Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
inşallah cnm bendde öyle olmasını istiyorm.hayırlısı inşallah.eeeeeeeeeeeee bugün senin günün demi.inşallah hamişsindir canım yaaa.s.a.s.

isteyen herkes meleklerine kavuşsun inşaaalllllaaaaahhhhhhhhhhhhhh alkisalkisalkis hihoyyyt
evet bugün benim için büyük gün :çok üzgünüm:

canım benim kaybetme umudunu zaten.bizde eşimle doktordan doktara gidiyoz çok şükür ikimizdede bişey çıkmıyo.inşallah hepimiz zamanı gelince anne olcaz.inşallah bu zaman 2010 durr:Saruboceq:

evet canım tıp çok ilerledi allah bizim için ne yazdıysa o olucak. Bak ben bu ay elimde hep kuru incir yedim kürünü yapmak yerine elimde yedim. havuçta çok yedim. kuru incir yumurta oluşmasına faydalayımış havuçta çatlatmasına inşallah faydası olmuştur.

canım benim kaybetme umudunu zaten.bizde eşimle doktordan doktara gidiyoz çok şükür ikimizdede bişey çıkmıyo.inşallah hepimiz zamanı gelince anne olcaz.inşallah bu zaman 2010 durr:Saruboceq:

inşalllahhhhh ya hepimiz 2010 a bebişlerimizle gireriz inşallah en kısa zamanda birbirimize bu mutlu haberleri tek tek verir ve en alt listeye taşınırız siz ne zamandır bekliyosunuz canım:hulya:

allah iyiliğini versin :)
ay canım yapsana bi test nasıl bekliyorsunn
bebiş orda orda yanında olsamkaydirigubbakcemile

canım sende hoş geldin aramıza.hadi bakalım bu ay hamiş kalırsın inşallah.günlerini iyi hesapla tamammı canımmmmkaydirigubbakcemile5

bak ben bunu bilmiyodum hemen bende yemeye başlayım folik asitide yeni duydum yarın onuda kullanmaya başlıcam ee biraz kendi doktorumuz kendimiz olalım belki faydasını görürüznaniknanik

inşalllahhhhh ya hepimiz 2010 a bebişlerimizle gireriz inşallah en kısa zamanda birbirimize bu mutlu haberleri tek tek verir ve en alt listeye taşınırız siz ne zamandır bekliyosunuz canım:hulya:

canım aralıkta düğünümüz oldu ama benim okul vardı farklı şehir olduğu için bi ay eşimle biayda okulda zaman geçti.ama hiç korunmadık.ağustostan beride hep birlikteyiz ama tutmadı.yani bu 5.ayımız
bu ay umutluyuz :Saruboceq:inşallah tutmuştur.

canım sende hoş geldin aramıza.hadi bakalım bu ay hamiş kalırsın inşallah.günlerini iyi hesapla tamammı canımmmmkaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canım hoşbuldumsırnaşık şey
bu hafta benim haftam
gün sektirmemeye çalışıyorum bakalım kısmet artık... hayırlı ise olsun bu ay :Saruboceq:

aslında daha çok olmamış ben çok duyuyorum 8. ayda yada 15. ayda hamile kalanları zaten hemen ilk ayda tutan çok az kısmet artık Rabbim onu kararlamıştır. inşallah bu ay hamilesindir bizde bu haberi kutlarız aslında sen bidaha idrar testi yapsan belki çıkar artıka.s

bak ben bunu bilmiyodum hemen bende yemeye başlayım folik asitide yeni duydum yarın onuda kullanmaya başlıcam ee biraz kendi doktorumuz kendimiz olalım belki faydasını görürüznaniknanik

evet canım ben çok araştırdım aslında kürü yapılıyor ama ben elimde taze taze yemeyi tercih ettim. Folik asit hamile kalamadan 3 ay hamile kaldıktan sonra 3 ay içiliyor. Folik asit bebek için çok faydalı ben 3-4 ay içtim folik asit günde 1 tane içiyodum ama bende kilo yaptı o yüzden bıraktım aslında içmek gerekiyo.

canım ya 2ay önce doktara gittim acaba bi sorun varmı diye.hiç bişi yok dedi.folic asit kullan dedi.15-20 gün kadar kullandım çok iştahımı açtı ee baktım bebişte yok bıraktım.kulanmalımıyımmmm:ecrin_bebek:

ya aslında bişey sorucam size benim bi 5 kilo fazlam var vermek istiyorum ama 6 aydır çocuk bekliyoruz diye diyete giremedim artık bu ay girmek istiyorum ama tabi çocuk çalışmalarınada devam sizce diyet etkilermi çocuk olayınıCADIARZU

valla canım herkes kulan diyo ama ben kilo yaptığını bilmiyodum ama eğer faydası varsada ki var herkes bunu söylüyo kullanmamız lazım bende yarın başlıcam ilk defaa.s

ewet ya bende duydum hiç bi sorun olmadığı halde 2sene sonra oluyomuş.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.arkadaşım yeni evlendi ilk aylarda hamile kalmamadı bende ona yok yumurtlama dönemini iyi hesapla yok ilişkiden sonra belinin altına yastık koy.......falan filan işte dedim canım ya 2aylık hamile şimdi.bana diyoki ben seni dinledimde hamiş kaldım hani sende yokmu kaydirigubbakcemile3

canım benimde 5 kilo fazlam var ve veremiyorum çocuk için. gebelik düşünüyoruz sonuçta dengeli beslenmek gerekiyo yani ben hep öyle okudum.

canım bence hiç diyet yapıpta kendini kısıtlama.sadece akşam fala ekmek yeme ve kesinlikle 6dan sonra hiç bişi yeme tabi bir kaç meyve yiyebilirsin.bende çok işe yarıyo.1haftada göbişim iniyo hemen.tabi bu benim fikrim canım yinede iyisini sen bilirsinyerimseniben

canım folik asit bende de kilo yaptı 4 ay falan içtim bebek de olmayınca bıraktım. ama sen iç çünkü günün çok geçti ve hamilesin büyük bi ihtimalle. bence hemen içmeye başla.

kaydirigubbakcemile5 sende hamşlesin inşallah.

evet yaaa banada hep öyle diyolar ne deniyosa yapıyorum ama tık yok isyan etmek istemiyorum ama beklemek gerçekten çok zor :roflol:

valla canım herkes kulan diyo ama ben kilo yaptığını bilmiyodum ama eğer faydası varsada ki var herkes bunu söylüyo kullanmamız lazım bende yarın başlıcam ilk defaa.s

ok ozaman bende yarın kullanamaya başlim bariyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…