kaydirigubbakcemile5 sende hamşlesin inşallah.
canım bence hiç diyet yapıpta kendini kısıtlama.sadece akşam fala ekmek yeme ve kesinlikle 6dan sonra hiç bişi yeme tabi bir kaç meyve yiyebilirsin.bende çok işe yarıyo.1haftada göbişim iniyo hemen.tabi bu benim fikrim canım yinede iyisini sen bilirsinyerimseniben
Allahım inşallah yaaaa...cumaki testede çıksın artık yaaa.12gün geçti cuma günü14 olcak çıkar demi yaaakaydirigubbakcemile5
allahım inşallah yaaaa...cumaki testede çıksın artık yaaa.12gün geçti cuma günü14 olcak çıkar demi yaaakaydirigubbakcemile5
evet ama ben genelede gündüzleri bişey yemiyorum akşam eve gidince coşuyorum çünkü benim eşim yemeyi çok seviyo bende o yiyince dayanamıyorum yani tam tersi yapıyorum o yüzden kilo veremiyorum ama denemeye çalışıcam 6 dan sonra sadece meyve yicem okadar bakalım ne olacak madem bebek gelmiyo bari kilo vereyim belki o zaman gelir :roflol:
bence çıkar artık hem bence sen hamilesin yaaa en kısa zamanda seni alt listeye alıcaz:dance:
inşallah cnm yaa.ben açılışı yapim arkamdan bekliyorum sizede amaaa tamammıııııııııııkaydirigubbakcemile5
aycan canım hiç belirtin yok mu biraz yazsana
inşallah cnm yaa.ben açılışı yapim arkamdan bekliyorum sizede amaaa tamammıııııııııııkaydirigubbakcemile5
folik asit nedir ben sizden duydum ilk defa
ilaç mı eczaneden mi alıyoruz
beni aydınlatın lütfen
canım ya normalde adetimden 5-10 gün önce göğüslerim çok ağrıyodu dokunamıyodum,karnım ve belim acı acı sızlıyodu.bunların hiç birini yaşamadım.şimdi ara ara kasığım ağrıyo hep sağdan sızlama başlıyo.göğüslerde hiç bi ağrım yok.hatta ağrı varmı acaba diye yoklaya yoklaya acıttımkaydirigubbakcemile3.bide 1saaten fazla ayakta kalınca belim ağrıyo,kasığım sızlıyo..hım bide akıntım eskiye nazzaran biraz daha fazla.....inşallah hamileyimdir:Saruboceq:
evet canım folik asit bi ilaç ve eczaneden alınıyo üzerinde bebek resmi var pembe renk tabi sebzelerdede var ama ilaç tavsiye ediliyoa.s
inşallllaaaahhhhh ya :teytey::teytey: hamile haberleri aldıkça inan üzülmek yerine daha çok seviniyorum çünkü bizimiçin yeni bir umut ışığı daha doğuyo:teytey:
kızlar ya bişi sorcam size afedersiniz ama ben çok kabız oluyorum.önceden sinameki falan içiyodum ara sıra işe yarıydu.snra araştırdım bebişe zararlıymış(düşük tehlikesi falan varmış) bıraktım zaten şimdi adeti gecikti daha önce ondan tutmuyodu belki.aman aklınızda bulunsunlmaz:.kuru kayısı üstene ılık su içiyorum ama oda ara sıra işe yarıyo yaa napmalıyım bi fikri olan varmııııı:sinifsinif:
teşekkür ederim..
cahilim bu konularda
birdahaki ay doktora gideceğim ...
gene bir kontrol ve bebek için bi engelim olup olmadığını öğreneceğim...
inşallah hamile olarak giderim ........:Saruboceq:
inşallah canım yaa doktora gitmen çok iyi erken teşhis herzaman iyidir ben bu ayda kalmazsam gitmeyi düşünüyorum bende guatr var o yüzdenmi hamile kalamıyorum merak ediyorum
CANIM BENZER BELİRTİLER BENDE DE VAR AMA BENİM GÖĞÜSLERİM ÇOK ACIYO ÜZERİNE YATAMIYORUM. BELİMDE AĞRIYOR. AKINTIM ÇOK FAZLA YOK
BİZ SENİ ARTIK HAMİŞ OLARAK GÖRÜYORUZ CANIM.İNŞALLAH ÖYLEDİR. :Saruboceq:
teşekkür ederim..
cahilim bu konularda
birdahaki ay doktora gideceğim ...
gene bir kontrol ve bebek için bi engelim olup olmadığını öğreneceğim...
inşallah hamile olarak giderim ........:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?