Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sanırım kazen beğenmedik dediğimiz mesajları silmiş hep kızgınlıkla

kızlar hoşgeldiniz... ben topiği bekledim bütün bayram, kimsecikler yoktu...
canımda sıkıldı, iyiki dahada fazla uzamıyor tatil....yetti gari

su, hoşgeldin, canım eski mesajım silinmişti ki sen nasıl düzelttin tarihimi madem.
Ay pardon ya bayramın kutlu olsun şaşırdım ya ondan direk konuya daldım
nasılsın bebişin nasıl

hoşbulduk canım..senin de bayramın kutlu olsun
canım o mesajını görmüştüm daha sonra silinmiş yazdıklarımız
o yüzden değiştirdim :)) ben de bebişim de iyiyiz çok şükür sen nasılsın :)

ay çıkmışsınız kızlar ben de yemek yapıyordum
ben gelene kadar gitmişsiniz

Kızlar haklısınız topiğin bu hali hiç çekilmiyor....nirdesinizzzz kızlarrr

bu arada ben hastaneye gittim, normalde gittiğim jinekologtan vazgeçip oradaki bir doktora gittim o daha kötü çıktııı....beni dövecekk sanki zorla oturtmuşlar oraya...gıcık oldum adama ya...
22'sinde anestezistle randevum var bakalım sempatik mi yoksa doktor gibi antipatik miii :))))

ademerve cim yorumun için teşekkürler ayrıca cvb vermeyen arkadaşlarada teşekkür ederim.dikkate alınmadım heralde hepinize iyi geceler

ademerve cim yorumun için teşekkürler ayrıca cvb vermeyen arkadaşlarada teşekkür ederim.dikkate alınmadım heralde hepinize iyi geceler

canım ben mesajını gördüm ama bilgim olmadığı için cevap vermedim darılma
bayram dolayısıyla topik boş zaten...mutlaka birileri cevap verirdii

selammm kızlarrrr ben geldim....:79:
ayy bilemessiniz bayram boyunca cok sıkıldım topikimde kimseler yoktu...
ee artıkın pazartesi günü herkeşler burda olur..

kızlar merhaba bayadır giremıyordum bugun döndum eskısheırden
ya ben yıldıza çok üzüldüm haber var mı nasılmış napıyomuş
neden olmuş inşallah en kısa zaamnda sağlıklı bı sekılde tekrar gelir meleği

günaydınnnnn benim bayram tatili çabuk bitti ama yarın haftalık tatilimmm ohhh p.tesiye herkes burda olur inş. öpüyorummm geçmişe bi bakimmm

(YILDIZZZZZZ )canımm yyaaa çok üzüldümmmm hakkında hayırlısı olsunn canmmm kendini suçlamaa Rabbim böyle istedi böyle olduuu üzme canım kendini sağlık olduktan sonra yine gelir bebişinn (((

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba
17 kasım adet zamanım dı olmadı .18 de test yaptım 3 tane 3 ü de silik ikinci cizgi çıkdı.sonra 19 da kan testi yaptırdım 21.01 cıkdı .dok sordum kesin bişi denmez pazartesi kantesti yaptır 40 olursa pozitif dedi . ama ben 19 gece adet oldum .ne oldu anlamadım pazarteside bir türlü olmuyo bana yardımcı olun arkadaşlar lütfen . 4 yıllık evliyım ve bu ilk bu kadar yaklaşma bebişe
teşekkürler.

aslında 5 den yukarısı pozitif bi değer diye biliyorum. belkide yerleşme kanamasıdır gelen kanama. inşallah öyledir canım hakkında hayırlısı

yıldızcım çok üzüldüm allahım sabır versin sana tam detaylı bilmiyorum neden oldu ama kendini sakın suçlama bu allahın takdiri bunu sakın unutma allahım sana sağlık versin herşey güzel olur.kendine çook iyi bak.

gamzelikız senin adına da çooook sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çook istiyordun allah gönlüne göre verdi.herşeyin gönlünce olması dileğiyle.

Bende işyerinde neti sınırladılar.evdede pc bozuldu şuan garanti servisinde.Beni merak eden olduysa anlatayım: şuan izmirdeyim otobüsüm 15:00 de .ankaraya dönücem ailemin yanındaydım.p.tesi randevum var kalp atışlarını duymak için gidicem.inşallah herşey yolundadır.yanlız ben çok iştahsızım kendimi çok suçlu hissediyorum süt,et yiyemiyorum tiksindim bulantılarım oluyor hafif hafif.ve inanılmaz kabızlık sorunum var çok rahatsız ediyor.neyse canlarım kendinize çook iyi bakın sonra görüşmek üzere.ha bu arada idilim galiba daha doğum yapmadın inşallah iyisindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…