evet ya kurutma makınasıyla duruyo...Canım yaa amma da uzadı senin bu iş, sürekli erteleniyo ama vardır bunda da bi hayır ne diyelim :26: ama doktor haklı bence de tekrar hamile kaldığında üniv. hastanesine prof.a git mutlaka, bana bile dediler kaç defa ama gitmedim aslında gitmek gerek :26:
Günaydın şekerparemEgemu huysuz ha son zamanlarda inşallah yolculuk sırasında zorluk çıkarmaz mışıl mışıl uyur yaaa
Sağol kuşuuuuuuuummm
gunaydın annneeeeGÜNAYDINNNNNNNNN GÜNAYDINNNNNN...:92: :92: :92:
ben geldimm şekerler..
ayşemm cok gecmiş olsun canımmm..kalple ilgili bir sorun oolmadığa cok sevindim...inşallah bayramdan sonra yapılan testlerinde temiz cıkar rahatlarsın....kızlar merhaba
dün gittik hastaneye ama bi sıra bi sıraa anlatamam bizde dedik olmıycak böyle
özel hastaneye gidelim dedik medicana ya gittik orda muayene oldum sonuca baktı
doktor dedi kalple ilgili hiçbişey yok çokşükürr.....bende sıkıntılarımı anlattımm
bebeğimi anlattım o zamandan berid evam eden şişliklerimi fln doktor tahlıl yapalım
tekrar bakalım şimdi bişey diyemeyiz dedi işte bayramdan sonra vercem tahlil
malum bu akşam eskişehire gidiyoruz...öyle işte bissürü bilmediğim şeylerin
tahlılını ıstemış neyse bakalım inş. bayramdan sonra nolucak böle işte hersey yolunda
yani....bu arada medicana ya bayıldık fiyatlarıda gayet uygun ssk ındırımı vs
personelde çok hoşbeş sevdik biz bundan sonra Allah mecbur düşürmesın ama ıhtıyacımız
oldugunda ordayız
Ayrıuca doktor...tekrar hamile kaldıgında üni. hastanesine git bi prof. gözetsin seni
bundan sonrası ciddi artık......bi hocayla iletişime gecın dedi bende dedimki
biz nasıl iletişime gecıcezkı profla üni. hastanesıne gidiosn aynı doktorlar muayene
ediyo dedim döner sermayeye katkıda bulunarak faydalanabilirsiniz diye bilgilendirdi
hiçbi doktora kötüdür demıyorum ama 2 kere olmus kı ıkıncısı enteresan bı olay
sebepde bulunamamıs sizin için en iyisi profa gözükmeniz baska yerlerde vakıt
kaybetmeyın dedi sağolsun güzelce konsutu çok içime sindi :)
İnşallah bir dahakı hamılelıgımde öyle yapıcaz böle işte kızlaarr :)
hoşbuldum gökcemmmmmmmmhoşgeldın hatçemmmmmmmmmmm
hoşbuldumm şeromm..Hoşgeldin balıııııııııııııııııııııııııımmm
Hoşgeldin şekerrr
nasılsınnnn kızımız nasıl hımmm
bu arada baya da uyuyoruz maşallahımız var vallaa
aslında temızlık yapmam lazımmmm ama kolumu kıpırdatacak halım yok yaaaa şaka gbııı
evet canım çok korktuummm arkadaşa anlattımm dıyokı olmaz benım bı arkadaşımda puko vardı 5 yıl sonra ancak oldu bebeği diye çok moralımı bozduuu
canım benimm allahım hayırlara cıkarsın inş.Kızlar dün gece rüyamda tosun tosbalak tombul bi oğluşum vardı ve onu emziriyodum biliyo musunuuuuuuuuuuzzzzcok cok emiyodu yaa sıpam beniiiiiimmm
gunaydın annneeee
Kızlar dün gece rüyamda tosun tosbalak tombul bi oğluşum vardı ve onu emziriyodum biliyo musunuuuuuuuuuuzzzzcok cok emiyodu yaa sıpam beniiiiiimmm
Kızlar dün gece rüyamda tosun tosbalak tombul bi oğluşum vardı ve onu emziriyodum biliyo musunuuuuuuuuuuzzzzcok cok emiyodu yaa sıpam beniiiiiimmm
Sen o abartılı laflara takılma, pko.lu olup da hamile kalan çok kişi biliyorum ben, ben de pko.luyum ama 2 si normal yolla, birisi de tedaviyle olmak üzere tam 3 kez hamile kaldım 1.5 yıl içinde, farklı nedenlerden dolayı hiçbirini kucağıma almak nasip olmadı ama bunun pko. ile alakası yok yani, sana bahsettiğim tedaviyi uygular doktorun, bahsettiğim ilaçları önerir büyük ihtimalle, o tedaviyle çok rahat hamile kalırsın hiç merak etme, yeter ki kocişinde sorun olmasın, pko. çok kolay çözülebilecek bişey yani tamam
hoşbuldumm şeromm..kızz bittimi preseedli geceler..
Aman boşver temizligi valla bak gelen evimize dil bize gelsin
Biz iyiyiz bgn annem gelecek temizlik yapacakerken kalktım yemeklerini hazırlayim die
Aman boşver temizligi valla bak gelen evimize dil bize gelsin
Biz iyiyiz bgn annem gelecek temizlik yapacakerken kalktım yemeklerini hazırlayim die
canım benimm allahım hayırlara cıkarsın inş...bende cok kez görmüşümdür öylee bebiş özleminden görüyoruz böyle rüyalar. .inşallah rabbim bu rüyalrın gerceğini yaşamayıda nasipe edecek..
ayyyy annemiii ne kadar güzel bir kelime..
sağoll canımmegemu uyuyo geliba...
sormayın kızlarr ben hamiş olduğumdan beri nerdeyse hiçbir iş yapmıyorum..bugün koçişim evdeydi ona temizlik yaptıracaktım onuda göreve cağırdılar gitti kaldım yine neyse gelir heralde öğlene. .böyle sanki ev pis pis kokuyo gibi geliyo...
Bitti kuşum bitti, zaten topu topu 2 kere kullandık, bidahaki aya 7 kullanımlık ayırdım ozaman daha sıkı çalışacambu aydan ümidim olmadığı için boşa harcamak istemedim
canım benimm allahım hayırlara cıkarsın inş...bende cok kez görmüşümdür öylee bebiş özleminden görüyoruz böyle rüyalar. .inşallah rabbim bu rüyalrın gerceğini yaşamayıda nasipe edecek..
erkek bebek güzel haber demekk...vede emzirmek çoook güzel hayır diyelim hayra çıksın:86:
Bende çok görüyorum bu ruyayı biri anlatsın ya emzirmek nedir.
Şero erkek bebek kısmet derler kuzu ama bilmiyom ben hep kız görürdüm kızım olacak belki seninde oğluşun olacaktır
bılgı verdığın için çük teşekkur ederim canımm rahatlattın benı çok sağol
ruyada erkek bebek gormek muradına ereceğin anlamına gelır bıtanemmmm
ınş. tez zamanda bu muradına erersınnnn
ruyada erkek bebek gormek muradına ereceğin anlamına gelır bıtanemmmm
ınş. tez zamanda bu muradına erersınnnn
offf valla ben kı boyle yatıosammm herkes yatar.. kaldıkı tıtzılık abıdesı bı ınsanım ama dediğim gbıı kolumu kıpırdatacak halım yok bugunnn hatta bu gunlerdeeeene gusel anneciğin gelecekkkkk ...benm kımsecığım yokkkk.. neyse hayırlısııı
sormayın kızlarr ben hamiş olduğumdan beri nerdeyse hiçbir iş yapmıyorum..bugün koçişim evdeydi ona temizlik yaptıracaktım onuda göreve cağırdılar gitti kaldım yine neyse gelir heralde öğlene. .böyle sanki ev pis pis kokuyo gibi geliyo...
çoççumun adı egemuu kaldı yunanca canım ege anlamına geliyor..ya da egecim gibikeşke uyusa ayagımda sallıyom hafıften kurutma makınası tutuyom o da ayaklarını kaldırıyo çok mutlu kapatsam başlar aglamaya bu aralar kaprisli kont ege
evet herkez egemu deyince bende egemu diyeyim dedim..zaten yunancadada ege,ymiş..:97:
anamm kızz hem ayağında sallıyon hemde kurutma makinası acıkk o nerden aklınıza geldi yada nasıl alıştı onaa..sizi o halde görmeyi cok isterdimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?