inşallah canım.sağlıklı ve sıhatli olsunda herşey olur...
bencede 8.aya kdr yapma alışveriş odasını falan ozaman tamamlarsınız.o doktora gitme bencede hem zaten sanırım var daha kalp atışını duymak için.bukadar bekledin canım Allahımda nasip etti çok şükür
bende bayramdan hemen sonra gidiyim güzelce laparoskopimi olayım.bende kimseye söylemedim annem ablam eşim ve kayınvaldem bide sizler biliyosnuz kimseye söylemeyede gerek yok zaten bizim burda herkes duysa amanın hergün geçmiş olsuna gelirlerhiç uğraşamam çünkü bnm ozaman başka işlerim olacak
Arkadaşlar merhaba, ben evleneli 2 ay oldu, hemen bebek istiyoruz. 2 Ekimde az bi kan geldi ama rengi farklıydı. Ayrıca o sırada sistit ağrım vardı. Başka kan gelmedi. Ya regl kanamasıydıya da idrarımdan geldi o kan anlamadım.Ay nı sorunla karşılaşanlar varsa bana akıl versinler. Hamile olabilir miyim. Test yaptım n egatif çıktı. Kan testi de yaptırayım mı sizce
evet canım sağlıklı olsunda gerisi bir şekilde oluyo...ama ben oda filan yapmıcam sadece bir tane park yatak ve dolap yeterli cünki ben 3 yılda bir taşınan insanım oda alıpta ordan oraya taşımak istemiyorum...
hem daha erken kalp atışları içinn inşallah bayramdan sonra duyarızz..
sende hayırlısıyla git yaptır laparoskopini gelince dinlenirsin sonrada gelisin boll boll ekşınlı günler..
en güzelini yapmışsın kuşum kimseye söylememekle ne gerek var millete söyleyipte heryeri karıştırmanın.:94:.inşallah bu ameliyattan saonra seninde gelecek meleğin....
canım acil çıkıyorum kardeşim kaza yapmış
Arkadaşlar merhaba, ben evleneli 2 ay oldu, hemen bebek istiyoruz. 2 Ekimde az bi kan geldi ama rengi farklıydı. Ayrıca o sırada sistit ağrım vardı. Başka kan gelmedi. Ya regl kanamasıydıya da idrarımdan geldi o kan anlamadım.Ay nı sorunla karşılaşanlar varsa bana akıl versinler. Hamile olabilir miyim. Test yaptım n egatif çıktı. Kan testi de yaptırayım mı sizce
seliz geçmiş olsun canımmmm
Hatcem napıyorsun uyuyup büyümek dışında :))
iyiyim canımmm sağoll...valla uyumak dışında boyna yiyorummmm uyanınca kalktığımda acayip acıkıyorumm seninde öyle oluyomu...
bu arada senin kıscen nasıl..
ben 11 kiloyu nasıl aldım sanıyorsun ilk 3 ay bir fiil uyudum ve yedimhalada yemek konusunda öleyim doyma hissimi kaybettim Ama olsun mutluyuz kısçemle yarın doktora gitcez ananesi merak ediyor Anane ile tanışacak
hoşgeldinn ayşemmmmm...
hoş geldin ayşaaaaaaa :)
ayyy ben çok yorgunum çıkıyorum görüşürüz öptüm ikinizidee
hoşbulduk hatceem :)))
canımm nasılsın nasıl geciyor eskişehirde zaman...
güle gülee canım görüşrüzzz yarın dr. dönüşüü yaz merak ederiz sizi...
ayşemm bende cıkıyorumm canımm uzanayım biraz...:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?