günaydın canlarım bayramınız kutlu olsun
geçmişi pek okuma fırsatım olmadı
10 kasım çarşamba günü kahverengi sancılı bir kanamam oldu ve bebeğimi kaybettim.doktor kese parçalanmış dedi. değerime baktılar değerim 200 lere inmişti doktorum kendiliğinden düşecek dedi. düştüde çok zordu ama atlattım şimdi iyiyim. hep kendimi suçluyorum. sanki davşanım meleğim gitsin diye elimden geleni yaptım. neyse kıslar bir süre uğrayamıyacam beni affedin. hepinii çok seviyorum.
çok sağol canım iyi kardeşim çok şükür
kızlar herkesin KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN....
bol bol dua edin kızlar.şuanda müslümanlar hacda ibadet ettikleri için edilen dualar kabul oluyormuş bizlerinde çok çok dua etmmesi gerekir
Allahım hamişlerin sağlıklı bir şekilde bebeklerini hayırlısıyla doğurmalarını,
bebeklerini dünyaya getirenler hayırlı ve sağlıklı evlatlar yetiştirmelerini,
hamile kalmak isteyipte hamile kalamayan arkadaşlara en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalmalarını NASİB EYLE YARABBİ...
ŞU MÜBAREK GÜNLERİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE DUALARIMIZI KABUL EYLE RABBİM.....
AMİİİİİİİİİİNNNNNNNN...AMİİİİİNNNNNNNNNNN....
sizin de bayramınız mübarek olsun canım
suu canım daha öğrenmedinizmi bebişin cinsiyetini..
yok canım ya en son 15. haftada gitmiştik başka doktora o da göremedi
kendi kontrolümde bayramdan sonra o yüzden ara uzadı böyle :)
bide üçlü testim var haftaya inşallah orda görürler,valla ben de çatlıcam meraktan
seninki saklıyo valla böyle giderse hiç göstermicek heralde..
bende cok heyecanlıyım senin adına acaba ney bebiş diye..maşallah kocaman oldunuz yaa günler ne cabuk geciyo..
neyse artık kendi dr. gittiğinizde eminim artık görür..:92:
neyse kızlarr ben cıkıyorummm..öpüyorumm hepinizi..başşş başşşş:79:
10 kasım çarşamba günü kahverengi sancılı bir kanamam oldu ve bebeğimi kaybettim.doktor kese parçalanmış dedi. değerime baktılar değerim 200 lere inmişti doktorum kendiliğinden düşecek dedi. düştüde çok zordu ama atlattım şimdi iyiyim. hep kendimi suçluyorum. sanki davşanım meleğim gitsin diye elimden geleni yaptım. neyse kıslar bir süre uğrayamıyacam beni affedin. hepinii çok seviyorum.
kızlar iyi bayramlar.benim bir sorum var sizlere yaşayanlardan ve bilenlerden yorum bekliyorum.ben eylül ayında cycloprogynova+klomenle hamile kaldım fakat kimyasal gebelik oldugu anlaşıldı kendiliginden düştü.1 ay ara verdik ve buayda gonal-f+çatlama iğnesi ile tedavi oldum çatlama iğnemi kasınım 10 unda yaptırdım ve bugün tam 9 gün oldu.ama kasık agrılarım ara ara çogalıyo özellikle sağ tarafımda biraz korkuyorum neden acaba die daha öncelerde de çatlama iğnesi vurunmuştum ama böyle süren agrım olmamıştı sadece ilk bikaç gün olmuşsu ağrım şimdi bu agrı neden olabilir son hamileligimde ise agrım oluyodu ama azdı geçen gece resmen uykumdan etti baya rahatsız ediyo sağıma yattım olmadı soluma yattım olmadı sırtüstü yüzüstü derken uyutmadı kalktım oturdum biraz geçti sonra gine dalmışım uykuya.arasırada bıçak saplanması gibi oluyo ani ama kısa süreli agrım oluyo sizce neden böyle agrılarım oluyo ham,ile olabilirmiim gögüslerimdede agrım var bunun iğneden oldugunu biliyorum ama hamile kaldıgım ay(yani adetim geciktikten sonra)gögüslerim yürürken bile acıyodu gerçi thlil günüme ve adetime 1 hafta falan var ama ben baya mera ediyom ve tedirginim acaba bu agrılarım neden oluyo cvblarınızı bekliyorum arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?