kızlar 3 gündür acayip yoğun geçirdim size yazma fırsatım olmadı zaten herkesciklerde bayram telaşında bnmde çarşı işlerim yeni bitti çok yorgunum bide çok üzgünüm ablam kdr yakın bir aile dostumuz hamileydi daha önce bahsetmiştim düşük tehlikesi vardı 5 aylık oldu düşük tehlikesi bitti diye dün otobüsle buraya geldi başka bir şehirde öğr yapıodu zar zor atanmıştı 2 gün önce geldi akşam kanaması oldu bugün bebeği doğurdu ve şuanda defnediliordr.neden otobüsle geldin demiş çok üzgünüm kızlar elim ayağım tutmuyor size bunu anlatmamın sebebi neolur hamişler kendinize ve bebeğinize çok dikkat edin düşük tehlikem geçti 5 ayı doldurduk demeyin bak oda öyle söylemişti Allahım kimseye yaşatmasın
hepinizi çok özledim kızlar şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun
canım acil çıkıyorum kardeşim kaza yapmış
slmm kızlarrr
geçmişi okuyamadım daha yenı kıçım yer tanıdııı yanııı
temızlık yaptım kendıme cıcıler aldımm malum bahsetmıştımm ark mızın nıkahı varr allahtan her şey bıttı
trabzon a eşimın aılesının yanına gececeğizzz
şimdıden herkesın bayramını kutluyorummm , kurbann kesecek arkadaşlarımın da allah kabul etsın kurbanlarını (içinde de bızımkını ınş.)
sizleri sevıorummmm
mert kağan ın ve benım sızlere koccamnnnnnnnnnnn bır öpücüğümüz varr
dıkkat edın kendınızeeeeeeeeeeeeeeeee
bu arada çok tatlı yemeyın , çok fazla et yemeyınnn dıkkat edın aman haaaa
hadı kaçıorummmm yatıcammm
tekrardan ıyı gusel hayırlı bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Arkadaslar benim adetime 19unu bekliyorum fakat benim 10 gündür kasıklarım çok ağrıyor 15 günlük bir gebelik belli olurmu varsa egersizce pisikolojikmi
BEN VARIMM...
suu nasılsın canım....
Arkadaslar benim adetime 19unu bekliyorum fakat benim 10 gündür kasıklarım çok ağrıyor 15 günlük bir gebelik belli olurmu varsa egersizce pisikolojikmi
slm kızlaaar
iyi olmana sevindim canım..canım iyiyim oturuyorum öyle evde :)
sen nasılsın bakalımmmm
slm kızlaaar
selam canım nasılsın :)
yoksa çalışıyor musun yine
iyi olmana sevindim canım...
bende iyiyim cok şükür iğnem bitti dün bugün hapa başladım oda sersemlik yapıyoröyle yatıyorum..
ya 31 regl bitti yıkandım 31-5 arası yumurtlama dönemi sanırım ogunden beri sancıyo ama
15 gün falan oldu ağır bişi kaldırdıgım zaman çok acıyoyani düşünmek istemiyorum ama test yaptırmak istiyorum biran önce merak
evet canım çalışıyorum
az önce patronu aradım erken çıkıcam diye
adam ne dese beğenirsin
ne işin varki
allahım deli olmak içten değil
neyseki bayramda 4 gün tatilim sonrada 2 haftam kalıyo
kurtuluyorum artııııık
yerime elemanda alındı rahatım yani o yüzden artık takmıyorum napıyım :78:
sağol canım
ay o da sürekli uyutur :)) neyseki evdesin ayağını uzat keyif yap şekerim :)
sorma hemde ne uyutmak.:97:.evet dediğin gibi allahtan evdeyim yatıyorum sürekli..
kızlarr ben cıkıyorummm.:79:.gelirim yine uzanmam lazım biraz.:26:.mucuu mucuuu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?