Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
smart tesekkur edrım ..Ben de hissetmiştim ama dile getiremiyodum korkudan...oooof napcam ben şimdi afalladım ya..

Aaaa!Afallayacak ne var;sağlığına beslenmene dikkat edeceksin ve her şeyin yolunda gitmesi için dua edeceksin bu kadr :)

yeni güzel anne adaylarımızı tebrik ediyorum tekrar bugün giremeyecem çok öpüyorum hepinizi bol çift çizgili sidik testleri diliyorum topiğe:)

a!Ne zarif parmakları varmış ben senin sandım valla :)
Ne dedin kız;şunu çekelim kızlara östereceğim mi :):roflol:

kıtinkerbell 4 gün önce idrardamı öğrendin

evet canım benım yumurtlama zannedersem adet bıttıgı gıbı baslıyo...zaten seffaf akıntı 6-7 .gunler arası geldı bır dahada gelmedı benım çalışöalara gelınce full tıme arkadaslar gunasırı hıkaye ole denedım de 5 ay olmadı bu ay kafayı yedık anlatıyodum zaten resmen bıkmıstık karıkoca ama demekkı bızımkı onu beklıyomus..bıraz da kısmet herhalde

smart dogru soluyosun ben tam bır kola cıps manyagıyım napcam sımdı mbu gece son kolamı içtim son sigara gibi...artık almıcakmış benimki...

Kesinnikle nasip,kismet isi!!!Rabbim ol desin yeter olmayacak ne varkii..!!!

TEBRIKLERa.s.

Aaaaaaaaaaaaaa!Yani hiç gün atlamadınız öyle mi?

Vay beee!Ona can mı dayanır yaaahu :) ama canı bırak bebiş bile dayanmış,o da sizinle spor yapmış bir ay bıyunca desene :)

ha!Bi de ansıl çalıştığınızı da yazııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn :)
Please

canım şimdi ben 11 aralıkta hastalanmıştım.hesaplarıma göre 21 aralıkta yumurtlayacaktım. 18 aralık 20 aralık 21 aralık 22 aralık 24 aralık 26 aralık 28 aralık30 aralık ve 31 aralık 2 ocak günlerinde sıkı biir çalışma :asigim::asigim::asigim: poponun altına yastık öylece uykuya dalma... benim program böyleydi. yazarken bile yoruldum yaaa ne kadar çok çalışmışız beeeaaaa..

smart dogru soluyosun ben tam bır kola cıps manyagıyım napcam sımdı mbu gece son kolamı içtim son sigara gibi...artık almıcakmış benimki...

Haklı!Almasın tabi;ben zaten normaşde de karşıyım kolaya hele ki hamilelikte asla.Ben en çok çaya üzülürüm çünkü günde rahat 10 kupa içerim yani :S

bundan sonra demiri fosforu kalsiyumu... yüksek gıdalar tüketmelisin canım...

smart sen bılıyomusun bu resım nasıl konuluyo

EDİTÖR ZEPP' ten alıntıdır

oncelikle arkadaslar eklemek istedigimiz resimi upload etmemiz gerekli bunun icin ;

ImageShack® - Image Hosting adresine giriniz ..

Acilan sayfada browse.. butonunu tiklayip pc mizden eklemek istedigimiz dosyayi secip start upload butonunu tiklayin ...

Image Hosting

sonra cikan sayfada ;direck link ... olan bolumu mausela surukleyerek cekip kopyalayin...

daha sonra forumumuzda araya resim ekle butonuna gelin ,tikayin ve yapistirin ve tamam deyip gonderin ..iste bu kadar ..kolay gelsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…