Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet canım sağlıklı olsunda gerisi bir şekilde oluyo...ama ben oda filan yapmıcam sadece bir tane park yatak ve dolap yeterli cünki ben 3 yılda bir taşınan insanım oda alıpta ordan oraya taşımak istemiyorum...
hem daha erken kalp atışları içinn inşallah bayramdan sonra duyarızz..

sende hayırlısıyla git yaptır laparoskopini gelince dinlenirsin sonrada gelisin boll boll ekşınlı günler..
en güzelini yapmışsın kuşum kimseye söylememekle ne gerek var millete söyleyipte heryeri karıştırmanın.:94:.inşallah bu ameliyattan saonra seninde gelecek meleğin....

Son düzenleme:

adet günündemi yaptınız testi?

inşallah kuzucuğum.herşeyin hayırlısı olsun artık hep böyle demek istiyorum
evet doğru sen hep taşınıyorsan bencede oda falan yapma o park yataklar çok güzel oluyor görmüştüm daha önce daha sonradan oynayabileceği güzel bir mekan olur bebeğine.

seliz geçmiş olsun canımmmm

Hatcem napıyorsun uyuyup büyümek dışında :))

canım ben şimid anlamadım sen testi adet günündemi yaptın...yoksa gününmü gecti..
idrarında gelen kan adet olamaz ya böbreklerini üşüttün yada kum döktüğün için gelir o kan ama adet kanaması değildir..adet günün değilse kanda filan baktırma cıkmaz yani...

iyiyim canımmm sağoll...valla uyumak dışında boyna yiyorummmm uyanınca kalktığımda acayip acıkıyorumm seninde öyle oluyomu...

bu arada senin kıscen nasıl..

ben 11 kiloyu nasıl aldım sanıyorsun ilk 3 ay bir fiil uyudum ve yedim halada yemek konusunda öleyim doyma hissimi kaybettim Ama olsun mutluyuz kısçemle yarın doktora gitcez ananesi merak ediyor Anane ile tanışacak

ben 11 kiloyu nasıl aldım sanıyorsun ilk 3 ay bir fiil uyudum ve yedim halada yemek konusunda öleyim doyma hissimi kaybettim Ama olsun mutluyuz kısçemle yarın doktora gitcez ananesi merak ediyor Anane ile tanışacak

bende 61 kilodayın heralde bir 70 dayanırım gibi geliyor.:96:..sağlıklı olsunda gerisi önemli değil..
ayy yerim ben sizi yaa yarın ananeyle tanışcak kıscenn annecin ne heyecanlıdır şimdi..bakalım neler yapacak yarın ananeye gitmeden önce cikolata ye bari...

slmm kızlarrr
geçmişi okuyamadım daha yenı kıçım yer tanıdııı yanııı
temızlık yaptım kendıme cıcıler aldımm malum bahsetmıştımm ark mızın nıkahı varr allahtan her şey bıttı
trabzon a eşimın aılesının yanına gececeğizzz
şimdıden herkesın bayramını kutluyorummm , kurbann kesecek arkadaşlarımın da allah kabul etsın kurbanlarını (içinde de bızımkını ınş.)
sizleri sevıorummmm
mert kağan ın ve benım sızlere koccamnnnnnnnnnnn bır öpücüğümüz varr
dıkkat edın kendınızeeeeeeeeeeeeeeeee
bu arada çok tatlı yemeyın , çok fazla et yemeyınnn dıkkat edın aman haaaa
hadı kaçıorummmm yatıcammm
tekrardan ıyı gusel hayırlı bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…