Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ay inanmıyorum canım ya çok üzüldüm inanki
gayet iyi gidiyordu hamileliğin niye öyle olduki
ama işte olacağın önüne geçilmiyor..kendini suçlama,kim isterki böyle olmasını
çok geçmiş olsun canım benim Rabbim tekrardan sağlıklı
bi hamilelik nasip eder inşallah..kendine iyi bak..size de iyi bayramlar..

çok sağol canım iyi kardeşim çok şükür

canım çok sevindim çok geçmiş olsun

AMİİİİİİİİİİNNNNNNNN...AMİİİİİNNNNNNNNNNN....
sizin de bayramınız mübarek olsun canım

Son düzenleme:
suu canım daha öğrenmedinizmi bebişin cinsiyetini..

yok canım ya en son 15. haftada gitmiştik başka doktora o da göremedi
kendi kontrolümde bayramdan sonra o yüzden ara uzadı böyle :)
bide üçlü testim var haftaya inşallah orda görürler,valla ben de çatlıcam meraktan

seninki saklıyo valla böyle giderse hiç göstermicek heralde..
bende cok heyecanlıyım senin adına acaba ney bebiş diye..maşallah kocaman oldunuz yaa günler ne cabuk geciyo..
neyse artık kendi dr. gittiğinizde eminim artık görür..:92:

evet canım çok çabuk geçiyor zaman hepimize maşallah
valla benim bebeğim mi saklıyor yoksa doktorlar mı bakamıyor anlamadım
dediğin gibi bu sefer öğreniriz heralde :)) ben de merak ediyorum canım
hayırlısı olsun

neyse kızlarr ben cıkıyorummm..öpüyorumm hepinizi..başşş başşşş:79:

ben de öptüm canım iyi bayramlarr

Son düzenleme:

Canımmm Yıldızım çok çok ama çok üzüldüm....kendini suçlama ne olur...kim ister böyle olmasını..lütfen toparla kendini..iyi gelecekse bi süre buralara uğrama...ama bizim sana bitek faydamız dokunur...canım benim hemşom inşallah bu acıları unutturacak yeni sağlıklı bir hamilelik yaşarsın...

Bayramınız mübarek olsun kızlar....

ayyyyy cnm benimm çokk üzüldümm yaaaaaaa geçmiş olsunnn ayy ne diyeceğimi şaşırdımm bitanemm ama allahımm verdiği acının sabrınıda verir allahımm yenii bebişlerlee bu acıyı yakın zamnda unuttursunn cnm dikkat et kendine allaha emanet oliyi bayramlarrrrr cnm

ne olmuş siteye gene yaaa offff
zırt bırt da değişmez ki bir sitee aaaaaaaa

yazdıklarımız da silinmiş yineee ve tickerlerimiz YOKK

Kızlar 11'de hastaneye gidecem inşallah kızım iyidir...ve bir sorun yoktur. her zamanki gibi benim korkularım başladı yine.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar iyi bayramlar.benim bir sorum var sizlere yaşayanlardan ve bilenlerden yorum bekliyorum.ben eylül ayında cycloprogynova+klomenle hamile kaldım fakat kimyasal gebelik oldugu anlaşıldı kendiliginden düştü.1 ay ara verdik ve buayda gonal-f+çatlama iğnesi ile tedavi oldum çatlama iğnemi kasınım 10 unda yaptırdım ve bugün tam 9 gün oldu.ama kasık agrılarım ara ara çogalıyo özellikle sağ tarafımda biraz korkuyorum neden acaba die daha öncelerde de çatlama iğnesi vurunmuştum ama böyle süren agrım olmamıştı sadece ilk bikaç gün olmuşsu ağrım şimdi bu agrı neden olabilir son hamileligimde ise agrım oluyodu ama azdı geçen gece resmen uykumdan etti baya rahatsız ediyo sağıma yattım olmadı soluma yattım olmadı sırtüstü yüzüstü derken uyutmadı kalktım oturdum biraz geçti sonra gine dalmışım uykuya.arasırada bıçak saplanması gibi oluyo ani ama kısa süreli agrım oluyo sizce neden böyle agrılarım oluyo ham,ile olabilirmiim gögüslerimdede agrım var bunun iğneden oldugunu biliyorum ama hamile kaldıgım ay(yani adetim geciktikten sonra)gögüslerim yürürken bile acıyodu gerçi thlil günüme ve adetime 1 hafta falan var ama ben baya mera ediyom ve tedirginim acaba bu agrılarım neden oluyo cvblarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Canlarım sanırım geçen gün yazdığım yazım silinmiş....
Ben evime döndüm çok şükür;annemlerde biz de temizlik yapıyoruz işte tüller perdeler falan...

Geçmişi fazla okuyamadım ama bazı haberler duydum...
Öncelikle Yıldızcımçook geçmiş olsn diyorum tatlım sana.Çok üzüldüm gerçekten ama önemli olan sensin senin sağlığın.Allah ımın izniyle yine olur inşallah hayatım...

Emoşumcanım seninde abin kaza geçirmiş sanırım.Çook geçmiş olsun sana da dilerim en tez zamanda kendisi iyi olur ve sağlıcakla ayaklanır...

Selizcim
yanlış anlamadıysam siz de mi kaza geçirdiniz yoksam?Şayet öyleyse çok geçmiş olsun hayatım çok üzüldüm gerçekten ama sanırım hepiniz iyisiniz en önemlisi de bu Allah'ım korusun her birinizi.

İdilim canım hayırlısıyla git hayırlısıyla gel inşallah...
Hiç kalbini bozma iyi düşünelim ki iyi olsun dimi...
Güzel prensesin umarım iyidir hayatım bizi de habersiz bırakma...

Canım şimdi ben bu konuları neredeyse hiç bilmiyorum bilgi sahibi değilim yani.Hani iğnenin belirtileri mi bu yaşadıkların yoksa hamilelik olabilir mi bu zaman diliminde?Yani iğneyi olalı çokta olmamış anladığım kadarıyla daha 1hafta varmış adet gününe.Dilerim ki yaşadıkların bebişinin belirtileridir ama sen yine de adetini sabırla bekle canım.Dualarımız seninle.

CANIMMMMM çokk üzüldümm yaaaa allahım sana sabırlar versinn işallahhhhhh yerini yenileriyle doldursun rabbimmm

selizzcimmmm canım anladıgım kadarıyyla sizde kaza geçirmişlsinizz neyseki bi sorun yokk sanırım allahım bununla geçirmiş olsunnn.emoşumm senle telde konuştuk zatennn abin iyi dimi çıktımı hastaneden

kızlar selam, yelizcem bayramın kutlu olsun.
Ya bu yeni halini hiç sevemedim sitenin ben. geçen de beğenmediğimi yazdıydım bak silmişler o yazımı, yıldızcım o zaman demiştim ama silinmiş yazım, geçmiş olsun tatlım allah sağlıklı bebekler versin yeniden

kızlarr selamm herkeseeee bayramınızz mübarek olsunnnn.bu aradaaaa bennn izmir foçada dolaşırkennn biköpek sahiplendimmm annesi istemiyodu yavrularınıı bi tanesinide ben aldımm :))))))) biberonla besliom şimdi onuuu daha çok minikkk akşamm beni uyutmadıııı ama şimdi görseniz fosur fosur uyuyooo bebek gibiii adıda zeytinn simsiyahh çünküü :)))))))))))

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

nihonjin.........................14 KASIM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

emos9835.............................22 KASIM
aysglbrkn..............................27 KASIM
oglak75.................................28 KASIM
pembedana............................6 ARALIK
nurum84..............................14 ARALIK
hatunsultan..........................18 ARALIK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--Yildiz10--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
GamzeliKiz --??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)

Son düzenleme:
off hala düzelmemiş site ya en son yazdıklarımız da silinmiş
eski haline gelse artık :95:

su, hoşgeldin, canım eski mesajım silinmişti ki sen nasıl düzelttin tarihimi madem.
Ay pardon ya bayramın kutlu olsun şaşırdım ya ondan direk konuya daldım
nasılsın bebişin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…