Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Bide blackberry ile hiç güzel çıkmıyomuş resimler onu gördüm yanii Nokianın gözünü seviym yaaa

Daha güzellerini çekerim inşallah :))

kızlar ya benim karnım çok aşağı indi ve çok baskı yapıyo acaba normalmidir bu ?
dr umda yok izni bitmemiş hala umarım erken doğum falan yapmam

Canım bacak bacak üstüne at bi bakalım :) atabiliyomusun

bide kendi doktorum diye tutturma şikayetin varsa hemen bi doktora görün

Son düzenleme:
ben atamıyorummmmmmmmmmmmm ayşemmm

e sen atama artık yaniii 2-3 haftaya kalmaz doğurcaksınız kardeşimde atamıyo zaten :))))

ayy çok tatlı maşallahhh yaaaaaaaaa bayıldımmm emzık sanırım o pembişler çok tatlııııı

evet canım emzik onlar kesenın kurdelesinin ucuna taktık onuda bide etiketler takılcak etiketide ekledim alta ama tarih yazılması lazım önce belli olunca takarız onuda :)

kızlarr selam nasılsınızz gecmısı okudum anca sımdı hemen uzanıyorum cok fena oldum bırazdan gelırım yınee

evet canım bacak bacak üstüne atabiliyorum :)
ayyy kendimi erken doğum için asla hazır hissetmiyorum

bacak bacak üstüne atabiliyosan daha bebek aşağı inmemiştir canım
ya gazın vardır yada şişkinlik vardır bi sebepten ondan dolayıda aşağı inmiş hissi verebilir
bi wc ye git gel eheueheue
kocakarı yöntemi ama bacak bacak üstüne atamıyosan bebek kanala girmiş pozisyon almış demektir :)

ayyy canım benim ağzın bal yesin umarım öyledir
çok sık wc ye gidiyorum zaten
bu kocakarı yöntemini sevdim :)

kaç kilo aldın idilim. şuanda çok tırstım :S benim kesin sorun çıkçaaak

ayyy canım benim ağzın bal yesin umarım öyledir
çok sık wc ye gidiyorum zaten
bu kocakarı yöntemini sevdim :)

artık daha da zorlaşcak hareketlerin sıkıntıların artıcak yani ama çok fazla bişey kalmadı
sende sağlıkla kucagına alırsın ınsallah bebegını ama sıkıntın devam ederse şiddetlenirse
veya sancı hıssedersen bi gözük doktoruna olur mu ? ayrıca ödem var mı diyede baksın doktorun
insna kendi anlayamıyabilir

kızlar ya benim karnım çok aşağı indi ve çok baskı yapıyo acaba normalmidir bu ?
dr umda yok izni bitmemiş hala umarım erken doğum falan yapmam

ufff sendemiii benim göbüşüde görsen herkes çok aşağıda diyo büyükler yani. çok aşağıda diyolar banada. rahim ağzı kısalığına baktır canım. özellikle iste baksınlar. belki yat diyebilir. biliyosun benim öyle dediler. baktırmakta fayda var. gerçi ben o kadar tedavi altına alındım kesinlikle sadece tuvalete kalkçaksın dedi. ben işe geliyorum yaramazlıkta yapıyorum ama bişicik olmadı çok şükür. 27. haftadan beri riskim var sözde. doktorlarda biraz abartıyo bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…