günaydın canlarım bayramınız kutlu olsun
geçmişi pek okuma fırsatım olmadı
10 kasım çarşamba günü kahverengi sancılı bir kanamam oldu ve bebeğimi kaybettim.doktor kese parçalanmış dedi. değerime baktılar değerim 200 lere inmişti doktorum kendiliğinden düşecek dedi. düştüde çok zordu ama atlattım şimdi iyiyim. hep kendimi suçluyorum. sanki davşanım meleğim gitsin diye elimden geleni yaptım. neyse kıslar bir süre uğrayamıyacam beni affedin. hepinii çok seviyorum. [/
günaydin canm,seninde bayramin mübarek olsun.canim cok üzüldüm hayatim,öyle söyleme kendini suclama hangi anne öyle bisey yapar
Günaydinn,bayraminiz kotlu olsun kizlarrrr
günaydınlarrrrr...
iyi bayramlar tekrardannn....
10 kasım çarşamba günü kahverengi sancılı bir kanamam oldu ve bebeğimi kaybettim.doktor kese parçalanmış dedi. değerime baktılar değerim 200 lere inmişti doktorum kendiliğinden düşecek dedi. düştüde çok zordu ama atlattım şimdi iyiyim. hep kendimi suçluyorum. sanki davşanım meleğim gitsin diye elimden geleni yaptım. neyse kıslar bir süre uğrayamıyacam beni affedin. hepinii çok seviyorum.
sağol canım kardeşim iyi Allaha şükür herkes bu arabadan sağ çıktığı için çok şanslı verilmiş sadakanız varmış dediler çok zor 2 gün geçirdik bide bayram telaşına geldi ama şimdi herkes iyi canımaaaaaaaaaaaaaaa amann gecmiş olsun canımm umarım bişey yoktur mutlaka haber ver...
seliz geçmiş olsun canımmmm
çok sağol canım iyi kardeşim çok şüküray canım ya çok üzüldümçok geçmiş olsun arkadaşına..
Allah sabırlar versin
çok acı ya,Allah kimselere yaşatmasın böyle şeyler..
inşallah tekrardan hamile kalıp sağlıcakla alır meleğini kucağına amin..
amin canım şuan çok ii atlattı bile
Allahım kimseye yaşatmasın inş
canım ya umarım kardeşinin bişeyi yoktur çok geçmiş olsun
bize de haber ver olur mu...
10 kasım çarşamba günü kahverengi sancılı bir kanamam oldu ve bebeğimi kaybettim.doktor kese parçalanmış dedi. değerime baktılar değerim 200 lere inmişti doktorum kendiliğinden düşecek dedi. düştüde çok zordu ama atlattım şimdi iyiyim. hep kendimi suçluyorum. sanki davşanım meleğim gitsin diye elimden geleni yaptım. neyse kıslar bir süre uğrayamıyacam beni affedin. hepinii çok seviyorum.
canım seninde bayramın mubarek olsun...
ayyyyyyyyyy şok oldun yaaaa..ama inan cok üzüldümm canım.. aslında gayet iyiydi senin durumun.. .peki dr. ne dedi neden bu şekilde olmuş. .sen kalp atışlarını duymuşmuydun bebişin..
canım cok sevdin birşey olmadığı..allahım bayraman öne acı göstermedi cok şükür..sağol canım kardeşim iyi Allaha şükür herkes bu arabadan sağ çıktığı için çok şanslı verilmiş sadakanız varmış dediler çok zor 2 gün geçirdik bide bayram telaşına geldi ama şimdi herkes iyi canım
kızlar herkesin KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN....
bol bol dua edin kızlar.şuanda müslümanlar hacda ibadet ettikleri için edilen dualar kabul oluyormuş bizlerinde çok çok dua etmmesi gerekir
Allahım hamişlerin sağlıklı bir şekilde bebeklerini hayırlısıyla doğurmalarını,
bebeklerini dünyaya getirenler hayırlı ve sağlıklı evlatlar yetiştirmelerini,
hamile kalmak isteyipte hamile kalamayan arkadaşlara en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalmalarını NASİB EYLE YARABBİ...
ŞU MÜBAREK GÜNLERİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE DUALARIMIZI KABUL EYLE RABBİM.....
pemebemmm ben değilimm canımm allaha cok şükür benim bir sorunum yok inşallah hepte böyle gider.çok geçmiş olsun canım, soğukkanlı ve güçlü olman lazım. bak arkadan hemencecik hamiş kalır ve unutursun bu yaşadıklarını, inan bana. ya biraz daha büyüyüp böyle bi üzüntü yaşatsaydı sana meleğin? daha acı olmaz mıydı? varlığını bile hissetmediğin an gitmesi senin içinde iyi canım. üzülme, hayat bu...güzel haberlerini bekliyoruz yine yeniden...
herkese iyi bayramlar...
canım cok sevdin birşey olmadığı..allahım bayraman öne acı göstermedi cok şükür..
canım seninde bayramın mubarek olsun...
yürekten kocaman amin diyorum attiğin dualar için...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
kızlar bugün öğleyle ikindi arası namaz kılıp dua ederseniz kabul olumruş..hacılar öğlen namazıyla ikindi arası bol bol dua edelermiş..allahım hepimizin ettiği duaları kabul etsin...
pemebemmm ben değilimm canımm allaha cok şükür benim bir sorunum yok inşallah hepte böyle gider..yıldızımın bebişi.... allahım birdaha yaşatmasın inş..
sağoll canım sanada iyi bayramlar...
okudum cok heyecanlıymışsın seni cok iyi anlıyorum.:87:.ama inşallah inanıyorum bu ay olucak.
ay biliyorum şekerim yaa...yanlış alıntı yapmışım...pardon!!
kızlar ben kaçar
daha saçlarımı açıcam
herkese iyi bayramlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?