Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet ya kurutma makınasıyla duruyo...inşalhh

GÜNAYDINNNNNNNNN GÜNAYDINNNNNN...:92::92::92:
ben geldimm şekerler..
gunaydın annneeee

ayşemm cok gecmiş olsun canımmm..kalple ilgili bir sorun oolmadığa cok sevindim...inşallah bayramdan sonra yapılan testlerinde temiz cıkar rahatlarsın....
hoşgeldın hatçemmmmmmmmmmm
hoşbuldum gökcemmmmmmmm
Hoşgeldin balıııııııııııııııııııııııııımmm
hoşbuldumm şeromm.. kızz bittimi preseedli geceler..
Hoşgeldin şekerrr

hoşbuldumm kuşummmm:90::90:

nasılsınnnn kızımız nasıl hımmm

bu arada baya da uyuyoruz maşallahımız var vallaa

aslında temızlık yapmam lazımmmm ama kolumu kıpırdatacak halım yok yaaaa şaka gbııı

Aman boşver temizligi valla bak gelen evimize dil bize gelsin

Biz iyiyiz bgn annem gelecek temizlik yapacak erken kalktım yemeklerini hazırlayim die

evet canım çok korktuummm arkadaşa anlattımm dıyokı olmaz benım bı arkadaşımda puko vardı 5 yıl sonra ancak oldu bebeği diye çok moralımı bozduuu

Sen o abartılı laflara takılma, pko.lu olup da hamile kalan çok kişi biliyorum ben, ben de pko.luyum ama 2 si normal yolla, birisi de tedaviyle olmak üzere tam 3 kez hamile kaldım 1.5 yıl içinde, farklı nedenlerden dolayı hiçbirini kucağıma almak nasip olmadı ama bunun pko. ile alakası yok yani, sana bahsettiğim tedaviyi uygular doktorun, bahsettiğim ilaçları önerir büyük ihtimalle, o tedaviyle çok rahat hamile kalırsın hiç merak etme, yeter ki kocişinde sorun olmasın, pko. çok kolay çözülebilecek bişey yani tamam

Kızlar dün gece rüyamda tosun tosbalak tombul bi oğluşum vardı ve onu emziriyodum biliyo musunuuuuuuuuuuzzzz cok cok emiyodu yaa sıpam beniiiiiimmm
canım benimm allahım hayırlara cıkarsın inş...bende cok kez görmüşümdür öylee bebiş özleminden görüyoruz böyle rüyalar..inşallah rabbim bu rüyalrın gerceğini yaşamayıda nasipe edecek..
gunaydın annneeee

ayyyy annemiii ne kadar güzel bir kelime..
sağoll canımm egemu uyuyo geliba...

Kızlar dün gece rüyamda tosun tosbalak tombul bi oğluşum vardı ve onu emziriyodum biliyo musunuuuuuuuuuuzzzz cok cok emiyodu yaa sıpam beniiiiiimmm

Bende çok görüyorum bu ruyayı biri anlatsın ya emzirmek nedir.
Şero erkek bebek kısmet derler kuzu ama bilmiyom ben hep kız görürdüm kızım olacak belki seninde oğluşun olacaktır

bılgı verdığın için çük teşekkur ederim canımm rahatlattın benı çok sağol

Biz iyiyiz bgn annem gelecek temizlik yapacak erken kalktım yemeklerini hazırlayim die

sormayın kızlarr ben hamiş olduğumdan beri nerdeyse hiçbir iş yapmıyorum..bugün koçişim evdeydi ona temizlik yaptıracaktım onuda göreve cağırdılar gitti kaldım yine neyse gelir heralde öğlene..böyle sanki ev pis pis kokuyo gibi geliyo...

ruyada erkek bebek gormek muradına ereceğin anlamına gelır bıtanemmmm
ınş. tez zamanda bu muradına erersınnnn

offf valla ben kı boyle yatıosammm herkes yatar.. kaldıkı tıtzılık abıdesı bı ınsanım ama dediğim gbıı kolumu kıpırdatacak halım yok bugunnn hatta bu gunlerdeeee ne gusel anneciğin gelecekkkkk ...benm kımsecığım yokkkk.. neyse hayırlısııı

çoççumun adı egemuu kaldı yunanca canım ege anlamına geliyor..ya da egecim gibikeşke uyusa ayagımda sallıyom hafıften kurutma makınası tutuyom o da ayaklarını kaldırıyo çok mutlu kapatsam başlar aglamaya bu aralar kaprisli kont ege

Bak heleki sen daha elini bile sürme ilk 3 ay ı bir bitiri Allahın izni ile
bak benim yaptıgım hataları yapma nolur
Bırak koksun aç pencereleri gelir temiz hava

Bitti kuşum bitti, zaten topu topu 2 kere kullandık, bidahaki aya 7 kullanımlık ayırdım ozaman daha sıkı çalışacam bu aydan ümidim olmadığı için boşa harcamak istemedim

anladım kuşummm...evet iyi yapmışsın bırakmakla hiç olmassa bu ay umudun yok önümüzdeki ay kullan bari.:13: inşallah hayırlısıyla önümüzdeki ayy bol çalışmayla olacağına inanıyorum..bak yavyumda naneninkini aldı belki önümüzdeki ay beraber hamiş kalırsınız..

İnşallah

erkek bebek güzel haber demekk...vede emzirmek çoook güzel hayır diyelim hayra çıksın:86:

Ayyyy inşallah güsel bi haber alırım valla çok ihtiyacım var son günlerde

Bende çok görüyorum bu ruyayı biri anlatsın ya emzirmek nedir.
Şero erkek bebek kısmet derler kuzu ama bilmiyom ben hep kız görürdüm kızım olacak belki seninde oğluşun olacaktır

Valla olsun yeter ki kız erkek hiç farketmez

bılgı verdığın için çük teşekkur ederim canımm rahatlattın benı çok sağol

Bişi diil canım, sen de daha fazla sıkma canını, bu işte moral ve inanç çok önemli unutma

ruyada erkek bebek gormek muradına ereceğin anlamına gelır bıtanemmmm
ınş. tez zamanda bu muradına erersınnnn

Aaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn

bı hamıle kıyafetı bulsam yaaaa,
bayramın sonunda nıkah var arkadaşımızınnn ee ben ne gıycemmmm
öyle bol bol şeylerı gıymeyı sevmıorum bennn , burda da yok hamış kıyafetıııı . trabzondan bakıcammm netten bakınıorumm ama bulamadımkıııı
yaa elbısee ya da pantolon ustunee bluz ıstıorumm pofffffffffff hamıleyken de zor oluyoo yaa

Sorma bende başkası yapınca hiç yapılmamış gibi gelirdi bir anlam var o ben evde yokken gelir temizlerdi senin yanında stres oluyom derdi bakalım şimdi annemle napcaz bgn ama yinede Alah razı olsun

alış alış bebek doğduktan sonra daha da pis pis kokacak afedersin tuvalete gfıdecek zamanın olmuyo dun esım yokken banyo yapayım dedım...ege durmaz dıye anakucagında banyoya goturdum kabını de actım bı yandan sarkı soleyıp oynuyom bıyandan da yıkanıyopm banyoyu öle tamamladım düşün ...ne rezillik ...çocuk bakakaldı cıbıl cıbıl annesine

evet herkez egemu deyince bende egemu diyeyim dedim..zaten yunancadada ege,ymiş..:97:
anamm kızz hem ayağında sallıyon hemde kurutma makinası acıkk o nerden aklınıza geldi yada nasıl alıştı onaa.. sizi o halde görmeyi cok isterdimm..

internetten okumuştum susuyorlarmıs bu sesi anne karnındakı sese benzetıyolarmıs...uyudu bak şimdi
sen bıde benım tipi görsem paçoz ev kadınları vardırya saçbaş dagınık gecelıklı...aynen öleyim..oofff ben ne bakımlı kızdım yaaa...şimdi böle oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…