Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
topiğiminn tatlı anneleri ve anne adayları bayramız mubarek olsun..
inşallah seneye hepimizi bebişlerimile güzel bayramlar gecirelim...

Eklentiler

• $bayramkartnf1.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 24
mrb arkadaslar bisey sormak istiyorum on gunde karin sisligi ve uc kilo almak arti cok yorgun hissetmek hamilelik belirtisimi
on gundur birden bire karnim sismeye basladi yemem icmem ayni seyirinde devam ederken halsizlik yuzunden hareketsiz kaldim sanirim ve bu kadar kisa zamanda 3 kilo birden aldim regl gunune daha 5 gun oldugundan testde yapamiyorum sizce hamilemiyim

Son düzenleme:

pek sanmıyorum perşembe ama bi idrar testi yaparsan az çok anlarız, 5 günde çıkan çift çizgileride gördük biz... hem sende rahatlarsın

selam kızçelerr naponuzz bakemmmbayram hazırlıkları nasıl gidiyorrrr

hadi bakalım kolay gelsin bizde bugün ve yarın son çalışmalarımızı yapıcaz sonra reglye bir hafta kalıcak bakalım hayırlısı

ohh ohh maşallahh arkamdasınn cekiyom seni.. bu ay umutluyum senden..

hadi bakalım kolay gelsin bizde bugün ve yarın son çalışmalarımızı yapıcaz sonra reglye bir hafta kalıcak bakalım hayırlısı

bugüne kadar ne kadar rahattım, bugün çok taktım sanırım bide kahveyi fazla kaçırdım. 1 saattir çarpıntım var. stres oldum inanırmısın... hayret bişiii yaaaaa..
inanamıyorum kendimeeee

kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun..
sevdiklerinizle ve bebişlerinizle beraber inşallah daha
nice bayramlara..

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

nurum84........................13 KASIM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
nihonjin.........................14 KASIM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

emos9835..............................22 KASIM
aysglbrkn..............................27 KASIM
oglak75.................................28 KASIM
hatunsultan...........................3 ARALIK
pembedana..........................6 ARALIK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--Yildiz10--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
GamzeliKiz --??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)

bugüne kadar ne kadar rahattım, bugün çok taktım sanırım bide kahveyi fazla kaçırdım. 1 saattir çarpıntım var. stres oldum inanırmısın... hayret bişiii yaaaaa..
inanamıyorum kendimeeee

işte bende öyle oldum geçen ay atlatırsın ama bu ay takmıyorum inşallah senin ilk aydan tutarda benim yaşadığım psikolojiyi yaşamazsın canım

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara...bayramınız mübarek olsun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....................

işte bende öyle oldum geçen ay atlatırsın ama bu ay takmıyorum inşallah senin ilk aydan tutarda benim yaşadığım psikolojiyi yaşamazsın canım

ay o kadar rahattım, ne oluyo anlamadım. engel olamıyorum kendime!! başkasıyla konuşurken, bir film izlerken bile aklım hep ordaaa... deliriyo muyum neyim?

merhaba kızlar benimde adet tarihim 22 kasım ama ben adetime 9 gün kala kan testi yaptırdım sonuç negatif ama yinede umudu kesmedim hala bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…