smart tesekkur edrım ..Ben de hissetmiştim ama dile getiremiyodum korkudan...oooof napcam ben şimdi afalladım ya..
yaaa bizde hamiş olalım:))
benim belirtim kasıklarımda sancı, göğüslerimin kaşınması ve şeffaf akıntı...benim eşime söylememe gerek kalmadı canım. testi o almış. hsdi yapalım diye başımdan ayrılmadı. resim ekledim ya orda görülen parmaklar da onun zaten. o benden heyecanlı valla...
kızlar maybebaby....den haber yok gunu cok gecmısss........................
yeni güzel anne adaylarımızı tebrik ediyorum tekrar bugün giremeyecem çok öpüyorum hepinizi bol çift çizgili sidik testleri diliyorum topiğe:)
kızlar maybebaby....den haber yok gunu cok gecmısss........................
kıtinkerbell 4 gün önce idrardamı öğrendin
cis deseydiniz bari:roflol::roflol::roflol:
evet canım benım yumurtlama zannedersem adet bıttıgı gıbı baslıyo...zaten seffaf akıntı 6-7 .gunler arası geldı bır dahada gelmedı benım çalışöalara gelınce full tıme arkadaslar gunasırı hıkaye ole denedım de 5 ay olmadı bu ay kafayı yedık anlatıyodum zaten resmen bıkmıstık karıkoca ama demekkı bızımkı onu beklıyomus..bıraz da kısmet herhalde
evet canım benım yumurtlama zannedersem adet bıttıgı gıbı baslıyo...zaten seffaf akıntı 6-7 .gunler arası geldı bır dahada gelmedı benım çalışöalara gelınce full tıme arkadaslar gunasırı hıkaye ole denedım de 5 ay olmadı bu ay kafayı yedık anlatıyodum zaten resmen bıkmıstık karıkoca ama demekkı bızımkı onu beklıyomus..bıraz da kısmet herhalde
kuzucuğum sidik testi daha samimi geliyo kendi üretimimdir:))
ha!Bi de ansıl çalıştığınızı da yazııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn :)
Please
smart sen bılıyomusun bu resım nasıl konuluyo
smart dogru soluyosun ben tam bır kola cıps manyagıyım napcam sımdı mbu gece son kolamı içtim son sigara gibi...artık almıcakmış benimki...
Kesinnikle nasip,kismet isi!!!Rabbim ol desin yeter olmayacak ne varkii..!!!
TEBRIKLERa.s.
smart sen bılıyomusun bu resım nasıl konuluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?