inşallah cnm bendde öyle olmasını istiyorm.hayırlısı inşallah.eeeeeeeeeeeee bugün senin günün demi.inşallah hamişsindir canım yaaa.s.a.s.
bende 6 aydır bekliyorum ilk aylarda bi kadın doğum uzmanına gittim test yapmadık ama ultrasonla baktı hamileliğe engel bişey göremiyorum dedi 1 sene beklememi söyledi bu 7. ayım hala beklemedeyim ama umudumu kaybetmiyorum şu an tıp çok ilerledi gerçi bi o kadarda külfetli ama bebek için varımı yoğumu dökerim tabi bunlara gerek kalmadan kendiliğinden gelse bebişim bu mutluluğu ailemede eşimede yaşatsam beklemek gerçekten çok zor ne kadar takılmıcaz desekte aklım hep orda gözüm yine takvime kayıyo şu an tek istediğim ooooo:CüvCüv:
bende 6 aydır bekliyorum ilk aylarda bi kadın doğum uzmanına gittim test yapmadık ama ultrasonla baktı hamileliğe engel bişey göremiyorum dedi 1 sene beklememi söyledi bu 7. ayım hala beklemedeyim ama umudumu kaybetmiyorum şu an tıp çok ilerledi gerçi bi o kadarda külfetli ama bebek için varımı yoğumu dökerim tabi bunlara gerek kalmadan kendiliğinden gelse bebişim bu mutluluğu ailemede eşimede yaşatsam beklemek gerçekten çok zor ne kadar takılmıcaz desekte aklım hep orda gözüm yine takvime kayıyo şu an tek istediğim ooooo:CüvCüv:
canım benim kaybetme umudunu zaten.bizde eşimle doktordan doktara gidiyoz çok şükür ikimizdede bişey çıkmıyo.inşallah hepimiz zamanı gelince anne olcaz.inşallah bu zaman 2010 durr:Saruboceq:
allah iyiliğini versin :)
ay canım yapsana bi test nasıl bekliyorsunn
bebiş orda orda yanında olsamkaydirigubbakcemile
evet canım tıp çok ilerledi allah bizim için ne yazdıysa o olucak. Bak ben bu ay elimde hep kuru incir yedim kürünü yapmak yerine elimde yedim. havuçta çok yedim. kuru incir yumurta oluşmasına faydalayımış havuçta çatlatmasına inşallah faydası olmuştur.
inşalllahhhhh ya hepimiz 2010 a bebişlerimizle gireriz inşallah en kısa zamanda birbirimize bu mutlu haberleri tek tek verir ve en alt listeye taşınırız siz ne zamandır bekliyosunuz canım:hulya:
canım sende hoş geldin aramıza.hadi bakalım bu ay hamiş kalırsın inşallah.günlerini iyi hesapla tamammı canımmmmkaydirigubbakcemile5
canım aralıkta düğünümüz oldu ama benim okul vardı farklı şehir olduğu için bi ay eşimle biayda okulda zaman geçti.ama hiç korunmadık.ağustostan beride hep birlikteyiz ama tutmadı.yani bu 5.ayımız
bu ay umutluyuz :Saruboceq:inşallah tutmuştur.
bak ben bunu bilmiyodum hemen bende yemeye başlayım folik asitide yeni duydum yarın onuda kullanmaya başlıcam ee biraz kendi doktorumuz kendimiz olalım belki faydasını görürüznaniknanik
bak ben bunu bilmiyodum hemen bende yemeye başlayım folik asitide yeni duydum yarın onuda kullanmaya başlıcam ee biraz kendi doktorumuz kendimiz olalım belki faydasını görürüznaniknanik
evet canım ben çok araştırdım aslında kürü yapılıyor ama ben elimde taze taze yemeyi tercih ettim. Folik asit hamile kalamadan 3 ay hamile kaldıktan sonra 3 ay içiliyor. Folik asit bebek için çok faydalı ben 3-4 ay içtim folik asit günde 1 tane içiyodum ama bende kilo yaptı o yüzden bıraktım aslında içmek gerekiyo.
canım ya 2ay önce doktara gittim acaba bi sorun varmı diye.hiç bişi yok dedi.folic asit kullan dedi.15-20 gün kadar kullandım çok iştahımı açtı ee baktım bebişte yok bıraktım.kulanmalımıyımmmm:ecrin_bebek:
aslında daha çok olmamış ben çok duyuyorum 8. ayda yada 15. ayda hamile kalanları zaten hemen ilk ayda tutan çok az kısmet artık Rabbim onu kararlamıştır. inşallah bu ay hamilesindir bizde bu haberi kutlarız aslında sen bidaha idrar testi yapsan belki çıkar artıka.s
ya aslında bişey sorucam size benim bi 5 kilo fazlam var vermek istiyorum ama 6 aydır çocuk bekliyoruz diye diyete giremedim artık bu ay girmek istiyorum ama tabi çocuk çalışmalarınada devam sizce diyet etkilermi çocuk olayınıCADIARZU
ya aslında bişey sorucam size benim bi 5 kilo fazlam var vermek istiyorum ama 6 aydır çocuk bekliyoruz diye diyete giremedim artık bu ay girmek istiyorum ama tabi çocuk çalışmalarınada devam sizce diyet etkilermi çocuk olayınıCADIARZU
canım ya 2ay önce doktara gittim acaba bi sorun varmı diye.hiç bişi yok dedi.folic asit kullan dedi.15-20 gün kadar kullandım çok iştahımı açtı ee baktım bebişte yok bıraktım.kulanmalımıyımmmm:ecrin_bebek:
ewet ya bende duydum hiç bi sorun olmadığı halde 2sene sonra oluyomuş.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.arkadaşım yeni evlendi ilk aylarda hamile kalmamadı bende ona yok yumurtlama dönemini iyi hesapla yok ilişkiden sonra belinin altına yastık koy.......falan filan işte dedim canım ya 2aylık hamile şimdi.bana diyoki ben seni dinledimde hamiş kaldım hani sende yokmu kaydirigubbakcemile3
ewet ya bende duydum hiç bi sorun olmadığı halde 2sene sonra oluyomuş.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.arkadaşım yeni evlendi ilk aylarda hamile kalmamadı bende ona yok yumurtlama dönemini iyi hesapla yok ilişkiden sonra belinin altına yastık koy.......falan filan işte dedim canım ya 2aylık hamile şimdi.bana diyoki ben seni dinledimde hamiş kaldım hani sende yokmu kaydirigubbakcemile3
valla canım herkes kulan diyo ama ben kilo yaptığını bilmiyodum ama eğer faydası varsada ki var herkes bunu söylüyo kullanmamız lazım bende yarın başlıcam ilk defaa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?