mrb arkadaslar bisey sormak istiyorum on gunde karin sisligi ve uc kilo almak arti cok yorgun hissetmek hamilelik belirtisimi
on gundur birden bire karnim sismeye basladi yemem icmem ayni seyirinde devam ederken halsizlik yuzunden hareketsiz kaldim sanirim ve bu kadar kisa zamanda 3 kilo birden aldim regl gunune daha 5 gun oldugundan testde yapamiyorum sizce hamilemiyim
kızlar, biz bugün çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz, o kadar heyecanlıyım kiiii...
bu bayram topiğimize bol bebek ve mutluluk getirsin inşallah...bu sene umarım kucağımız bebeklerimizle dolsun, seneye bayramlarımız daha telaşlı daha kalabalık geçsin inşallah...
hepinize iyi bayramlar...
kızlar, biz bugün çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz, o kadar heyecanlıyım kiiii...
bu bayram topiğimize bol bebek ve mutluluk getirsin inşallah...bu sene umarım kucağımız bebeklerimizle dolsun, seneye bayramlarımız daha telaşlı daha kalabalık geçsin inşallah...
hepinize iyi bayramlar...
hadi bakalım kolay gelsin bizde bugün ve yarın son çalışmalarımızı yapıcaz sonra reglye bir hafta kalıcak bakalım hayırlısı
ohh ohh maşallahh arkamdasınn cekiyom seni..bu ay umutluyum senden..
bugüne kadar ne kadar rahattım, bugün çok taktım sanırım bide kahveyi fazla kaçırdım. 1 saattir çarpıntım var. stres oldum inanırmısın... hayret bişiii yaaaaa..
inanamıyorum kendimeeee
işte bende öyle oldum geçen ay atlatırsın ama bu ay takmıyorum inşallah senin ilk aydan tutarda benim yaşadığım psikolojiyi yaşamazsın canım
merhaba kızlar benimde adet tarihim 22 kasım ama ben adetime 9 gün kala kan testi yaptırdım sonuç negatif ama yinede umudu kesmedim hala bekliyorum
hayorlısı olsun, ne zamandır deniyosun hamile kalmayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?