Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
pembem 2 haftada 1 kilo vermişim canım çok sevindirik oldum
hergün çalış çalış kilolar gitti hedefime 400 gram kaldı sonra yeni hedef 55 kilo inşallah

yok canım yaaa... bizimde ilk sıralarda yurtdışı planlarımız var ama ben karı buzu soğuğu hiç sewmem. eşim balkanlarda gezelim diyor, arnavutluk bosna falan... birkaç arkadaşta bu sene gidip gelince, iyice cezbetti bizi...ama kışın gezemem ben oraları...havanın iyi olması lazım bakalım artık kısmett...bakarsın bebeklerimizle çıkarız yurtdışına...

pembem 2 haftada 1 kilo vermişim canım çok sevindirik oldum
hergün çalış çalış kilolar gitti hedefime 400 gram kaldı sonra yeni hedef 55 kilo inşallah

öylede bir topik var biliyormusun... hergün çalışarak kalori yakanlar var
bu arada ceyda düvenci 5 aylık olmuş... geçen hamileliğimde çok rahattım sorun olduğu ordan belliydi diyor. şimdi 3 ay bişey yiyemedim mide bulantım çok oldu 4. aydan sonra etrafımıza söyledik bebeği diyor. denk geldin mi haberlerine?

ceyda düvenci çok kilo aldı ama dizide bayağı kilolu o bir tesadüf olmuş bende geöen hamilelğimde ilk 4 ay hiçbir şey yiyemedim kustum gavisconla durdum hep kilo bile verdim ama sonra ne oldu alakası yok bence

ceyda düvenci çok kilo aldı ama dizide bayağı kilolu o bir tesadüf olmuş bende geöen hamilelğimde ilk 4 ay hiçbir şey yiyemedim kustum gavisconla durdum hep kilo bile verdim ama sonra ne oldu alakası yok bence

eşimde bana sen olması gerekenden çok daha iyiydin, normal değildi yani falan deyince...belkide olabilir diye düşündüm...

kızlar ben kaçar iyi geceler iyi bayramlar sizlere inş mevlam herkezin gönlüne göre tez vakitde verir.

günaydın canlarım bayramınız kutlu olsun
geçmişi pek okuma fırsatım olmadı
10 kasım çarşamba günü kahverengi sancılı bir kanamam oldu ve bebeğimi kaybettim.doktor kese parçalanmış dedi. değerime baktılar değerim 200 lere inmişti doktorum kendiliğinden düşecek dedi. düştüde çok zordu ama atlattım şimdi iyiyim. hep kendimi suçluyorum. sanki davşanım meleğim gitsin diye elimden geleni yaptım. neyse kıslar bir süre uğrayamıyacam beni affedin. hepinii çok seviyorum.

canım seninde bayramın mubarek olsun...
ayyyyyyyyyy şok oldun yaaaa..ama inan cok üzüldümm canım..aslında gayet iyiydi senin durumun...peki dr. ne dedi neden bu şekilde olmuş..sen kalp atışlarını duymuşmuydun bebişin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…