Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayyy 11 gün kalmış adetime ama ben bu ay erken yumurtladım 3-4 gün sonra olurum heralde ve hemen adetimin 2.günü tüpbebek işlemlerine başlıcaz iğne vericeklermiş zor bi süreç bizi bekliyor bakalım tutucakmı ilk sefer....bana bol bol dua edin oluymuuuu...

şekerımm nanemmmmm düğünun en gusel en dıkkat çekici kızı sen olmuşsunn yakıışırrr sanaaaa ahhh bız de gorsekk yaa buraya da koysan bıkaç taneeeee face ımız yok bızımmmm

Ayyyyy inşallah inşallah bitanem benim inan senin kadar heyecanlanıyorum, ve tutacak inşallah çok inanıyorum ben

şekerımm nanemmmmm düğünun en gusel en dıkkat çekici kızı sen olmuşsunn yakıışırrr sanaaaa ahhh bız de gorsekk yaa buraya da koysan bıkaç taneeeee face ımız yok bızımmmm

Evet evet ben de istiyorum ben deeeeeeeeee :)) bizim facemiz yok ki biz nasıl görücük (

canım ya benimki kalple alakalı değil sanırım çünkü kalpte hiçbişey yokmuş şimdi damarlara bakıcaklar işte
bilmiyorum

canım nefes egzersizleri yap istersen belki göbeğin büyüdüğünden sıkıştırıyodur birden olduysa o sebep olabilir
çok rahatsız olursanda mutlaka söyle doktoruna

evet nanem ya çok bunaldım doktor doktor doktor guna geldi artık heleki beklirsilzik dediğin gibi
en azından bi teşhis konsa tedaviye başlanır bilmniyorum bakalım nolucak

selammm kıslarrr ayşecim canm çok geçmiş olsun yaaa sabahtan yazıcaktım ama fırsat olmadı umarım kötü birşey değildir canımm
nanemmm ilk seferde tutunur inşallah bebişinnn

ayy çok az kalmış hadi bismillah sizin için hayırlı olur inşallah canım :)))

Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bi süreç ama meyvesi çok tatlı olucak inşallah :)))

selammm kıslarrr ayşecim canm çok geçmiş olsun yaaa sabahtan yazıcaktım ama fırsat olmadı umarım kötü birşey değildir canımm

Hoşgeldin canım :)

teşekkür ederim ikidir olanın aynısı oldu ya sancıyla ağrıyla gittim bişeyde yapmadılar bi süre

sonra geçti neyseki ama birden başlayabiliyo Allah yardıumcımız olsun :)

sen napiosn :) naıslsın ?

saol tatlımmm benimmmm:)) akşam koyarım balım yanımda yok resimler...

Ayyyyy inşallah inşallah bitanem benim inan senin kadar heyecanlanıyorum, ve tutacak inşallah çok inanıyorum ben

canımmm benimmm yaaa inşallahhhh.. biliyorum ne kadar heyecanla beklediğinizi inş size güzel haberlerle gelirim o kadar çok istiyorumki inş bitanem benimmmmm...

hoşbuldummm bal balllll çiçeğim benimmm:))

muahhh

valla bakalım gittigimde sölücem ne dcek ne verecek bilmiyom bakalım hayırlısı

dammaammmm akşamaaa bakarızzzzz ben de utulerıme bı başlasammm ahhhhh ahhhhhhhhh

bu arada kızlarrrrrrrrrrrr yureğim sızlarrrrrr erzurum dan aradılar çarşambaa mert kağanımızın odası gelıyormuş allahın ıznıyleeee ayyy kurulacakkk .. halısıylaa guneşlıklerı dee 4 aralık gıbı gelecekmişşş oyle işteeee heyecanlandımmm valaaa

hoşbuldukk canımmm yaaa benim anlamadığım o halde gidiyorsun ve hiçbirşeyin çıkmıyoo daha ayrıntılı incelet canım kendini umarım birdahaa bunları yaşamazsınn...
bende iyiyim sabahtan beri iş güç uğraşıyomm..dün adet günümdü gelmedi daha kırmızılar:) bugun ve yarını atlatırsam şüphelenmeye başlıcamm inş. bu sefer tutar :) bakalım hayırlısı ...

evet ya bende ona sinir oluyorum ya zaten şu derdin var deseler tmm anlıycam ay neyse yaa

haydi hayırlısı olsun canım bakalım tutucakmı bu sefer :)))

Evet evet ben de istiyorum ben deeeeeeeeee :)) bizim facemiz yok ki biz nasıl görücük (

:))tamam balım burayada koycam bakarsınız :))
bakalım begenecekmisiniz:)

evet nanem ya çok bunaldım doktor doktor doktor guna geldi artık heleki beklirsilzik dediğin gibi
en azından bi teşhis konsa tedaviye başlanır bilmniyorum bakalım nolucak

hayırlısı olur inş bitanem canını sıkmamaya çalış elbet bulunacak teşhisi...ve hayırlısıylada tedavisini olunca kurtulacaksın bu sancılardan balım inş..

hoşgeldin canım benimmmmmm...inş bitanem çok saol

ayy çok az kalmış hadi bismillah sizin için hayırlı olur inşallah canım :)))

Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bi süreç ama meyvesi çok tatlı olucak inşallah :)))

aminnnn canım benim aminnnnnnn
ayyy inşallahhhh sabırsızlıkla bekliyorum:)

yerim seni bak:))

tamam ballımmm...
ayy hadi inş güle güle kullanır mert kaanın...ne güzel ya ayrı bir keyif bence bu hazırlıkları yapmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…