sanki bu tickerda 7 aylık kızın varmış gibi görünüyor canım hamileysen sanırım yanlış olmuş
ben çok yurtdışına gitmek istiyorum ona taktım 1-2 senedir isviçreye akrabalar var orda bir türlü kısmet olmadı oraya gidemiyorsam başka bir yere de gitmek istemiyorum kışı karı buzu çok severim isviçre çok cezbediyor beni
sen nerdesin canım neresi o soğuk ülke bayılırım
pembem 2 haftada 1 kilo vermişim canım çok sevindirik oldum
hergün çalış çalış kilolar gitti hedefime 400 gram kaldı sonra yeni hedef 55 kilo inşallah
slm kızlar nasılsınız
öylede bir topik var biliyormusun... hergün çalışarak kalori yakanlar var
bu arada ceyda düvenci 5 aylık olmuş... geçen hamileliğimde çok rahattım sorun olduğu ordan belliydi diyor. şimdi 3 ay bişey yiyemedim mide bulantım çok oldu 4. aydan sonra etrafımıza söyledik bebeği diyor. denk geldin mi haberlerine?
slm canmm .hosgeldin .ben iyim kendi adima .sen nasilsin
nesrin sağol canım ben sinüzit oldum ateşim var onun harici iyiyim
ceyda düvenci çok kilo aldı ama dizide bayağı kilolu o bir tesadüf olmuş bende geöen hamilelğimde ilk 4 ay hiçbir şey yiyemedim kustum gavisconla durdum hep kilo bile verdim ama sonra ne oldu alakası yok bence
teşkr ederim cnm sen nasılsın?hg aramıza
kızlar ben kaçar iyi geceler iyi bayramlar sizlere inş mevlam herkezin gönlüne göre tez vakitde verir.
nesrin sağol canım ben sinüzit oldum ateşim var onun harici iyiyim
günaydın canlarım bayramınız kutlu olsun
geçmişi pek okuma fırsatım olmadı
10 kasım çarşamba günü kahverengi sancılı bir kanamam oldu ve bebeğimi kaybettim.doktor kese parçalanmış dedi. değerime baktılar değerim 200 lere inmişti doktorum kendiliğinden düşecek dedi. düştüde çok zordu ama atlattım şimdi iyiyim. hep kendimi suçluyorum. sanki davşanım meleğim gitsin diye elimden geleni yaptım. neyse kıslar bir süre uğrayamıyacam beni affedin. hepinii çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?