ayyy 11 gün kalmış adetime ama ben bu ay erken yumurtladım 3-4 gün sonra olurum heralde ve hemen adetimin 2.günü tüpbebek işlemlerine başlıcaz iğne vericeklermiş zor bi süreç bizi bekliyor bakalım tutucakmı ilk sefer....bana bol bol dua edin oluymuuuu...
ayyy 11 gün kalmış adetime ama ben bu ay erken yumurtladım 3-4 gün sonra olurum heralde ve hemen adetimin 2.günü tüpbebek işlemlerine başlıcaz iğne vericeklermiş zor bi süreç bizi bekliyor bakalım tutucakmı ilk sefer....bana bol bol dua edin oluymuuuu...
şekerımm nanemmmmm düğünun en gusel en dıkkat çekici kızı sen olmuşsunn yakıışırrr sanaaaaahhh bız de gorsekk yaa buraya da koysan bıkaç taneeeee face ımız yok bızımmmm
Akıntı sürekli devam ediyor benim 17 hafta bir fiil akıntım var ama kesin belirti diyemem inşAllah hamilesindir canım
Anlıyorum canımcım ama sabret sabretki bir daha aynı acıları yaşamayalım... Az kaldı Allahın izni ile bir dahaki hamileliğinde hem bu acıların geçmiş olacak hemde saglıkla kucagına alacaksın
Ayşe yabende de başladı ama çok hafif aniden kalbimde agırlık hissediyorum sonra nefesim kesiliyor ama toplamda 30sn falan sürüyor gecen hafta arada oluyordu bugunlerde sürekli olmaya başladı .
ah ayşem benim ya( insan bunalmazmı sürekli aynı agrılar aynı şikayetler ama sonuç yok sürekli doktordan doktora gidiorsun nasıl bunalmışsındır belirsizlik gerçekten çok yıpratıyor insanı inş canım en kısa zamanda geçer bu şikayetlerin...
selammm kıslarrr ayşecim canm çok geçmiş olsun yaaa sabahtan yazıcaktım ama fırsat olmadı umarım kötü birşey değildir canımm
nanemmm ilk seferde tutunur inşallah bebişinnn
şekerımm nanemmmmm düğünun en gusel en dıkkat çekici kızı sen olmuşsunn yakıışırrr sanaaaaahhh bız de gorsekk yaa buraya da koysan bıkaç taneeeee face ımız yok bızımmmm
Ayyyyy inşallah inşallah bitanem beniminan senin kadar heyecanlanıyorum, ve tutacak inşallah çok inanıyorum ben
Evet evet ben de istiyorum ben deeeeeeeeee :)) bizim facemiz yok ki biz nasıl görücük(
hoşbuldummm bal balllll çiçeğim benimmm:))
canım ya benimki kalple alakalı değil sanırım çünkü kalpte hiçbişey yokmuş şimdi damarlara bakıcaklar işte
bilmiyorum
canım nefes egzersizleri yap istersen belki göbeğin büyüdüğünden sıkıştırıyodur birden olduysa o sebep olabilir
çok rahatsız olursanda mutlaka söyle doktoruna
saol tatlımmm benimmmm:)) akşam koyarım balım yanımda yok resimler...
canımmm benimmm yaaa inşallahhhh.. biliyorum ne kadar heyecanla beklediğinizi inş size güzel haberlerle gelirim o kadar çok istiyorumki inş bitanem benimmmmm...
Hoşgeldin canım :)
teşekkür ederim ikidir olanın aynısı oldu ya sancıyla ağrıyla gittim bişeyde yapmadılar bi süre
sonra geçti neyseki ama birden başlayabiliyo Allah yardıumcımız olsun :)
sen napiosn :) naıslsın ?
hoşbuldukk canımmm yaaa benim anlamadığım o halde gidiyorsun ve hiçbirşeyin çıkmıyoo daha ayrıntılı incelet canım kendini umarım birdahaa bunları yaşamazsınn...
bende iyiyim sabahtan beri iş güç uğraşıyomm..dün adet günümdü gelmedi daha kırmızılar:) bugun ve yarını atlatırsam şüphelenmeye başlıcamm inş. bu sefer tutar :) bakalım hayırlısı ...
günaydın kızlarrrr hepinizi çok özledim
hoşgeldın canımmmmmnasılsınnnn
Evet evet ben de istiyorum ben deeeeeeeeee :)) bizim facemiz yok ki biz nasıl görücük(
evet nanem ya çok bunaldım doktor doktor doktor guna geldi artık heleki beklirsilzik dediğin gibi
en azından bi teşhis konsa tedaviye başlanır bilmniyorum bakalım nolucak
selammm kıslarrr ayşecim canm çok geçmiş olsun yaaa sabahtan yazıcaktım ama fırsat olmadı umarım kötü birşey değildir canımm
nanemmm ilk seferde tutunur inşallah bebişinnn
ayy çok az kalmış hadi bismillah sizin için hayırlı olur inşallah canım :)))
Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bi süreç ama meyvesi çok tatlı olucak inşallah :)))
muahhh
dammaammmm akşamaaa bakarızzzzzben de utulerıme bı başlasammm ahhhhh ahhhhhhhhh
bu arada kızlarrrrrrrrrrrr yureğim sızlarrrrrr erzurum dan aradılar çarşambaa mert kağanımızın odası gelıyormuş allahın ıznıyleeee ayyy kurulacakkk .. halısıylaa guneşlıklerı dee 4 aralık gıbı gelecekmişşş oyle işteeee heyecanlandımmm valaaa
günaydın kızlarrrr hepinizi çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?