Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

eyvahlar olsun ...engll bısılr yap

mrhaba arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli...siteye giremiyorum fazla.ocak ayı hamişleri varmış hemide 3 tane hadi gözleri aydın olsun..inş.. darısı bizlerin başına:Saruboceq:

iyi akşamlar kızlar. benim bugün kahverengi akıntım gelmeye başladı. daha erken ama geldi. belim ve kasıklarım sanki hasta olacakmışım gibi ağrıyordu saat 14 e kadar ama şimdi akıntım azaldı ve ağrımda kesildi. yinede haber vereyim dedim sanırım hasta olucam.

selam kızlar,
Ya akşam üzeri çok acayip bir şey oldu sapıttım kaldım ben aval aval oldum öyle işte
benim sat 7 aralık ya yani bugün siklusumun 30. günü ya akşam üzeri wc ye girdiğimde böyle aynı ovulasyon dönemindeki akıntı gibi hani uzayan yumurta akı kıvamında yapışkan olan cinsinden, hem de upuzun olan cinsinden geldi benden ya
böyle bir şey olabilir mi kızlar ben yeni yumurtluyor olabilir miyim, mümkünkün mü sizce...
Ben adet olmayı beklerken daha yeni yeni mi yumurtluyor muşum ki ne...
çok şaşkınım çok kafamçokkarıştı

Bayanlar herkese merhabalar. Ben 2 senedir evliyim. Çocuk istiyoruz. Daha yeni çalışmalara başladık :) Jinekolog yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını ve hemen gebe kalabileceğimi söylemişti. Son adet tarihim 11 aralık, 20 aralıkta ilişki oldu ama sadece 1 kez. Daha sonra eşim iş için yurtdışına çıktığı bu yüzden bir kere ilişkiye girebildik. Tam yumurtlama günümdü. Adet günüm hiç şaşmaz. Bugün yarın bekliyordum ancak karnımda adet sancısından çok batma gibi bir ağrı oluyor. Arada baş dönmeleri oluyor. Belim ve bacaklarım çok ağrıyor. Acaba hemen ilk denemede gebe kalmış olabilir miyim? Bu kadar erken yaşıyanınız varmı?Cevaplarınızı merakla bekliyorum. Yarın teste gidicez ama dayanamadığımdan yazdım görüşlerinizi almak için....

mestitosh ben senin testin resmini göremiyorum ya nasıl bir ayar çekmem lazım ki benim pc ye

sonunda başardım da biraz büyük oldu.fotoğraf makınamız bozuldu bende webcam den çektim evet azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz...

tinker senin testin de resmini göremiyorum web sayfası bulunamadı diyor ya

canım tabııkı hrsy olabılır ama tamda o akıntın varkn bı doktora gıtme ımkanın varmı acaba

düşüncelerinizi bekliyorum daha 4 testim var umarım gün geçtikçe renk koyulaşır

8'i senin gün canım!Öncesinde lekelenmen oluyor mu senin genelde?

canım tabııkı olabılır ama sn yınd bı test yapsan mademkı gununde gelmıs...

canım tabııkı hrsy olabılır ama tamda o akıntın varkn bı doktora gıtme ımkanın varmı acaba

maalesef canım ya, bunun için vaginal usg lazım di mi
ben ilde oturuyorum ama ilçede çalışıyorum, ilçedeki dr de bu alet yok
ile gitmem lazım, ama tam da yoğun bir dönem ve tek çalışıyorum bu nedenle önümüzdeki haftaya kadar imkansız gibi hay allah keşke ovulasyon testlerimi atmasaydım ya...

smart ben tinkerin resmini niye göremiyorum ki acep pc ayarlarını ne şekilde yapmalıyım

Az önce ovulasyon testi kullananların topiğinde okudum.Testini yapmış;pozirtfi görmüş 11. gün mü ne sonra 18 ya da 20. günü doktora bebiş var mı diye gitmiş.Regl günü o civarmış.Doktor da ne bebeği senin yumurtan daha bu günlerde çatlayacak demiş!

Yani olmaz diye bişey yok canımcım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…