok şasırdım ya ....ama belliydi gibi...1 haftadır tansiyonum yerlerdedi..2 gündür de bulantı...neyse sımdı bı garıbım kafayı toparlayamıyom...
İyi akşamlar herkese, yeni hamileler varmış sanırım, onları gönülden kutluyorum (darısı olmayanlara)
Benim beklenen adet 8i ama dayanamayıp az önce test yaptım ama kocaman kıpkırmızı bi tek çizgi çıktı mafoldumben, neyse en azından kırmızı kartı yiyince şoka uğramam! Bu ay da yalan oldu...
umutsuzluga kapılma canım daha gunun var...
inşallah vardır bebek canım ama ben pek hissetmiyordum, testi de yaoınca emin oldum. Sinirden kendimi yemeğe verdim valla, 45 dk. da koca bi paket çikolata ve kuruyemiş bitirdim, Allah sonumu hayır etsin
selam kızlar
bugün kan tahlili yaptırdım sonuç negatif
adette olmadım ama beni listeden silebilirsiniz(
GÖĞÜS UCLARI ACIMASI DIŞINDA HİÇ BİRİ BENDE YOK:roflol:
BEL AĞRISI VEDE 2 GÜNDRÜ UYKUM ÇOK YALNIZ
ANAM AĞRIM SIZIMDA YOK SENİNDE YOKMUYDU KASIKLARDA AĞRI AKINTI NEYİMkafamçokkarıştı
kızlar ben dayanamıyorum anlatacam yoksa çatlamak üzereyim.
biz geçen yıl kredi kullandık bu ay bitti bu kredi kredi ödediğimiz içinde birikim yapamadık şimdi tüp bebek dediler banka hemen kredi verdi gidip alıp doktora vericem
buraya kadar herşey normal eşmin kardeşi özel okula gidio gelecek yıl 10000 tl ödeme sözü verdi eşim
ee şimdi ben napim tüp bebek yaparsam çok zorlanacam bebek olursa onun maddi sorumlulugu kafayı yicem bennnnnnn
Merhaba hanımlar topiği uzun süredir dışardan takip ediyorum.Bende her ay kırmızı kart görmekten bu ay tamamen umutsuzluğa düştüm.6.ayımız evlendikten sonra hiç korunmadım yumurtlama günlerinide takip ettim,ovülasyon testiylede denedim..Ama malesef sonuç hüsran.Liste belki banada uğurlu gelir eklerseniz sevinirim.Beklenmeyen adet tarihim 26 ocak.Herzaman nete girme imkanım yok.ama dularım bebiş isteyen herkesle..
Bu arada doktora gitmem için erkenmi?
daha o kadar baştasın ki ilk 3 ay isyan edeceksin. bi de çalışıyosun wayyy halineeeee.ama sizin annelik haklarınız çok devlet destekliyo sizikaydirigubbakcemile3
kızlar dayanamayıp az önce test yaptım. silik çıktı bilmiyorum ne diyorsunuz
Hosgeldiniz topige arkadasim!!!Ben suna inaniyorum istedigin kadar yumurtlama gununu takip et, ne yaparsan yaaaaap Allah nasip etmedikten soonra olmuyooorrr,olmaaazzzz....
Allah gonlunuzdekini kisa zamanda versin inshaAllah..!!!
tinkerbell, gözünaydın tebrik ederim canım, ay kaç gündür boşa konuşmamışsın bak hissetmişsin gerçekten sen de ya, o belirti bu belirti diye saya saya, gerçekten oluyormuş belirtiler demek ki, ama ben demiştim kendi kendime tansiyonun düşüyor başın dönüyor tahmin ediyordum seni boş yere umutlandırmak istemediydim ola ki olumsuz olur üzülmeyesin diye
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gül kokulunu canım, her işin rast gitsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?