Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
olur canım olur, adetlerinde falan bi problemin yoksa, bu ay olmazsa bi sonrakine olur...
hayırlısı olsun o zaman diyelim...

sağol canım inşallah adetlerim 26 ve 28 günde bir düzenli yani yumurtlama tarihleri 3 ile 8 arası çalışmadaydık ama bilmiyorum belkide yumurtlama geç veya erken olmuştur bidahaki aya artık senin varmı bebeşin?

yok canım ama 6 ay önce bir bebeğimi kaybettim ben. bu ay ilk defa deniyoruz yine... umarım çok bekletmez bizi meleğim..

evet yaa Bayramlarida böyle gecirmek hic gzl olmuyo:97:ins ailelerimiz cogalirda ilerde öyle gecirz.iyiki varsin da bekliyosum.

evet yaa Bayramlarida böyle gecirmek hic gzl olmuyo:97:ins ailelerimiz cogalirda ilerde öyle gecirz.iyiki varsin da bekliyosum.

bizim anne baba burda burnumuzun dibinde, bi yerede gidemedik... malum sağlık sigortası ew kredisi derken, borç gırtlağa kadar ... neyse bu senede geçtimi biz rahatız, bebeğimiz gelsin yeterki...:80:

celine85, secretone hoşgeldiniz bu arada topiğimize...
böyle sakin olduğuna kanmayın, öyle kalabalığız ki aslında...
bayramdönüşü burda olursanız tanışırsınız arkadaşlarımızla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…