Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Sizinki yine az ! Bak tinker hiç gün atlamamış.Sen daha neyine çok çalıştım diyon :) olacakmış olmuş yaaa
İnşallah güzel geçer hamilelikleriniz.

inşallah canım... kızlar ben çıkıcam benimki oyun ounıyacakmış sonra görüşürüz...

Ben bıraktım çalışmalrı 16sı yumurtlama günümdü teste gçre.O gün son bi çalıştık ama bugğn sanki aynı 16sında olduğu gibi şefff bir akıntım oldu sanki yine yumurtam çatlıyormuş gibi.Ama hiçç aldırış etmeyeceğim bana bu akdar action fazla bu ay için!

doğru mu yaptım bilmiyorum ama kararım bu!:uhm:

Zaten bugün çatlamış bile olsa artık çok geç;bu akşam çtişmez yumurtanın çalışsak bile yetişmez yumurtanın ömrüne!:S kızlara o akdar da dedim bi yanlışlık olamz mı bu testte diye,onlar da olmaz dedi.

canım korkma yaaa bnde cok cay ıcıyorum ama hamıllıklrımmde nedense tıksındım ..sıgara v caydan

smartcım ya bnım akıntıda hala devam edıyo ama ben bılıyosun doktora gıttım yumurta olayı tamam bıtmıs demıstı.

ya beceremedim ya...off bağlantı sıfırlandı falan dıyo baska yolu yokmu acep

neyse bu kalp seni unutur mu başladı...dizimi izlemem lazım...çok öpüyorum melekleriiiiiiiiim....

kızlar ben bu topikte bi arkadaşın verdiği bi ovülasyon sitesini çok beğenmiştim
pc format yiyince malesef adres geçmişten silinmiş
adını yazabilirmisiniz tekrar

smartcım ya bnım akıntıda hala devam edıyo ama ben bılıyosun doktora gıttım yumurta olayı tamam bıtmıs demıstı.

Canım akıntının devam etmesi iyi bşiey hamle kalanalrda oluyormuş genelde;inşallah öylesindir seni kaybetmekten orkuyorum ama senin açından sevinirim fazlasıyla tabiki.

Benim bugğnkü aynı yumutlama günümdeki gibiydi yaa,berrak uzanan bir akıntı :1closedeyes:
16sı(testte çıkan günkü de) öyleydi.Tühh,o gün de demiştim yanlıştır bu test diye kızlar test yanlış olmaz senin yumurtan kesin çatlamıştır demilerdi.e ben de çok sıkılmıştım zaten mantıksız geldi ama inanmak stediğim için inandımöE,bilimsel olarak da inanılması doğruydu;ama sanırım yanılmışım!laelaelaelaelae Olmaz bu ay benim sanmıyorum.

Canım sağolsun ölemem yaaa! :icecream:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

saziye19.........................7 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
madeofhonor............14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--???

oyle dusunme canım ya cok ıyı calıstık allah ızın verırse olcak tabı bakalım benımkı sankı kesınmıs gıbı soluyon..daha bnımde bır umudum yok canım..vallahı uzuntuden aglaycam yaa.bu arada bn hamıle olursam kı ınsallah hepımız oluruz..hıcbıryere gıtmeyı dusunmuyorum kı..bu topıkten devam ederız hamılelık le ılgılı olmazmı..banane bn ılk bu topuıkle basladım baska ıstemıyooommm..

:) Hamişler kaçmasa tabiki ederiz ama onalra da hak veriyoum araştırmak istedkleri paylaşmak istedikleri şeyler değişiyor haliyle burası onlara yetmiyor. buyrunnnnnnnnn

Yaa!Sen bebiş için ağlama lütfen senin olması burdaki çoğu insandan daha kolay ve olacak inşallah;bu ayın bereketine bi baar mısın!5 günde 3 kişi.Bu liste uzar bayağııı bu ay :) İçime doğmuş hamişleri yan yana liste yapmaya kaar vermişim anlaşılan :roflol:

hl bı o gunlerı gorlımde burdada buluruz paylasacak coksey hem burası sabıt dgıl kı hr konu olacak...
vallahı bu ay super gıd1ıyo ya.. yarabbım su lıstedekı herkese hamıle olmayı nasıp etsın...hemde hepsını bu ayyyyyyyy

ebn okumayı araştırmayı çok severim;belki yazdığım açıklamalardan eblli oluyrdur.Kulaktan dolma değil de doktorların verdği bilgiler doğrultusunda cevap vermeye çalışrırım insanlara.E,sen hamiş olursan ben onalrı da okumaya başlar seni soracağın bşiey olursa elimden geldiğince aydınlatırım :teselli:

Malum ben hala bekleme aşamasındakilerle olacağım bu gidişle :roflol:

Ha bu arada benim kociş artık meraktan çatladı sanırım,aldı laptopunu kucağına fellik fellik bu siteyi arıyooo;siteyi bulunca topiği arar;eyvahhh yandım ben!sabaha kadar dalga geçer artık :) :))

ınşallah bulamaz ama o manyaktır ksin bulur...kafaya koyup yapamayacağı iş yok.

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

saziye19.........................7 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
madeofhonor............14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…