Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet ama ben genelede gündüzleri bişey yemiyorum akşam eve gidince coşuyorum çünkü benim eşim yemeyi çok seviyo bende o yiyince dayanamıyorum yani tam tersi yapıyorum o yüzden kilo veremiyorum ama denemeye çalışıcam 6 dan sonra sadece meyve yicem okadar bakalım ne olacak madem bebek gelmiyo bari kilo vereyim belki o zaman gelir :roflol:

kliloda gider bebişte gelir hiç merak etme cnm.benim eşimde yemekten snra çay ve yanunda bişiler yemek istiyo banada zorla yediriyodu tabi bendede alışkanlık yaptı 4kilo aldım:bbo: 1ahftadır dikkat etmeye çalısıyorum biraz düzene girdi çok şükür.ama gündüzleri ne bulursam indire gandi yapıyorumkaydirigubbakcemile3

folik asit nedir ben sizden duydum ilk defa
ilaç mı eczaneden mi alıyoruz
beni aydınlatın lütfen

aycan canım hiç belirtin yok mu biraz yazsana

canım ya normalde adetimden 5-10 gün önce göğüslerim çok ağrıyodu dokunamıyodum,karnım ve belim acı acı sızlıyodu.bunların hiç birini yaşamadım.şimdi ara ara kasığım ağrıyo hep sağdan sızlama başlıyo.göğüslerde hiç bi ağrım yok.hatta ağrı varmı acaba diye yoklaya yoklaya acıttımkaydirigubbakcemile3.bide 1saaten fazla ayakta kalınca belim ağrıyo,kasığım sızlıyo..hım bide akıntım eskiye nazzaran biraz daha fazla.....inşallah hamileyimdir:Saruboceq:

inşallah cnm yaa.ben açılışı yapim arkamdan bekliyorum sizede amaaa tamammıııııııııııkaydirigubbakcemile5

inşallllaaaahhhhh ya :teytey::teytey: hamile haberleri aldıkça inan üzülmek yerine daha çok seviniyorum çünkü bizimiçin yeni bir umut ışığı daha doğuyo:teytey:

CANIM BENZER BELİRTİLER BENDE DE VAR AMA BENİM GÖĞÜSLERİM ÇOK ACIYO ÜZERİNE YATAMIYORUM. BELİMDE AĞRIYOR. AKINTIM ÇOK FAZLA YOK
BİZ SENİ ARTIK HAMİŞ OLARAK GÖRÜYORUZ CANIM.İNŞALLAH ÖYLEDİR. :Saruboceq:

evet canım folik asit bi ilaç ve eczaneden alınıyo üzerinde bebek resmi var pembe renk tabi sebzelerdede var ama ilaç tavsiye ediliyoa.s

teşekkür ederim..
cahilim bu konularda
birdahaki ay doktora gideceğim ...
gene bir kontrol ve bebek için bi engelim olup olmadığını öğreneceğim...
inşallah hamile olarak giderim ........:Saruboceq:

kızlar ya bişi sorcam size afedersiniz ama ben çok kabız oluyorum.önceden sinameki falan içiyodum ara sıra işe yarıydu.snra araştırdım bebişe zararlıymış(düşük tehlikesi falan varmış) bıraktım zaten şimdi adeti gecikti daha önce ondan tutmuyodu belki.aman aklınızda bulunsunlmaz:.kuru kayısı üstene ılık su içiyorum ama oda ara sıra işe yarıyo yaa napmalıyım bi fikri olan varmııııı:sinifsinif:

inşallllaaaahhhhh ya :teytey::teytey: hamile haberleri aldıkça inan üzülmek yerine daha çok seviniyorum çünkü bizimiçin yeni bir umut ışığı daha doğuyo:teytey:

Allah biliyo ya aynen bende yaa.hamişler kadr heyecanlanıyorum.Allahım herkese anneliği yaşatsın inşallah:Saruboceq:

evet canım ada çayı da içme, maydanozda zararlı erken gebelik dönemlerinde. kuru incir de ye canım iç üzerine bol bol su iç.

teşekkür ederim..
cahilim bu konularda

inşallah canım yaa doktora gitmen çok iyi erken teşhis herzaman iyidir ben bu ayda kalmazsam gitmeyi düşünüyorum bende guatr var o yüzdenmi hamile kalamıyorum merak ediyorum

saolun canım inşallah hamileyimdir.ya bu belirtiler kişiye göre değişiyo.bu göğüs ağrısını çok duydum hamilelik belirtisi olarak.canımmmmmm inşallah öyledir en kısa zamanda bebişin belli olur :Saruboceq:,sabırsızlıkla haberini bekliyorum.canım ama 5gün geçsin tamammı snra test yap.belki seninkide benimki gibi inatçı olurrrkaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim..
cahilim bu konularda

inşallah bi sorun yoktur. sen kaç aydır istiyorsun bebiş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…