canım şimdi ben 11 aralıkta hastalanmıştım.hesaplarıma göre 21 aralıkta yumurtlayacaktım. 18 aralık 20 aralık 21 aralık 22 aralık 24 aralık 26 aralık 28 aralık30 aralık ve 31 aralık 2 ocak günlerinde sıkı biir çalışma :asigim::asigim::asigim: poponun altına yastık öylece uykuya dalma... benim program böyleydi. yazarken bile yoruldum yaaa ne kadar çok çalışmışız beeeaaaa..
Haklı!Almasın tabi;ben zaten normaşde de karşıyım kolaya hele ki hamilelikte asla.Ben en çok çaya üzülürüm çünkü günde rahat 10 kupa içerim yani :S
bundan sonra demiri fosforu kalsiyumu... yüksek gıdalar tüketmelisin canım...
Ben bıraktım çalışmalrı 16sı yumurtlama günümdü teste gçre.O gün son bi çalıştık ama bugğn sanki aynı 16sında olduğu gibi şefff bir akıntım oldu sanki yine yumurtam çatlıyormuş gibi.Ama hiçç aldırış etmeyeceğim bana bu akdar action fazla bu ay için!
doğru mu yaptım bilmiyorum ama kararım bu!:uhm:
smartcım ya bnım akıntıda hala devam edıyo ama ben bılıyosun doktora gıttım yumurta olayı tamam bıtmıs demıstı.
neyse bu kalp seni unutur mu başladı...dizimi izlemem lazım...çok öpüyorum melekleriiiiiiiiim....
Canım akıntının devam etmesi iyi bşiey hamle kalanalrda oluyormuş genelde;inşallah öylesindir seni kaybetmekten orkuyorum ama senin açından sevinirim fazlasıyla tabiki.
Benim bugğnkü aynı yumutlama günümdeki gibiydi yaa,berrak uzanan bir akıntı :1closedeyes:
16sı(testte çıkan günkü de) öyleydi.Tühh,o gün de demiştim yanlıştır bu test diye kızlar test yanlış olmaz senin yumurtan kesin çatlamıştır demilerdi.e ben de çok sıkılmıştım zaten mantıksız geldi ama inanmak stediğim için inandımöE,bilimsel olarak da inanılması doğruydu;ama sanırım yanılmışım!laelaelaelaelae Olmaz bu ay benim sanmıyorum.
Canım sağolsun ölemem yaaa! :icecream:
oyle dusunme canım ya cok ıyı calıstık allah ızın verırse olcak tabı bakalım benımkı sankı kesınmıs gıbı soluyon..daha bnımde bır umudum yok canım..vallahı uzuntuden aglaycam yaa.bu arada bn hamıle olursam kı ınsallah hepımız oluruz..hıcbıryere gıtmeyı dusunmuyorum kı..bu topıkten devam ederız hamılelık le ılgılı olmazmı..banane bn ılk bu topuıkle basladım baska ıstemıyooommm..
:) Hamişler kaçmasa tabiki ederiz ama onalra da hak veriyoum araştırmak istedkleri paylaşmak istedikleri şeyler değişiyor haliyle burası onlara yetmiyor. buyrunnnnnnnnn
Yaa!Sen bebiş için ağlama lütfen senin olması burdaki çoğu insandan daha kolay ve olacak inşallah;bu ayın bereketine bi baar mısın!5 günde 3 kişi.Bu liste uzar bayağııı bu ay :) İçime doğmuş hamişleri yan yana liste yapmaya kaar vermişim anlaşılan :roflol:
hl bı o gunlerı gorlımde burdada buluruz paylasacak coksey hem burası sabıt dgıl kı hr konu olacak...
vallahı bu ay super gıd1ıyo ya.. yarabbım su lıstedekı herkese hamıle olmayı nasıp etsın...hemde hepsını bu ayyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?